kedysi som zacinal na cestnom s remerxami a bol som spokojny. potom som sa nechal ukecat na drahsie mavici CXP21 a s tymi mam horsie skusenosti (dal som za ne 2x tolko ako za predtym lepsi REMERX!!!) . za tu cenu su privelmi makke. uz ich nechcem. vraciam sa k remerxom, alebo kuknem na mach1ky, ci nerobia aj cestne. tie mam totiz na horskom a su fajn.
Neviem ako ine rafky lebo zatial som mal iba remerx...minuli rok som mal grand rock a uplne v pohode vydrzali toho dost boli okamihy ked som myslel ze to bude 8 jak vysita a nic parada pohode sli dalej a cil mam pantera a taktiez je dobry...tiez uz si uzil a je v pohode zatial ma ale iba par 100km...
a grand rocky som nemenil preto ze by sa znicili to nie, su stale v pohode a mam ich ako rezervne...som ich menil iba z obycajnej marnivosti, ze som chcel nieco lepsie
a co sa tyka zhadzovania a nahadzovania plastov tak nepouzivam ziadne mont paky nic ide to dolu bez problemov rukami
dobre rafky
ja som jazdil grand rock boli uplne v pohode az kym som nemak podhustene plaste no stalo sa trochu som ich poohybal no 8 ziadna vymenil som tiez za remerx naviem teraz za ake no drzia uz 5 rokou z malov 8 no nic viac ja mozem povedat len spokojnost na remerx aj do buducna na zimak planujem tieto rafy zakupit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
syncros, sun rims mach1 ?!?!
a grand rocky som nemenil preto ze by sa znicili to nie, su stale v pohode a mam ich ako rezervne...som ich menil iba z obycajnej marnivosti, ze som chcel nieco lepsie
a co sa tyka zhadzovania a nahadzovania plastov tak nepouzivam ziadne mont paky nic ide to dolu bez problemov rukami
dobre rafky
a kolko mas ? len ma to tak zaujalo nehladam v tom nic zle
Mali by sa dat kupit u zmluvnych partnerov dovozcu:
Oslany, KCK Cyklošport, Mierová 854, 046/5492200
Partizánske, Lacob, Nitrianska 141/38, 038/7495651
len sa ešte choď napapať, nech som tu neni za golema