2 turbi and all: sice to tu uz bolo a opakuje sa to ale moje vsetky fotos su na Varin
na par fotokach ta mam ete pred tym ako si sa nam stratil v singliku ...ja som jazdil na zltom mongoose tak si kukni a vyber co xces....
Ked sme pri tych pozitivach a moznostiach zlepsenia (negativa neexistuju) , tak mna Varin (a vlastne aj Garda, aj Svätojursky maraton a dalsie vyjazdy v poslednej dobe) primäli k jednej povodne neplanovanej veci:
Zacinam rozmyslat o vymene toho mojho AM biku za nejaky light XC full... Oooo boze, ako hlboko som klesol. Naved ma na spravny singletrail, nech nezhresim.
Hallo Kinetik, no nie je to ziadna SLáVA........,ale inak pohoda !!!
A ty ako? dala si si vcera relax???
No, moja, mňa keď Drotárik v nedeľu vysadil pred vchodom, tak sa mi až uľavilo, lebo fajná sprcha a posteľ boli na dosah a po ničom inom som netúžila. Ja som bola zmordovaná jak ... V pondelok som vstala ako znovuzrodená a po práci som si vyšla na biku niečo cez 20 km - ale to len taká pohodička - a bolo mi úžasne.
Inak, máš pekné fotky a verím, že to ešte niesú všetky. Potom aj mne pošli tie, čo si fotila Ty. A moju "súkromnú" pyžamovú party zachovaj súkromnú
No, verím, že sa ešte v každom prípade stretneme - niekde, niekedy. tak zatím.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
za porozumenie vopred ďakujem.
na par fotokach ta mam ete pred tym ako si sa nam stratil v singliku
Inac k nedelnym fotkam hmmm
Zacinam rozmyslat o vymene toho mojho AM biku za nejaky light XC full...
nevymenime?
A Ty sa nesmej maciak, lebo ak to naozaj spacham, tak sa Ti hned priblizim o minimalne 4 kila (nad 10,5 kg totiz novy bike urcite nebude).
to je pravda, ja chcem vyssie zdvihy, ale nizsiu hmotnost
Najlepsie home-made video ake som kedy videl!!!
Dalo by sa to aj stiahnut do sukromneho archivu?
Hallo Kinetik, no nie je to ziadna SLáVA........,ale inak pohoda
A ty ako? dala si si vcera relax???
No, moja, mňa keď Drotárik v nedeľu vysadil pred vchodom, tak sa mi až uľavilo, lebo fajná sprcha a posteľ boli na dosah a po ničom inom som netúžila. Ja som bola zmordovaná jak ... V pondelok som vstala ako znovuzrodená a po práci som si vyšla na biku niečo cez 20 km - ale to len taká pohodička - a bolo mi úžasne.
Inak, máš pekné fotky a verím, že to ešte niesú všetky. Potom aj mne pošli tie, čo si fotila Ty. A moju "súkromnú" pyžamovú party zachovaj súkromnú
No, verím, že sa ešte v každom prípade stretneme - niekde, niekedy. tak zatím.
zeby dalsi pacient?
10,5 to sa mam akoze prestat smiat?
Negatíva: . 8. V búdkach bola psia zima.
Nebol si v správnej budke - na osmičke bolo jak v pekle.