Ja mam ten pasiv z ciny(urcite pod 10) a volumio uplne bez problemov. Trosku je problem ak sa clovek chce pripojit na zbernicu plochym kablom. Potom sa tam nevojde konektor. Samozrejme da sa riesit obrusenim chladica/konektora. Plus ak niekto chce takto chladene rbi niekde uchytit, tak nie je to vyriesene.
Nehodi sa niekomu na zaciatok alebo pre syna na hranie? 5xesp8266, 1x8266 wemos s naletovanym oled, jeden samostatny oled, 5x22 snimace teploty a vlhkosti, taka ta zakladna sada s odpormi, diodami (vratane IR), programator, atd, kable, male usb nabijacky pouzitelne ako zdroje pre 8266. Zruseny projekt:) za 30Eur?
Aj procesory predavaju bez chladica resp. S poddimenzovanym. Treba si zvyknut, ze rovnako ako PC za poslednych 30 rokov potrebuje chladit, tak aj RPi a casom aj obycajne jednocipaky. Ved aj obycajne ESP sa dokaze zohriat tak, ze je na dotyk horuce.
no je rozdiel ci to je horuce a len niekto ma pocit ze to musi chladit, alebo je to horuce a uz sa to seka, aj desktop procaky sa chladia viac nez by bolo treba. naco je dobre mat cpu na 40 stupnoch ked rovnako dobre bez problemov ide aj na napr 70. typicky priklad su napr serverove procaky, tam to nik neriesi. max cpu je napr 90 a server si to drzi na 80, lebo naco menej? nic nespomaluje, vsetko fici
no kus som pogooglil a pokial to nemas v krabicke alebo kde, tak by to zamrznut nemalo a len po par minutach na max to zacne spomalovat. krabicky uz su problem a treba chladit
OK, a teraz porozmýšľaj, keby si to vedel dopredu, prečo by si kúpil 4 a neostal pri 3
aby ti to po pár minútach spomalilo pod výkon 3 ?
btw, w oficiálnom kite je kryt a bez chladiča !
Ináč, tú 4 som kúpil preto, že som očakával sľúbený násobný výkon oproti 3 a uvažoval som presne ako Ty, že s tým to nebude problém, čo sa ukázalo ako omyl.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj to by sa dalo,len by bol problém s konektivitou
tak to je potom divne ze to v pohode predavaju bez chladica, to mi dako hlava nebere
takze pi4 bez chladica mrzne a pada?
aby ti to po pár minútach spomalilo pod výkon 3 ?
btw, w oficiálnom kite je kryt a bez chladiča !
Ináč, tú 4 som kúpil preto, že som očakával sľúbený násobný výkon oproti 3 a uvažoval som presne ako Ty, že s tým to nebude problém, čo sa ukázalo ako omyl.