Ja som dnes cykloturistikoval po Severnej strane Tríbča a v okolí Michalovho Vrchu.
Trip Dist: 58,04 km
Ride Time: 3:59:56
Avg Speed: 14,52 km/h
Max Speed: 47,13 km/h
Altitude Up: 1 096 m
Temperature: +3°C pod mrakom so severným vetrom a sem-tam aj nejakou dažďovou kvapkou.
...ale celkom pekne som si pojazdil
Volaco na mna lezie, dnes len lahky vyjazd za vychodom slnka nad kamenolom zoborsky. Cestou naspat som si to struhla cez les do Drazoviec, fucalo teda statocne. Blato konecne zamrzlo, tak som aj relativne cista prisla domov. Okusila som aj kusok novej cyklotrasy pri JLR, ale stale je to taky nedorobok alebo co.
cesta po chatu plna aut. no hore na Inovci rozpravka a idealne podmienky na jazdenie. par cm snehu, krasne to drzalo, stromy namrznute. do Jastrabia som myslel ze nedojdem koli vetru, no hore az tak nefukalo, na vrchole dokonca vobec.
cestou som stretol lukas6s8p - mal to rozhodne dlhsie Ja som sa odpojil pri dvojkrizi a cestou popod Javorinu zbehol na Kulhan a po asfaltkach domov.
fotiek poskromne - mrzol mi ufon. lukas bude mat viacej a urcite krajsie
dnes moj posledny vyjazd tohto roku, no napravil som si chut po premocenom Stefanovi.
- vsetkym v novom roku prajem vela dobrych vyjazdov, bez technickych problemov a dobre zdravicko k tomu
Dnes len krátko lebo boli "návštevné povinnosti" Podskalie, Šiance, Ráztoky a popod Javorák
Trip Dist: 28,68 km
Ride Time: 1:46:52
Avg Speed: 16,10 km/h
Max Speed: 45,21 km/h
Altitude Up: 708 m
Temperature: +0,4 °C fúkalo tak, že ani celodenné "sneženie" nebolo poznať
Tu u nás po včerajšom "snežení" ani pamiatka.
No počasie a terén dnes na 1* Šiance, Stráň a Studená Dolina
Trip Dist: 35,13 km
Ride Time: 2:20:29
Avg Speed: 14,99 km/h
Max Speed: 50,20 km/h
Altitude Up: 896 m
Temperature: Na juhozápadnej (slnečnej strane) bezvetrie a krásnych +3,5°C no na severovýchodnej tienistej a veternej strane -2°C
Dnes hneď z rána kúsok Medzihoria. Blatá, Dvorská Dolina, Hlboké ...
...a aj jeden Baťov Trailík som si opatrne dal (nechcelo sa mi dávať nižšie sedlovku na ten kúsok)
Trip Dist: 45,76 km
Ride Time: 3:09:00
Avg Speed: 14,53 km/h
Max Speed: 43,37 km/h
Altitude Up: 899 m
Temperature: okolo -3 stupňov.
Východ slnka mi nevyšiel. Bolo trochu pod mrakom a aj tak keď vychádzalo, bol som hlboko medzi stromami
Dnes opäť parádne pojazdenie a "naparádu" terén
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trip Dist: 58,04 km
Ride Time: 3:59:56
Avg Speed: 14,52 km/h
Max Speed: 47,13 km/h
Altitude Up: 1 096 m
Temperature: +3°C pod mrakom so severným vetrom a sem-tam aj nejakou dažďovou kvapkou.
...ale celkom pekne som si pojazdil
cestou som stretol lukas6s8p - mal to rozhodne dlhsie
fotiek poskromne - mrzol mi ufon. lukas bude mat viacej a urcite krajsie
dnes moj posledny vyjazd tohto roku, no napravil som si chut po premocenom Stefanovi.
- vsetkym v novom roku prajem vela dobrych vyjazdov, bez technickych problemov a dobre zdravicko k tomu
Podskalie, Šiance, Ráztoky a popod Javorák
Trip Dist: 28,68 km
Ride Time: 1:46:52
Avg Speed: 16,10 km/h
Max Speed: 45,21 km/h
Altitude Up: 708 m
Temperature: +0,4 °C fúkalo tak, že ani celodenné "sneženie" nebolo poznať
No počasie a terén dnes na 1*
Šiance, Stráň a Studená Dolina
Trip Dist: 35,13 km
Ride Time: 2:20:29
Avg Speed: 14,99 km/h
Max Speed: 50,20 km/h
Altitude Up: 896 m
Temperature: Na juhozápadnej (slnečnej strane) bezvetrie a krásnych +3,5°C no na severovýchodnej tienistej a veternej strane -2°C
Blatá, Dvorská Dolina, Hlboké ...
...a aj jeden Baťov Trailík som si opatrne dal (nechcelo sa mi dávať nižšie sedlovku na ten kúsok)
Trip Dist: 45,76 km
Ride Time: 3:09:00
Avg Speed: 14,53 km/h
Max Speed: 43,37 km/h
Altitude Up: 899 m
Temperature: okolo -3 stupňov.
Východ slnka mi nevyšiel. Bolo trochu pod mrakom a aj tak keď vychádzalo, bol som hlboko medzi stromami
Dnes opäť parádne pojazdenie a "naparádu" terén