inak, uz zacali spolocne polovacky, takze nebudte prekvapeny panom s kriklavym pasom na klobuku, ze vam bude branit ist dalej. treba mat pripravene varianty trasy
Doteraz som mal ztr arch a 19mm. Tak ja neviem, tych 25 ci v pripade tych spankov 24.5 je tiez celkom dost, neplanujem vozit nejake 2.5" ci podobne plaste. Stacia mi 2.25 - 2.35 presne ako doteraz. Pri moc sirokych sa bojim, ze bude tvar plasta prilis hranaty a bocne stuple nebudu tam kde byt maju
tvar plastov sa tiez prisposobuje trendom sirsich rafkov a nizsich tlakov, toho by som sa nebal. Aj pre mna bol prechod nezvycajny, mohol som ist az do vnutornej 30ky (a nesiel som)
Označte ma niekto prosím, keď tu líšky a tenisti prestanú vyplakávať ?.
jeden dolezitiy detial. Placu emocne citiaci ludia. Ludia so slabsim imocnym chapanim a zvysenym intelektom, potvrdene psychiatrom v Ruzomberskej vojenske nemocnici, problemy len riesia v ramci svojich vedomosti a logiky, ako by sa oni zachovali a konstatuju. Nejde ich pri pisani prispevku roztrhnut od jedu, ako si niektori o druhych myslia a niektori niekde pisu, ze sa im obrazne otvara nozik vo vrecku.
Toto naozaj nie je "friendly" forum pre vsetky socialne vrstvy Ja sem chodim len z nudy a koli bazaru. Je to tu samy pacos
fradog. spravne napisane. Kto si kupi na 3000€ bik, nieje nizka socialna vrstva. a taky bude darmo hovorit zene samozivitelke s 4 chorymi detmi, co ju podvodnik podviedol, exekutor vzal, aby sa pozviechala. NIekto musi byt LOGICKY chudobny, ak ma byt niekto bohaty. Bohaty je len preto, ze dokazal vyuzit system a vela konzumnych ludi namotanych na marketing, zdravotnu nutnost apod sa mu pracou zlozilo na jeho bohatsvo. Aj ta upratovacka co nemoze zaplatit najom mu chodi upratovat za minimalku jeho kancelariu.
Cim bohatsi clovek, tym menej sa vie vzit do koze chudobnch a vona penazi kazi charakter.
Dochodkyna na dedine pomohla poslednym jablckom chudakovi a milionar sa mu otocil chrbtom.
To ako ked idete na bicykli a tesite sa co vam zivot nadelil a zbadate vozickara. Nie vsetykym ludom ho pride luto. Niekto si uvedomi rozdiel a iny nie. Su sebecki egoisti a smeju sa z nizsich socialnych vrstiev. Nie kazdy sa dokaze vyhrabat z problemov. Niekomu sa podari vyhrabat z tazkych problemov, inemu z lahkych nie. Napriklad preto, ze sa mu nedostalo nahodou takej pomoci ako druhemu. A nie vsetci bohaci sa maju dobre, chlapik vyhral peniaze a rozpadla sa mu rodina, kvoli peniazom, ktore od neho kazdy pytal.
Jeden padne do jamy na opustenom mieste a umrie tam. Iny padne do inej jamy pri ceste a tam ho zacuju kricat o pomoc a zachrania ho. Obrazne povedane. Nejde len o sikovnost, ale aj o to ake ma kto podmienky. Vzdy je tam viac premennych. Nie len sikovnost.
inak, uz zacali spolocne polovacky, takze nebudte prekvapeny panom s kriklavym pasom na klobuku, ze vam bude branit ist dalej. treba mat pripravene varianty trasy
Dnes som ich zrovna stretol, ale uz asi mali po.
Maju vobec pravo takto obmedzovat?
Konkrétne, tam kde som ich stretol včera, som bol v ochrannom pásme chko (čo je u nás vlastne všade - NT, VF, Poľana), takže som tam vlastne nemal čo robiť.
Ale stačí sa slušne pozdraviť, opýtať sa kadiaľ môžem, kadiaľ nie a problém som ešte nemal.
Cim bohatsi clovek, tym menej sa vie vzit do koze chudobnch a vona penazi kazi charakter.
Dochodkyna na dedine pomohla poslednym jablckom chudakovi a milionar sa mu otocil chrbtom. Su sebecki egoisti a smeju sa z nizsich socialnych vrstiev.
Chlapci zato ze vy volíte Kotlebu a smer ja nemôžem 😂
Ja som v 89 rozdával letáky, lebo som si myslel, že bude dobre, prešlo 30 rokov, čo je dosť dlhá doba (kde boli Nemci 30 rokov po vojne) a sme kde, minimálna na úrovni 400€ bravo
zdriemnut si nemozem, musim davat pozor na gulas, aby neprihorel. Od rana varim, lebo nebudem davat 2x tolko penazi za sluzby v restauracii, kde polovica ceny jedla je vyplata kucharovi, z ktorej ide polovica strasiakom vo vlade.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uff, ale nechcem nič zakríknuť, už sa to presunulo do iných tém
jeden dolezitiy detial. Placu emocne citiaci ludia. Ludia so slabsim imocnym chapanim a zvysenym intelektom, potvrdene psychiatrom v Ruzomberskej vojenske nemocnici, problemy len riesia v ramci svojich vedomosti a logiky, ako by sa oni zachovali a konstatuju. Nejde ich pri pisani prispevku roztrhnut od jedu, ako si niektori o druhych myslia a niektori niekde pisu, ze sa im obrazne otvara nozik vo vrecku.
fradog. spravne napisane. Kto si kupi na 3000€ bik, nieje nizka socialna vrstva. a taky bude darmo hovorit zene samozivitelke s 4 chorymi detmi, co ju podvodnik podviedol, exekutor vzal, aby sa pozviechala. NIekto musi byt LOGICKY chudobny, ak ma byt niekto bohaty. Bohaty je len preto, ze dokazal vyuzit system a vela konzumnych ludi namotanych na marketing, zdravotnu nutnost apod sa mu pracou zlozilo na jeho bohatsvo. Aj ta upratovacka co nemoze zaplatit najom mu chodi upratovat za minimalku jeho kancelariu.
Dochodkyna na dedine pomohla poslednym jablckom chudakovi a milionar sa mu otocil chrbtom.
To ako ked idete na bicykli a tesite sa co vam zivot nadelil a zbadate vozickara. Nie vsetykym ludom ho pride luto. Niekto si uvedomi rozdiel a iny nie. Su sebecki egoisti a smeju sa z nizsich socialnych vrstiev. Nie kazdy sa dokaze vyhrabat z problemov. Niekomu sa podari vyhrabat z tazkych problemov, inemu z lahkych nie. Napriklad preto, ze sa mu nedostalo nahodou takej pomoci ako druhemu. A nie vsetci bohaci sa maju dobre, chlapik vyhral peniaze a rozpadla sa mu rodina, kvoli peniazom, ktore od neho kazdy pytal.
Jeden padne do jamy na opustenom mieste a umrie tam. Iny padne do inej jamy pri ceste a tam ho zacuju kricat o pomoc a zachrania ho. Obrazne povedane. Nejde len o sikovnost, ale aj o to ake ma kto podmienky. Vzdy je tam viac premennych. Nie len sikovnost.
Dnes som ich zrovna stretol, ale uz asi mali po.
Maju vobec pravo takto obmedzovat?
Ale stačí sa slušne pozdraviť, opýtať sa kadiaľ môžem, kadiaľ nie a problém som ešte nemal.
Dochodkyna na dedine pomohla poslednym jablckom chudakovi a milionar sa mu otocil chrbtom. Su sebecki egoisti a smeju sa z nizsich socialnych vrstiev.
Čo ty tu drístaš prosím Ťa o charaktere a o sociálnom cítení? Však sám si obete komunizmu bagatelizoval tým, že mali byť úslužní a dévotní, ako si bol aj ty. A že ty si sa mal preto dobre. Ono aj keby si mal pravdu, niektorí ani len nedostali šancu lízať súdruhom gule, ako si to robil ty https://www.extra.cz/bozenka-1-den-poznala-jen-spinu-a-mrize-komunisticke-zrudy-utyraly-43-miminek?fbclid=IwAR2KNaI7rG1iSfx-GJZXo0jIGtB4p4WDAojF05MtxGZXMsOIK4gb2d1ujOU https://www.forum24.cz/mimoradne-silne-video-studenti-a-david-koller-ctou-jmena-deti-ktere-zemrely-v-komunistickych-kriminalech/?fbclid=IwAR2W8XDdclPrqU0QVrVwcxswPl1hvpmmBORhKjR6lXxy5zljmOxcE564Lgw
Normálne propaguješ hnutia prukázateľne smerujúce k potláčaniu ľudských práv a slobôd. Buď sa preber, alebo ešte lepšie - miesto bezodného písania dlhých zmesí chobotín, čo nemajú hlavu ani pätu, si poriadne zdriemni. Aby si vládal vybehnúť na bicykel po šichte.
Ja som v 89 rozdával letáky, lebo som si myslel, že bude dobre, prešlo 30 rokov, čo je dosť dlhá doba (kde boli Nemci 30 rokov po vojne) a sme kde, minimálna na úrovni 400€ bravo
Ale s gulasom ma pravdu
tento ?