2 Johny asi nieje aktivnym clenom fora (behal na bielom biku Viper) no podaktori ho isto poznate ... pomohl mi vcera po zjazde pozical nitovacku a tych 6 clankov PC991 je jeho ...raz mu ich vratim
tak uz som tu aj ja, potom pri dalsej akcii by som si objednaval dva clanky HGckovej retaze, ked sa uz bude rozdavat
a pre ostatnych zucastnenych, diik za super akciu!!!
hlavne sobotnajsia "prva skupina" za pekne tahanie, tak nejak si predstavujem idelany vyjazd
a nedelna downhillova skupina.. nabuduce to uz nepojdem na ritchey speedmaxoch, predsalen "trochu" to smykalo a na HT som si tam pripadal ako taky exot medzi samimi fullami, ale datelne to bolo...
snazil sa niekto spocitat kolko ludi sa tejto akcie zucastnilo?
Spocitat nie, no asi ja mam najlepsi prehlad:
Turbi Jezus Ludmilka Kaska Johny Maťo Ivan Wilkinson 82 Vladika Miki Drotar Kinetik Nicolaus Tulenik Dana&Miro Kiri Lulu Charlie Muffin Ja?No! MirecBB Warzone Specka Dijck Saldi Stax Littlefox Tony Junior Lapierre Risototh Mliecko Persing Lopo1 Giro Nanno22 Berco Matheos Iceman Imroman Stic Mrssti Katko Dutchman Bobo
Isto som na niekoho zabudla..
tak uz som tu aj ja, potom pri dalsej akcii by som si objednaval dva clanky HGckovej retaze, ked sa uz bude rozdavat
vitam ta tu.. No ty dostanes ako bonus tvojich 6 clankov PC991 a este 2 XTR za pomoc
a v zajzde z chaty s AM EN skupinou som ani ja moc teoreticky nezapadal predsa len full 100/100 mm ale vzdy ked pojdem na chatu pojdem aj tak dole prave tadeto techniku treba precvicit len aby medvede neboli a plaste sa zozenu nejake Noby Nicy alebo XCR ...
Lapierre No keďže som poblúdil tak všetky dediny na okolí vedeli, že majú v chotári otabulkovaných cyklistov. hehe
Niekto tu spomínal Tonyho fotky. Áno Tonyho sobotnajšie fotky sú archivované na DVD u Kiriho, Lapiéra a u mna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Negatíva: . 8. V búdkach bola psia zima.
Nebol si v správnej budke - na osmičke bolo jak v pekle.
tiez by ma to zaujimalo...
http://uloz.to/359332/Varin.rar
super
super
Za chvilku to tam bude vo full rozliseni
Nerob si prdel este mi 3 roky chybaju
tak uz som tu aj ja,
a pre ostatnych zucastnenych, diik za super akciu!!!
hlavne sobotnajsia "prva skupina" za pekne tahanie, tak nejak si predstavujem idelany vyjazd
a nedelna downhillova skupina.. nabuduce to uz nepojdem na ritchey speedmaxoch, predsalen "trochu" to smykalo a na HT som si tam pripadal ako taky exot medzi samimi fullami, ale datelne to bolo...
Turbi Jezus Ludmilka Kaska Johny Maťo Ivan Wilkinson 82 Vladika Miki Drotar Kinetik Nicolaus Tulenik Dana&Miro Kiri Lulu Charlie Muffin Ja?No! MirecBB Warzone Specka Dijck Saldi Stax Littlefox Tony Junior Lapierre Risototh Mliecko Persing Lopo1 Giro Nanno22 Berco Matheos Iceman Imroman Stic Mrssti Katko Dutchman Bobo
Isto som na niekoho zabudla..
tak uz som tu aj ja,
vitam ta tu.. No ty dostanes ako bonus tvojich 6 clankov PC991
a v zajzde z chaty s AM EN skupinou som ani ja moc teoreticky nezapadal predsa len full 100/100 mm ale vzdy ked pojdem na chatu pojdem aj tak dole prave tadeto
Tak ze na rok 100?
hmm o tom som nic nepocul
Niekto tu spomínal Tonyho fotky. Áno Tonyho sobotnajšie fotky sú archivované na DVD u Kiriho, Lapiéra a u mna.