Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings SRAM GX T-Type Eagle Transmission AXS sada, kľuky 175 mm, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
789 €
savings
MOC 1 419 €
savings SRAM GX T-Type Eagle Transmission AXS sada, kľuky 165 mm, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
849 €
savings
MOC 1 419 €
-22% SRAM GX Eagle AXS Transmission E-MTB sada, kľuky 160 mm, kazeta 10-52T, 1x12
799 €
-22%
MOC 1 369 €
savings SRAM NX Eagle DUB Boost sada, kľuky 175 mm, 32T, 11-50T, 1x12
269 €
savings
MOC 509 €
-29% SRAM GX Eagle Lunar DUB Boost sada, kľuky, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
od 366 €
-29%
MOC 689 €
savings SRAM XX SL T-Type Eagle Transmission Powermeter AXS sada, kľuky 175 mm, 10-52T, 1x12
od 2 099 €
savings
MOC 3 499 €
-11% SRAM GX T-Type Eagle Transmission AXS sada, kľuky 170 mm, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
939 €
-11%
MOC 1 419 €
savings SRAM XX Eagle Transmission T-Type AXS sada, 32T, 10-52T, 1x12
od 1 559 €
savings
MOC 2 749 €
b) zasvietim baterkou na sklo, stmavne? potom su fotochromaticke
raketova veda..
To druhe az ked sa s nimi dostanem von za slnecneho pocasia. UV baterku na test nemam..
Test fotochromatickych skiel "kombinovanym ziaricom Sirius" . Ako UV ziaric nic moc, ale na ziskanie akej-takej predstavy to staci. Na slnku by sa mali zatmavit viac (skusal som aj dalsie dvojo okuliarov, znamych znaciek, a tiez sa pod ziarenim zo Siriusa len slabo zatmavili)
Koniec OT z mojej strany.
Jaj tak si to myslel. Treba pozerat na hodnotenia od ostatnych kupujucich. Popri slovnom hodnoteni zvyknu pridat aj fotku z pouzivania.
Okrem pozitivnych hodnoteni je dalsim indikatorom, ze predajca patri k tym serioznejsim, aj pocet objednavok.
Treba prečítať zopár názorov, popozerať fotky, detailne preštudovať tabuľky zatmievania. Z toho všetkého vyjde určitá predstava.
Treba sa orientovať na "čínske značky", nie na úplné nonamy. Netreba nikdy brať to najlacnejšie.
Najhoršie, čo sa môže stať, že prídeš o tých smiešnych 20 eur, za ktoré u nás nekúpiš okuliare takmer žiadne. Mne to za ten risk stálo.
Videl som aj sklá, ktoré boli zároveň fotochromatické aj polarizačné. Do nich by som taktiež nešiel, nakoľko podľa tabuliek mali veľmi slabé zatmavenie a hlavne pomalé.
Ak mám na okuliare za stovky eur u nás, tak na čínu by som nemal ani kuknúť, lebo je pochopiteľné, že okuliare za 20 eur nikdy nebudú kvalitatívne také super ako okuliare za 150 eur. Lenže nie každý cyklista potrebuje okuliare práve za tých 150 eur...
Treba prečítať zopár názorov, popozerať fotky, detailne preštudovať tabuľky zatmievania. Z toho všetkého vyjde určitá predstava.
Treba sa orientovať na "čínske značky", nie na úplné nonamy. Netreba nikdy brať to najlacnejšie.
Najhoršie, čo sa môže stať, že prídeš o tých smiešnych 20 eur, za ktoré u nás nekúpiš okuliare takmer žiadne. Mne to za ten risk stálo.
Videl som aj sklá, ktoré boli zároveň fotochromatické aj polarizačné. Do nich by som taktiež nešiel, nakoľko podľa tabuliek mali veľmi slabé zatmavenie a hlavne pomalé.
Ak mám na okuliare za stovky eur u nás, tak na čínu by som nemal ani kuknúť, lebo je pochopiteľné, že okuliare za 20 eur nikdy nebudú kvalitatívne také super ako okuliare za 150 eur. Lenže nie každý cyklista potrebuje okuliare práve za tých 150 eur...
Fotochromaticke 28eur - https://www.decathlon.sk/okuliare-xc-120-grey-photo-id_8405498.html
Klasicke od 5eur - https://www.decathlon.sk/C-43260-cyklisticke-okuliare
So zarukou, zaplatenou danou aj moznostou vyskusania.
od 2€
nevyskusas nevies
presne ako zo zenou moze byt pekna ale je hlupa
alebo kolko krasnych pic... trpi koli skaredemu ksichtu
klasické od 1-2€, polaryzačné za 10..
Ak chce ale niekto lacné a super odolné, odporúčam niečo značkové pracovné. Predsa len pri určitých profesiách sú nároky na odolnosť niekde inde. Sám som ich na štvorkolke používal.