Takze,moj to je cislo 1.to bolo strasne..
Robila som v jednom obchode s francuzkou kozmetikou v Poluse a tam sa robili vseliake akcie.Jedna z nich bola,ze nase slavne moderatorky predvadzali svadobne saty...
Jedna z nich bola Jana Hospodarova...Mali sme v predajni neake 2 tetusky,kolegyna im blokovala tovar a ja som im to mala zabalit...A rovno pred vykladom stala Hospodarova,obratila sa na nu kamera a to sta mali vidiet,ako sa zacala predvadzat,tak mi stupol adrenalin,ze hovorim kolegyni,ako mi lezie na nervy,takto sa umelo predvadzat a ako ju nemusim...a pekne nahlas
V tom kamera vypla,Hospodarova strcila hlavu do nasej predajne a hovori tetuske ktora stala pri pokladni"mami,pockam ta vonku"
Ja som skoro zomrela,keby som mala mysaciu dieru,tak tam skocim..
TRAPAS
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Aha...
K...a len sex, sex, sex, a kde je láska k bližnému
A co dusa
Nielen ta bicyklova...
Toto nebol zamer,aj som sa chcela vytesit z trapasov nasich bikerov..
Aj tak dobre..trapas ako trapas..
Lasku k bliznemu predvadza pan farar k mladym chlapcom...
Lasku k bliznemu predvadza pan farar k mladym chlapcom...
Uz to zacina...
Triki je na fore..
Potom ho susedia otravovali,co maluje a ci ma vystavy..
Mrkvu som jej podala,vykrutila vnate,podala mi mrkvu,ja dala do tasky,podakovala a odchadzala som..
Zrazu pani na mna zacne hucat"A kto bude platit
A ona ze "Aha to ste Vy
No trapas,teraz neviem,pre koho...
...hehe len sa dobre rozpomen...
Mrkvu som jej podala,vykrutila vnate,podala mi mrkvu,ja dala do tasky,podakovala a odchadzala som..
Zrazu pani na mna zacne hucat"A kto bude platit
A ona ze "Aha to ste Vy
No trapas,teraz neviem,pre koho...
a to si zaplatila aj za tie vnate??? si si ich mohla odtrhnut a platila by si menej...
Príde chlapček do obchodu a hovorí: Dobrý deň teta máte mrkvu?
Predavačka: Máme synček máme
Chlapec: Tak si ju strčte do p***
Predavačka: Ako?????
Chlapec: Vňaťou von!!!!
Ale,vnate si viem vykrutit,len som ich nemala kde hodit...a do tasky,to som im tam mohla zrovna nechat...
Ale s Vami sa neda..
Ale na to,vedla mna si vykracuje pani s kabelkou,zrazu vybehla predavacka z obchodu a vola za nou.."pani,nechali se si tu nakup
Trapas aj bez vnate,aspon som nebola sama..
Ja by som o neakom vedela..
Ide zajko do obchodu a pyta si pani predavacky mrkvicku. Ona vravi: "nemame toto je drogeria"
Pride druhy krat a zajko si znova pyta mrkvicku. "nemame toto je drogeria. AK si prides este raz sem pytat mrkvu zavesim ta na klinec !"
Zajkovi to neda a pyta treti krat mrkvicku. A tak ho predavacka zavesila na klinec. Vedla neho visi obraz z Meciarom a zajko sa ho pyta: Aj ty si bol pytat mrkvicku ? "
Ja by som o neakom vedela..
podpi***** Ivka????
a vlastne som si spomenula,,,, .... len prvý a posledný raz som sa tak ,,pripila,, ako vtedy, asi pred piatimi rokmi,, sme boli damska jazda na diskotéke... mala som už dosť dobrú naladu, ked som stretla ocovho kolegu, (veľmi sa mi páčil), pozval ma na další drink... no to už bolo asi veľa namňa. sedeli sme na barových stoličkách...no ja som z nej zrazu spadla na zem.... myslela som, že sa od hanby prepadnem, ako ma zo zeme zbierala kamoška.... no hrúza.... všetci namna pozerali ako sedim na zemi,,,sesterka dostala záchvat smiechu.......
No a aby toho nebolo malo,,, pred troma rokmi, som pred tym istym chlapom spadla zas,,, ale na bicykli, tentokrat som roztrhala oblečko čo som mala na sebe a doteraz mam pekny fľak na stehne
Od vtedy, ked ho zbadam že je poblízku, bud sa mu vyhnem, alebo ropleštím oči a pozeram pred seba najlepšie ako sa da,,, aby som si neublížila...