Bugsbunny80
GT Grade Carbon 105, mam ho v profile. Starsie Grady su skor pohodlnejsie cestaky, aj ked viem ze na nich dokazu ludia jazdit riadne tereny. Novy 2020 uz je viac terenny, ma viac uchytov a tak, ale zase na novinku este asi nebudu zlavy.
Bugsbunny80 netreba sa toho báť. Navyše majú aj tú výhodu, si vyrábajú vlastné príslušenstvo k bikom, ak potrebuješ nosič, či blatniky čo sa na jeseň až jar hodí a netreba laborovať že aké kúpiť aby sedeli. Samozrejme majú tie bike hneď k odberu. Veľa gravelov sa musí objednávať a mnoho ich už je aj vypredaných na Slovensku a to sa niektoré ešte ani nezačali vyrábať.
Bugsbunny80 netreba sa toho báť. Navyše majú aj tú výhodu, si vyrábajú vlastné príslušenstvo k bikom, ak potrebuješ nosič, či blatniky čo sa na jeseň až jar hodí a netreba laborovať že aké kúpiť aby sedeli. Samozrejme majú tie bike hneď k odberu. Veľa gravelov sa musí objednávať a mnoho ich už je aj vypredaných na Slovensku a to sa niektoré ešte ani nezačali vyrábať.
Postudoval som na nete a cuduj sa svete B twin je celkom seriozna znacka.Este mam blbu otazku-budem sa dat ten Triban rc 500 v buducnosti ohadzat niecim lepsim od Shimana?
Bugsbunny80 aký prípadný upgrade by si chcel do budúcna robiť? Ja osobne mám Koyuk 1.0 2019, tam je tiež Sora 2x9 a mechanicke brzdy a podľa mňa je to plne dostačujúce. Aspoň pre mňa.
Ak chceš ísť na vyššie sady nejak 1x10+ či 2x10+ alebo hydraulické brzdy, tak to by som už investoval rovno do biku s tou výbavou, aj keby som mal na to dlhšie šetriť. Vyjde to lacnejšie ako postupný upgrade.
Upgrade rob az ked najazdis tolko ze ti vybava co mas uz nebude stacit. A plati tam stare zlate,ze zalezi hlavne od toho co rastie od zadku dolu...ale kupit a hned davat a menit sa neoplati,treba radsej kupit to co chces a max menit sedlo predstavec,riaditka,ale pohon a brzdy nie,to je zaklad
Dakujem vsetkym za odpovede a tipy.U mna skor ide o pohodove jazdenie resp.Gravel chcem ako doplnok podla nalady a chuti k MTB (nehovorim ze ma to casom nechyti) a preto by som na zaciatok nieco v cenovej hladine 600€.Zvazoval som chvilku aj prerabku stareho Favoritu ale dospel som k tomu ze zohnat schopny za dobru cenu a naviac s brzdami Centric (podla mojho nazoru najlepsie brzdy ake sa davali na Favority) by ma stalo kopec casu,energie a v neposlednom rade € (pieskovanie,striekanie,kvalitnejsie rafiky,omotavky,brzd.paky,naboje...)som od tejto varianty upustil.
ak si pozries 1-2 strany dozadu tak presne toto sa tu riesilo. a Centric brzdy su mozno najlepsie co na favorit z tuzexu davali, ale je to makky shit. shimano exage su ovela ucinnejsie brzdy. Ked chces kvalitny oceliak tak sa neobzeraj po favoritoch. tento panko https://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail=0&telefon=0910733047&jmeno=Boris predava velmi slusne stroje, ale stale to bude horsi bicykel ako ten z decathlonu, co je jedina alternativa za 600 eur
ak si pozries 1-2 strany dozadu tak presne toto sa tu riesilo. a Centric brzdy su mozno najlepsie co na favorit z tuzexu davali, ale je to makky shit. shimano exage su ovela ucinnejsie brzdy. Ked chces kvalitny oceliak tak sa neobzeraj po favoritoch. tento panko https://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail=0&telefon=0910733047&jmeno=Boris predava velmi slusne stroje, ale stale to bude horsi bicykel ako ten z decathlonu, co je jedina alternativa za 600 eur
misko_hrasko ten bike z Decathlonu mam v hladaciku ?
je tu niekto, kto uvažuje nad kúpou Koyuk 3.0 sivo-čierno-červený rám s výbavou GRX 2x11, ale páči sa mu možno viac farebne Koyuk 2.0 zeleno-čierno-oranžový rám
(taká malá výmena rámov... výbavu premontujem)
resp. dostanem niekde inde GRX sadu v tejto cenovej hladine, za tých cca 1200 € plus mínus autobus...
podľa fotiek sa mi tá zelená nepozdáva, ale možno naživo to bude iné... sa uvidí vo februári... ach jo... (či ako kolega hovorieva, už len musíš sám seba presvedčiť, že sa ti to páči )
Alebo jednoduché riešenie, zistiť v predajni či ti nevedia dať inú farebnú kombináciu rámu. Pre všetky verzie by mala byť totožná technická špecifikácia.
do CTMka som už písal, a že oni konfiguráciu meniť nebudú, pritom pri montáži stačí prehodiť iba rám... ale OK ako si výrobca povie, tak má... ja v tom až taký problém nevidím, ale tak zasa keby mali takto reagovať na každú požiadavku ľudí, tak by to bol logistický bordel...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
GT Grade Carbon 105, mam ho v profile. Starsie Grady su skor pohodlnejsie cestaky, aj ked viem ze na nich dokazu ludia jazdit riadne tereny. Novy 2020 uz je viac terenny, ma viac uchytov a tak, ale zase na novinku este asi nebudu zlavy.
Jano1987 diky.Zajtra skocim do Decathlonu pozret ako to vyzera v reale.
Postudoval som na nete a cuduj sa svete B twin je celkom seriozna znacka.Este mam blbu otazku-budem sa dat ten Triban rc 500 v buducnosti ohadzat niecim lepsim od Shimana?
preco by sa nedal? videl som uz myslim na IG alebo kde typek to ohadzal grx-kom
Ak chceš ísť na vyššie sady nejak 1x10+ či 2x10+ alebo hydraulické brzdy, tak to by som už investoval rovno do biku s tou výbavou, aj keby som mal na to dlhšie šetriť. Vyjde to lacnejšie ako postupný upgrade.
misko_hrasko ten bike z Decathlonu mam v hladaciku ?
je tu niekto, kto uvažuje nad kúpou Koyuk 3.0 sivo-čierno-červený rám s výbavou GRX 2x11, ale páči sa mu možno viac farebne Koyuk 2.0 zeleno-čierno-oranžový rám
(taká malá výmena rámov... výbavu premontujem)
https://www.ctm.sk/bicykle/road/gravel/
resp. dostanem niekde inde GRX sadu v tejto cenovej hladine, za tých cca 1200 € plus mínus autobus...
podľa fotiek sa mi tá zelená nepozdáva, ale možno naživo to bude iné... sa uvidí vo februári... ach jo... (či ako kolega hovorieva, už len musíš sám seba presvedčiť, že sa ti to páči
prehadzovat brzdy je smrt.
Tak napr. CUBE ponuka GRX za 1400 eciek:
https://www.cube.eu/sk/2020/bikes/road/cyclocross-gravel/nuroad/cube-nuroad-race-blackngreyblue-2020/