cina tiez vyraba brzdove platnicky ktore predlzuju brzdny ucinok o 30%, bol o tom rozsiahly test niekde v autozurnale.... a tiez to asi nezaznamena clovek,,, zaznamena to iba pokrcena kapota pri prudkom brzdeni.... sak nech si kazdy jazdi na com chce, s cim chce.... ale ja tomu proste nechapem PRECO.... lebo 5e...
Ja čínu úplne neosudzujem - svetlá, blikačky, držiaky na lampy a na mobily...ale:
Obhajujete tu aliexpressové platničky, prípadne kotúče pochybnej kvality, na ktorých ušetríte pár drobných. Ale pritom jazdíte na bicykloch značky Specialized, Giant, Haibike, Kona, Ghost, Author, Isaac....za stovky až tisíce eur. Prečo aj pri kúpe rámu nesiahnete po aliexpresse a nekúpite si za dve stovky celoodpružený colakarbónový rám značky HIMALO, SUPRIX...alebo ešte lacnejší HT bike značky TROPIX, TIDEACE, CARBOMANA, TWITTER a pod.
Alebo prilby - Mavic, Abus, Bell, Catlike.....prečo si nekúpite aliexpressovú značku Cairbull, Batfox, PHMAX, KINGBIKE......za 10-15 EUR?
Na to už nemáte gule ale za spotrebák v hodnote pár šušňov, ktorý vás po zlyhaní môže v križovatke poslať pod kolesá auta na hlavnej alebo v zjazde kdesi vo Veľkej Fatre v zákrute do zrázu, sa bijete do pŕs a necháte si pomaly do kolena vŕtať. Toto mi hlava neberie
Vsetci? Vo vasich koncinach?... hmm.. ja nikoho nepoznam s cinskymi platnickami...
By ma zaujimalo ako by obstali v alpach...ci by sa nedalo opiect slaninku ...
astro Chcu setrit zle OPEXy
Rumakk: ja jazdim .. Jederlo dosticky + Brakco kotuce (ale to je asi taiwan). A brzdia vyborne. Ale su pomerne drahe .. okolo 4e par tusim /alebo original balenie mozno aj 6-8e/. Vsetky tie BBB/Aligator a pod. co stoja pomaly tolko co original, robia v Cine. A prevazne su biedne. Ale treba podotknut, ze tie velmi lacne /1-2e/ cinske fejky obvyjkle nevydrzia viac ako jeden-dva vyjazdy a odliepa sa im brzdna plocha. Uz tu par bolo takychto skusenosti.
Cinske fejkove kotuce su zas z mekkej ocele. Upiect ich nie je problem. Asi ich treba jazdit s fejkovymi cinskymi dostickami
Vsetci? Vo vasich koncinach?... hmm.. ja nikoho nepoznam s cinskymi platnickami...
By ma zaujimalo ako by obstali v alpach...ci by sa nedalo opiect slaninku ...
astro ja som za..... veci co jazdia musia by absolutne v poriadku.. a veci co nejazdia ako napr handry ideal za 5eur.. osobne nechapem kratasy ci triko na bike do lesa za 100ku a viac.. jasne nejaky ten vypredaj a nieco lepsie kazdy si dopraje ale aj tak sa tomu branim... to co pisu chlapci a maju na sebe overene od cinana je super ze im to slape, ale kedze vieme ze vystupna kontrola u nich je nulova, je to podla mna velakrat skor nahoda ze to vydrzalo. nie kazdy moze mat take stastie.. ale kedze vieme ze dokonalost neexistuje je to asi u kazdeho na osobnom zvazeni.
astroosobne nechapem kratasy ci triko na bike do lesa za 100ku a viac..
Keby si vela jazdil, narocne, dlhe vyjazdy, v horucavach, mraze, vode, pochopil by si co dokaze taka draha cyklovlozka, membrana, viazanie tretry, realne funkcna zakladna vrstva... Niekto to nevyuzije, pre ineho to je nevyhnutnost.
Keby si vela jazdil, narocne, dlhe vyjazdy, v horucavach, mraze, vode, pochopil by si co dokaze taka draha cyklovlozka, membrana, viazanie tretry, realne funkcna zakladna vrstva... Niekto to nevyuzije, pre ineho to je nevyhnutnost.
ok mas pravdu berem vlozka a obuv je tiez zaklad si vyjazd uzit. pri handrach aj funkcionalita berem, ale zvysok je skor moda a znackofilia.. sak to vidiet aj v zime na lyziach staci laminatka, merinko a caj s rumom ale zas taky poliaci su top fesaci v bufetoch ako na Rychlebach ci Chopku
takze sumasumarov je taka ze uz ani lacne cinske handry sa neoplati riesit
Ja mam cinske kotuce Jederlo a su vyborne so shimanom Sm-Rt 66 co som mal predtým sa nedaju porovnat...tie pri zjazdoch 600 vyskových piskali a stracali ucinost cinske to v pohode davaju...Niekedy su predsudky zbytocne.
MaTTho: dosticky si asi myslel .. jederlo su vyborne.
jachme: Najlepsie tricko na bajk do leta mam z lidlu za asi 7e .. lepsie niet.
Ale co sa tyka lacneho oblecenia /ale nielen lacneho .. mam skusenosti aj s domacejsim a nie lacnym/ .. ale hlavne teda cinske sajrajty .. ze to moze vylucovat chemikalie a tazke kovy a kadeco. Realne viem, co to dokaze sposobit. Na to pozor. Velky. Lacne veci su ok /lidl napr./, ale nie cinske srajdy ofarbene v barscom. Inak povacsine /co mam skusenost/ drahe gore veci za tu cenu naviac za to nestoja. Je tam nejaka urcita pridana hodnota, ale za tu cenu je to dost diskutabilne... teda zalezi, kto ma kolko penazi. Predsa len, 20e a 300e za bundu , je rozdiel .. v reale je dolezite aj tak ine...
je pravda ze tie drahe veci mozno az za taku cenu nestoja no mam problem sa vratit k lacnejsim kuskom co mam doma. rozdiel vo funkcii tych handier je vyrazny, po prichode domov mam uplne iny pocit z jazdy ako v lacnych handrach. samozrejme vedia zle usit aj drahe, alebo ti nesadne strih .... ale je to proste uplne ine (lepsie) jazdenie
Ano, tak nejak to je .. ten cenovy rozdiel potom uz je otazka toho, ci je clovek ochotny/schopny do toho dat. A hlavne, ci to sadne, co byva problem. Ked je chladnejsie, pouzivam triko bionicon a som s nim spokojny tiez
K veciam na oblecenie len tolko ze Fox dres za 60eur ktory mam uz od 2006 ma sice vyblednute farby ako sprana handra ale nepara sa nikde ani nezmolkuje.... dres ktory som kupil za 12e z aliexpresu RaceFace fake sa zacal parat a zmolit po 2 vyjazdoch... po 6 mesiacoch pouzivania som dres musel vyhodit pretoze vyzeral ako vlneny sveter od babky na vianoce.... za mna handry z aliexpresu nikdy viac...
mam tiež jeden orbea z číny.... material malo pružný, z vnutra drsný na švoch a strašne *****... už take nekupujem, radšej pošetrím na našu NYNU tímovú, či výpredajový Sportful...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obhajujete tu aliexpressové platničky, prípadne kotúče pochybnej kvality, na ktorých ušetríte pár drobných. Ale pritom jazdíte na bicykloch značky Specialized, Giant, Haibike, Kona, Ghost, Author, Isaac....za stovky až tisíce eur. Prečo aj pri kúpe rámu nesiahnete po aliexpresse a nekúpite si za dve stovky celoodpružený colakarbónový rám značky HIMALO, SUPRIX...alebo ešte lacnejší HT bike značky TROPIX, TIDEACE, CARBOMANA, TWITTER a pod.
Alebo prilby - Mavic, Abus, Bell, Catlike.....prečo si nekúpite aliexpressovú značku Cairbull, Batfox, PHMAX, KINGBIKE......za 10-15 EUR?
Na to už nemáte gule ale za spotrebák v hodnote pár šušňov, ktorý vás po zlyhaní môže v križovatke poslať pod kolesá auta na hlavnej alebo v zjazde kdesi vo Veľkej Fatre v zákrute do zrázu, sa bijete do pŕs a necháte si pomaly do kolena vŕtať. Toto mi hlava neberie
By ma zaujimalo ako by obstali v alpach...ci by sa nedalo opiect slaninku
Plne suhlasim s astrom...
Rumakk: ja jazdim .. Jederlo dosticky + Brakco kotuce (ale to je asi taiwan). A brzdia vyborne. Ale su pomerne drahe .. okolo 4e par tusim /alebo original balenie mozno aj 6-8e/. Vsetky tie BBB/Aligator a pod. co stoja pomaly tolko co original, robia v Cine. A prevazne su biedne. Ale treba podotknut, ze tie velmi lacne /1-2e/ cinske fejky obvyjkle nevydrzia viac ako jeden-dva vyjazdy a odliepa sa im brzdna plocha. Uz tu par bolo takychto skusenosti.
Cinske fejkove kotuce su zas z mekkej ocele. Upiect ich nie je problem. Asi ich treba jazdit s fejkovymi cinskymi dostickami
By ma zaujimalo ako by obstali v alpach...ci by sa nedalo opiect slaninku
Plne suhlasim s astrom...
Magura Mt cinske plat.super. !!!
nikde nie je istota, tuna to aspon cakas
ok mas pravdu berem
takze sumasumarov je taka ze uz ani lacne cinske handry sa neoplati riesit
jachme: Najlepsie tricko na bajk do leta mam z lidlu za asi 7e
Ale co sa tyka lacneho oblecenia /ale nielen lacneho .. mam skusenosti aj s domacejsim a nie lacnym/ .. ale hlavne teda cinske sajrajty .. ze to moze vylucovat chemikalie a tazke kovy a kadeco. Realne viem, co to dokaze sposobit. Na to pozor. Velky. Lacne veci su ok /lidl napr./, ale nie cinske srajdy ofarbene v barscom. Inak povacsine /co mam skusenost/ drahe gore veci za tu cenu naviac za to nestoja. Je tam nejaka urcita pridana hodnota, ale za tu cenu je to dost diskutabilne... teda zalezi, kto ma kolko penazi. Predsa len, 20e a 300e za bundu , je rozdiel