U nas snehu mizivo a na Vrsatec,ci Homolku sa mi veru nechcelo.Blato na Kamenne vrata zmrzlo,no vyjazdene kolaje boli o hubu.Odtial na Markovicu sa uz islo lepsie.Na miestach nizsie kde svietilo slnko bolo blato a tak som nakoniec aj vyzeral
Oficialne hlasim koniec sezony 2019.Zajtra je tu zaciatok novej.
Tak vam zaroven vsetkym bez zbytocneho vypisovania,do noveho roku okrem ineho prajem hlavne vela zdravia
Tak teraz ozaj posledný tohtoročný výjazdík. Šinance, Ráztoky, Vres ...
Trip Dist: 36,53 km
Ride Time: 2:33:27
Avg Speed: 14,28 km/h
Max Speed: 47,44 km/h
Altitude Up: 1 011 m
Temperature: +1,5st.C
Dnes som už našiel aj blatko. Všetkým prajem veselého Silvestra a Šťastný Nový Rok.
na mna nezvycajne ukoncenie az v posledny den roka, vacsinou koncim v oktobri
PS: nebolo ublizene ziadnej chranenej asfaltke, ale teda cyklisti riadne sekaju tie lesy a vyjazduju kolaje
kolegovia si nasli novu zalubu, tak zaver najhorsej sezony za poslednych 12 rokov len osamote (za 2500km som nestihol ani len ziaden ram puknut ☺️) stastny novy rok vsetkym bikerom...
...ako na nový rok, tak po celý rok
Tak aj dnes som nezaváhal. Blatá, Dvorská Dolina, Ondrej, Hlboké... ...a opäť Baťove Traily škoda že som v tom rozbitom úseku dnes v prítmí nejako zle odbočil a dole zišiel kapánek vedľa
Trip Dist: 41,16 km
Ride Time: 2:58:34
Avg Speed: 13,83 km/h
Max Speed: 39,22 km/h
Altitude Up: 954 m
Temperature: +3,5st.C bolo ale len chvíľu - západ slnka som vymákol na celkom fajn mieste.
Tak u nás (okolie Kúty) slnko prehrávalo súboj s hmlou po celý deň. Na večer mi to už nedalo, nahodil som svetlá a išiel sa pomotať len tak po okolí. Nakoniec ma to neskutočne bavilo, 41 km pri -3,5°. Po západe slnka som, pri tej hmle, tuším videl viac bez svetla ako zo svetlom, ale i tak to bola PARÁDA. Už dlho som si to tak neužíval ako dnes. Nikde nikto, len ja a hmla Aj námrazu som mal na prilbe, po príchode domov. A mám pocit, že som vyriešil otázku rukavíc, stačilo bežecké rukavice z Lidla a na ne zimné pracovné rukavice a v pohode 2 hodinky ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Oficialne hlasim koniec sezony 2019.Zajtra je tu zaciatok novej.
Tak vam zaroven vsetkym bez zbytocneho vypisovania,do noveho roku okrem ineho prajem hlavne vela zdravia
Šinance, Ráztoky, Vres ...
Trip Dist: 36,53 km
Ride Time: 2:33:27
Avg Speed: 14,28 km/h
Max Speed: 47,44 km/h
Altitude Up: 1 011 m
Temperature: +1,5st.C
Dnes som už našiel aj blatko.
Všetkým prajem veselého Silvestra a Šťastný Nový Rok.
PS: nebolo ublizene ziadnej chranenej asfaltke, ale teda cyklisti riadne sekaju tie lesy a vyjazduju kolaje
Tak aj dnes som nezaváhal.
Blatá, Dvorská Dolina, Ondrej, Hlboké...
...a opäť Baťove Traily
Trip Dist: 41,16 km
Ride Time: 2:58:34
Avg Speed: 13,83 km/h
Max Speed: 39,22 km/h
Altitude Up: 954 m
Temperature: +3,5st.C
(vyhviezdickovalo mi p_r_d