Takze,moj to je cislo 1.to bolo strasne..
Robila som v jednom obchode s francuzkou kozmetikou v Poluse a tam sa robili vseliake akcie.Jedna z nich bola,ze nase slavne moderatorky predvadzali svadobne saty...
Jedna z nich bola Jana Hospodarova...Mali sme v predajni neake 2 tetusky,kolegyna im blokovala tovar a ja som im to mala zabalit...A rovno pred vykladom stala Hospodarova,obratila sa na nu kamera a to sta mali vidiet,ako sa zacala predvadzat,tak mi stupol adrenalin,ze hovorim kolegyni,ako mi lezie na nervy,takto sa umelo predvadzat a ako ju nemusim...a pekne nahlas
V tom kamera vypla,Hospodarova strcila hlavu do nasej predajne a hovori tetuske ktora stala pri pokladni"mami,pockam ta vonku"
Ja som skoro zomrela,keby som mala mysaciu dieru,tak tam skocim..
TRAPAS
..fuj,aky sme perverzni...
môžem ťa ubezpečiť že to je vidno
Co kecas...
Najlepsie je,ked ide pred tebou kocka,ktora si z riti vytahuje gatky...
A chlop,ktory si skrabka,co by si nemal..
Ivka ano hlavne ciganky si napravaju nohavicky a potom si este privonaju ci uz treba dat sprchu...
Ivka ano hlavne ciganky si napravaju nohavicky a potom si este privonaju ci uz treba dat sprchu...
Fuuuj...to je humusne...
Moja mama robi chyznu a to by si sa divil,ake nase celevriti a panicky v norkacoch su prasce...len zirame,ked rozprava.
A v telke sa idu posrat a kazdy je z nich hotovy...
Vidis,keby sme Ta mali trochu na muske,tak by boli z teba hotove aj baby z tohto fora a este by sa o tebe pisalo..
Nasa triedna ked rozpravala,strasne pri tom plula a moja spoluziacka,ktora sedela pred katedrou raz chytila nervy a rozprestrela si pred nou dazdnik..
Triedna chytila nervy,lebo jej nedoslo,preco to spravila a spoluziacka jej to surovo povedala do tvare,ze je uz cela mokra,no hamba...
Ivka-aj ja som dost na bajku vrieskala, no uz sa krotim
Budú si myslieť že sme dementná rodina
dementna urcite nie, ale ked tak rozmyslam aj nad tymi vsetkymi mysami a muchotravkami, tak by som povedal, ze nieco ako Adamsovci
Moja kamoska mi hovorila,aky trapas sa jej stal,hm,aby som to slusne
Skusal jej frajer klobasku strcit do jej kakaoveho ocka a vytiahol ho "osrateho"
Pardon,nechcem,aby sa to tu zvrhlo...
pri tomto ma napadlo jedno...spomina si niekto na ten trapas, co isiel kedysi v rozhlase na niektorej stanici, kde sa (tusim Virsik) pytal ludi, ze kde sa dnes rano milovali? a ked to nezavisle potvrdi aj ten druhy partner, tak nieco vyhraju...chlapik povedal, ze v kuchyni...a baba sa najskor zdrahala, ze sa hanbi, ale nejako ju presvedcili,a potom z nej nejako vyslo ze do zadku...v tom momente nastalo v radiu parsekundove ticho...
Ty kokso,tak to uz hej...
Aspon je sranda..
Adamsovci..
Vsak sa netrafili...kazdy povedal nieco ine...
Ivka-aj ja som dost na bajku vrieskala, no uz sa krotim
Dik...
Som rada,ze nie som s vrieskanim sama...
Koho zabilo