MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
https://t.co/d3NKIPiyXh?amp=1
Inac tu napr ak teda si chces nechat tu HP> https://www.tonerpartner.sk/hp-304-xl-n9k08ae-tonerpartner-cartridge-black-cierna-21205sk/
Kukni www.viry.cz, je tam vela navodov.
odinstaluj mccaffe a mas hotovo..automaticky sa ti aktivuje windows defender
moznoze keby ste vy nemali radiatory vypnute tak by susedia nepotrebovali az tolko kurit svojimi.
toto parazitovanie na susedoch mi statocne lezie na nervy, stale je to len o tom kto dlhsie vydrzi s tym nepustenym ze?
a niektorym je proste zima a tak si ho musia pustit kedze okolo su pijavice ktore cakaju na to co ostatni
keby mali vsetci pustene rovnako rovnomerne tak by nemuseli jedni mat na plne gule a druhi koli tomu vypinat
ale zjavne to par ludom takto vyhovuje
niekto ma aj male deti a nechce aby boli stale chore, Init nehnevaj sa ale 17 stupnov v byte je fakt kosa
ale ved co nech susedia platia aj za vase teplo[/quo*****]
kus neskoro reagujem
praveze ja mam aj male detvaky 1 a 3r. radiator zapiname len vynimocne, tuto 'zimu' zatial nie, len vetrame, je tu proste teplo. naco budem este viac kurit? a decka nie su vobec chore, sem tam zakaslu, zasoplia a na druhy den uz ok. skor ked ideme niekde na navstevu a tam vyhulene na 26, tecie zo mna jak z prasata, len cakam kedy odtial vypadneme... ze aby deticky nepochoreli - a vysledok - ich decka su kazdu chvilu chore, len co kus vyjdu na cerstvy vzduch uz o 2 dni k lekarovi
pre mna za mna nech si to rozratavaju v baraku ako chcu, ked je teplo nebudem kurit
btw v lete sa tiez stazujes ked je vonka cez 30 a niekto cez den vetra aby sa 'schladil' ? a ty si napr pustas doma klimu a susedia ti to kazia, tak musis klimovat viac? pripadne ked nevetra cez noc aby schladil superzatepleny panelak co drzi teplo?
Ako uz pisali predo mnou, najprv pozrie, ci ho nemas napajkovany. Ak nie a mas moznost za dobru cenu menit nejaky i3 na i7, alebo i5, tak to moze mat zmysel, lenze je tam velmi vela ale. Treba zistit ci to doska a hlavne bios podporuje, ale zas, ak by slo o investiciu 10e (co byva u starych veci), tak sa to da risknut. Ale ak by si menil i3 na i7 (u AMD neviem), tak je mozne, ze povodne chladenie nebude na to dimenzovane. Ak chces nejaky este stari procka, tak tam mozno pojde. U NB procakov je dost vela verzii kadejakych, treba sa v tom porypat dostatocne .. pre intel je stranka ark, kde su presne specifikacie. RAM, to je jednoduchsie .. a SSD este viac, to samo o sebe (hlavne to SSD) zmeni slimaka na draka