JoKo Vo vseobecnosti nie. Stve ma ta cast, ktora bedaka, ako sa jej zle zije a pritom sa nechava opijat rozkami bandou politickych kleptokratov, bez ktorych by sme sa mali vsetci lepsie. Stve ma aj ta cast, ktora nadava na mladsie rocniky a dozaduje sa nejakej über-úcty, len preto, ze maju sedive vlasy....
..a hlavne ma stve to, ze kolko mi stat strhava z platu len preto, ze zarabam viac, odvod a dan z toho a onoho, a dokopy houno z toho...
Myslíš, že budeš večne mladý, bez šedín, ktorý nebude potrebovať uber-úctu, že budeš viac zarábať do konca života, nebudeš poberať väčší dôchodok z terajších väčších odvodov, ... Myslíš na svoju budúcnosť ? Koľko máš detí ? Kto bude na teba robiť ? Deti tých, čo si menej užívajú slobodný život aby vychovali pracovnú silu aj pre budúcich starých - terajších bezdetných ? Toto ťa neštve ?
Opatrne s pretlacanim nazoru, ze prinos pre spolocnost moze mat len clovek, ktory splodi a vychovava buducu pracovnu silu. Slobodny a bezdetny podnikatel, ktory dava pracu mnohym ludom, alebo taky rodic postihnuteho dietata, moze z podobnych prepoctov vyjst ako dost negativne hodnoteny...
Kym zostarnem, s detmi ci bez nich, dufam, ze budu uz aj na Slovensku fungovat reverzne hypoteky (rozumej, stat vytvori vhodne legislativne podmienky a budu ich ponukat licencovane bankove institucie)... jedna z moznosti ako si prilepsit k dochodku, popri druhom pilieri a usporach.
pieskovisko (naozaj pieskovisko s pieskom) by bolo fan urobit realne v Hradku.... aby sa tam najvacsi prispevatelia mohli stretnut osobne napr. vzdy na slnovrat a rovnodennost ....
ivan Problemom je, ze pouzivas prilis jednoduchu rovnicu na problematiku, ktora je este komplexnejsia ako ta, ktoru riesis s rovnicami a grafmi v teme "Dnesny trening" .
Myslíš, že budeš večne mladý, bez šedín, ktorý nebude potrebovať uber-úctu, že budeš viac zarábať do konca života, nebudeš poberať väčší dôchodok z terajších väčších odvodov, ... Myslíš na svoju budúcnosť ? Koľko máš detí ? Kto bude na teba robiť ? Deti tých, čo si menej užívajú slobodný život aby vychovali pracovnú silu aj pre budúcich starých - terajších bezdetných ? Toto ťa neštve ?
nie vsetci dochodcovia musia riesit podobne otazky...
Myslíš, že budeš večne mladý, bez šedín, ktorý nebude potrebovať uber-úctu, že budeš viac zarábať do konca života, nebudeš poberať väčší dôchodok z terajších väčších odvodov, ...
Turbi toto mi chodí po rozume pár posledných dní. Fórum dalo mne za tie roky výrazne viac, ako ja jemu, ale táto exhibícia trollov (v lepšom prípade), alebo ťažko postihnutých užívateľov (v horšom prípade) je už cez hranicu zachovania si rovnováhy
posledné dni sem chodím čítať s pukancami čo sa tu rozoberá.... od obhajovania komunizmu až po dôchodky vyše 30 strán pútavého zímného odpúšťania pary.....
Tu keď k príspevku nie je milión smajlíkov tak iróniu väčšina aj tak nespozná. Tak ako napr. úplne vážna debata o opotrebení osi kľúk vplyvom oválneho prevodnika atď. Občas len vrtím hlavou a stránku radšej zavriem.
Je tu veľmi aktívna téma tak len tak do vzduchu sa spýtam či má niekto doma nepotrebné V-brake čo už nepotrebuje ? ak áno dajte mi vedieť potrebujem na zimáka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..a hlavne ma stve to, ze kolko mi stat strhava z platu len preto, ze zarabam viac, odvod a dan z toho a onoho, a dokopy houno z toho...
Kym zostarnem, s detmi ci bez nich, dufam, ze budu uz aj na Slovensku fungovat reverzne hypoteky (rozumej, stat vytvori vhodne legislativne podmienky a budu ich ponukat licencovane bankove institucie)... jedna z moznosti ako si prilepsit k dochodku, popri druhom pilieri a usporach.
nie vsetci dochodcovia musia riesit podobne otazky...
demencia je v tvojom veku normalna...
len tak ďalej páni... zima bude dlhá
Presne tak.