Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ja som dnes dopoludnia pobikoval v okoli Kamzika. Cesta od snezienky asi do polovice v zasade bez ladu, dost znicena - navazaju tam makadam na rozsirovanie... Vrchna polovica pod ladom, ja som siel po terene, tam je v lese paradne bikovanie 5-10cm snehu bez ladu, teplota okolo 5 stupnov. Hore na Kamziku bielo ale na bikovanie uplne idealne. K obedu sa to uz trochu viac topilo.
Dnes ma byt v noci mrazivo, takze zajtra by to malo byt este lepsie. Kto mate cas odporucam vyuzit.
Ranne zamrznuté bk-čko.Smola,že som nemyslel na to,že v mraze mi zomrie Reverb-a.Dilema,že či ju nechať hore a dole trailom si to neužiť alebo ju spustiť a na ďalší trail hore kopcom tlačiť ..fck
po vcerajsom super vyjazde aj dnes pol dna dovolenky. Krasnansky trail, Patbojar, Vydricky a dva kratsie useky Cerovej drahy okolo Maleho Slavina - vsetko super zjazdne. Oproti vcerajsku bez slnka, chladnejsie, ale domov som dosiel cisty ?. Na asfalte je dost ladu, najhorsie to bolo okolo Sparisk. po 15tej sa les ponoril do mrakov a ked som po 16tej zapol celovku zistil som ze bez nej vidim viac.
a pri odvzdusneni si mal nastavenie na najpomalsie? lebo ak ano tak potom je zle ovzdusnena
Hm ano na najpomalsie isiel som podla navodu.Malo to byt naopak?
Teraz ked skusam spomalovat rychlost tak od polovice uz ide velmi pomali a na najpomalsom ju ani nezatlacim.
prepac zle som napisal. pri odzdusnovani ma byt na najlpomalsie a zda sa mi zeby mala byt aj vysunuta, ak ti doma na najpomalsom vobec nejde, tak musis znova odvzdusnit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes ma byt v noci mrazivo, takze zajtra by to malo byt este lepsie. Kto mate cas odporucam vyuzit.
Presne ako pise Magez, ja som zbytocne odvzdusnoval cely system lebo som myslel ze to pomoze a pomohlo jednoduche potocenie rychlosti...
Sakra,ale to nepomáha..mám ju na najrýchlejšie.Nedávno odvzdušnené vedenie,vyčistené premazané gufero ako sa patrí.
a pri odvzdusneni si mal nastavenie na najpomalsie? lebo ak ano tak potom je zle ovzdusnena
Hm ano na najpomalsie isiel som podla navodu.Malo to byt naopak?
Teraz ked skusam spomalovat rychlost tak od polovice uz ide velmi pomali a na najpomalsom ju ani nezatlacim.