Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
dá sa skonvertovať charakter z diablo do hellfire ?
ale ako vždy v prípade Blizzardu, ešte si "chvýľku" počkáme...
https://fontech.startitup.sk/diablo-4-je-bez-internetu-zbytocnou-hrou-navyse-si-nan-este-velmi-dlho-pockas/?
Zavri ich do miestnosti nech neujdu a maju nad sebou strechu. Hod medzi nich zombika. Ich vsetkych zmeni na zombie villagers. Zabijes zombika hodis medzi nich splash potion of weekness a kazdemu das golden apple. Budes mat strasne lacne obchody. Ked chces este lacnejsie opakuj postup.
veru hej... "cinematics" od Blizzardu bývajú top... už diablo II malo na tú dobu parádne prepojenia jednotlivých aktov, ktoré by samé spolu vydali na menší film... a to sa písal rok 2000
ozaj a viete, že hudba z II bola nahrávaná na slovensku symfonickým orchestrom... ésli se nepletu...
Soundtrack album by Matt Uelmen
Released June 30, 2000
Recorded Redwood City, Oakland, and San Mateo, California, April 1997 - March 2000
Publish Format Commercial, Promo/Gift/Reward
Release Price Not for Sale
Media Format CD
Classification Original Soundtrack
Published by Blizzard Entertainment
Composed by Matt Uelmen
Arranged by
Performed by Slovak Radio Symphony Orchestra
tak podľa dátumu je to možno k datadisku Lord of Destruction... vieš ako to je, aj na Cayena sa lepí značka až v Reichu, aby to bolo made in ďžérmany...
The Diablo II: Lord of Destruction score was recorded in Bratislava, Slovakia with the Slovak Radio Philharmonic
ja som vcera zacal mastit trojku a na gog som videl funkcnu 1 a 2 na predaj
ked si vezmes ze v BG1 koncis na lvl kolko? 9-10? itemy tam maju max +3 tak je to uz proste predpotopne
dnes konics na lvl 50 hento tamto, ale tu Enhanced Edition by stalo za to skusit ci uz BG1 alebo BG2
btw rollovat top staty 2hodiny, to bolo nieco na co asi nikdy nezabudnem xD