Zacinam rozmyslat o vymene toho mojho AM biku za nejaky light XC full... Oooo boze, ako hlboko som klesol. Naved ma na spravny singletrail, nech nezhresim.
Co tak light AM full;) Aj take su.. Inak muffin pekne fotos. Dufam, ze este budu dalsie, skoda len, ze si nebol v sob s nami.
Co tak light AM full;) Aj take su.. Inak muffin pekne fotos. Dufam, ze este budu dalsie, skoda len, ze si nebol v sob s nami.
neviem, ci budu dalsie, povyberal som take, ktore nie su uplne zle
vela som nestihol pofotit a s tym jednym sklom sa vela veci pofotit ani nedalo...o rok snad uz budem mat take, ktore sa budu dat pouzit na krajinky aj na portrety, lebo to, co tam mam nie je ani ani
inak, bolo to tazke rozhodovanie, kam ist v sobotu, ale vzhladom na urcenie biku som to nechcel velmi hrotit a stav mojej hlavy a zaludka by som si to ani velmi neuzil
pokial si pamätam, povedala som, ze asi o 8 pride sef, a tak bude treba preparkovat, kedze sa platilo za 1 den, no personal mi povedal, ze so sefom sa da dohodnut a to som vam aj oznamila, takisto som vas poprosila, aby ste vratili veci, odkial ste ich vzali (paplony, obliecky)
to, ze som ja odisla, bola moja vec, necitila som potrebu vysvetlovat preco..
nemala som pocit, ze musim niekomu nieco vysvetlovat..
To sa mýliš. Je síce pravda že aj tak Vás nebolo vidieť a počuť ale ako "organizátorka" a bla, bla, bla... Ale ako som už napísal *ebte na negatíva ktoré som opísal. Je to šum a fuk.
samozrejme
ja už ho mám, nájdeš ho stiahnuté v cache browsera. súbor si prekopíruj niekde na plochu a premenuj na "názov.flv"
cestu k tým dočasným súborom ti ale neviem presne povedať, pretože na win je to inak ako na linuxe a záleží aj od browsera. ale pre win xp a firefox je to nejako "c:\documents and settings\persing\local settings\application data\mozilla\firefox\dačodačo.default\cache" ale to len odhadujem. nájdeš to podľa dátumu a veľkosti cca 15 mb (alebo aj viac). aha a potrebuješ player, ktorý ti to flv (flash video) prehrá, napríklad VLC http://www.videolan.org/vlc/
samozrejme
ja už ho mám, nájdeš ho stiahnuté v cache browsera. súbor si prekopíruj niekde na plochu a premenuj na "názov.flv"
cestu k tým dočasným súborom ti ale neviem presne povedať, pretože na win je to inak ako na linuxe a záleží aj od browsera. ale pre win xp a firefox je to nejako "c:\documents and settings\persing\local settings\application data\mozilla\firefox\dačodačo.default\cache" ale to len odhadujem. nájdeš to podľa dátumu a veľkosti cca 15 mb (alebo aj viac). aha a potrebuješ player, ktorý ti to flv (flash video) prehrá, napríklad VLC http://www.videolan.org/vlc/
Alebo trochu jednoduchsie, vpravo dole na stranke mas download video vo full res
taaakze lidicky tu posilelam link na stiahnutie mojich fotos Varin 25.-27.4. Rozlisenie 1200x900 (thx kiri )
Su to tie iste fotos co zavesil bobo na *****sa web takze ak ix xce mat niekto v sukromnom archive ...
Inac celkom dobry server na ukladanie fotiek celkovo sa da nahrat az 800MB
takze sup sup s nimi na siet www.ulozto.cz ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tolko certov?
Zacinam rozmyslat o vymene toho mojho AM biku za nejaky light XC full...
a dve čertice
myslim, ze vie, co hovori, stary trance je naozaj tazky
neviem, ci budu dalsie, povyberal som take, ktore nie su uplne zle
vela som nestihol pofotit a s tym jednym sklom sa vela veci pofotit ani nedalo...o rok snad uz budem mat take, ktore sa budu dat pouzit na krajinky aj na portrety, lebo to, co tam mam nie je ani ani
inak, bolo to tazke rozhodovanie, kam ist v sobotu, ale vzhladom na urcenie biku som to nechcel velmi hrotit a stav mojej hlavy a zaludka by som si to ani velmi neuzil
tony ich nechtiac vymazal
to, ze som ja odisla, bola moja vec, necitila som potrebu vysvetlovat preco..
To sa mýliš. Je síce pravda že aj tak Vás nebolo vidieť a počuť ale ako "organizátorka" a bla, bla, bla... Ale ako som už napísal *ebte na negatíva ktoré som opísal. Je to šum a fuk.
Nedelu sem hodim
Inak, tony si stahuje návlek alebo...
samozrejme
fuuuj...
Alebo trochu jednoduchsie, vpravo dole na stranke mas download video vo full res
p.s. ale len pre zaregistrovaných...
Su to tie iste fotos co zavesil bobo na *****sa web takze ak ix xce mat niekto v sukromnom archive ...
Inac celkom dobry server na ukladanie fotiek celkovo sa da nahrat az 800MB
takze sup sup s nimi na siet www.ulozto.cz ....