stala sa mi takato vec... vcera v lese zosadam z biku a sup celou bielou teniskou som slapol do hovna..obrovskeho ludskeho...problem je v tom ze som si to vsimol az za takych 5min.ked som slapal dalej..nieco mi strasne *****o tak som zastal a pozrel o co ide.. doteraz mam ten tajbl na pedali a nejde to dole..mate nejaky napad? alebo skusenosti?
hej.. ale mne sa to stalo v lese a mal som akurat tak 3 servitky...
skusil som to obliat mineralkou a to bola turbo chyba...ten smrad razil 2x tak silno...
lucky day...v tom pripade iba rychlo najst najblizsi potok a vydrhnut.Mne sa to stalo so psim h*vnom na zadnej pneumatike,ale *****o horsie ako ludske a vsimol som si to po chvilke jazdenia,takze sa to este otacanim kolesa rozprsklo...v podstate iba voda a vystriekat.Ked je uz zachnute,tak len omoc(vodou,hehe),nechaj chvilu nech to "vsiakne" a potom vystriekaj,malo by ist lahsie.
mne osr.li sprosté vtáky bike na balkóne,totižto, máme časté nálety sokolov. Z plášťov to nejde vôbec dole ani vapkou... z tlmiča a vidlice to zišlo... tak chodím s osr.tými plášťami
No a v piatok som na takej lesnej ceste v slov.raji videla dve obrovské ale obrovské..... určite medvedie..... som celý čas striehla ...či na mňa vyskočí maco....
tlakova voda je v poho iba pre bajk, ja som minule zistil "vstupenie do stastia" az po 20 km jazdy autom, ked som podstivo rozotrel naloz medzi plynovy pedal, brzdu a spojku a divil sa, preco tie polia vonku tak ***** a celu cestu mal zapnuty vnutorny okruh...
stala sa mi takato vec... vcera v lese zosadam z biku a sup celou bielou teniskou som slapol do hovna..obrovskeho ludskeho...problem je v tom ze som si to vsimol az za takych 5min.ked som slapal dalej..nieco mi strasne *****o tak som zastal a pozrel o co ide.. doteraz mam ten tajbl na pedali a nejde to dole..mate nejaky napad? alebo skusenosti?
...na to potrebuješ radu aby si spláchol hovno
čo potom keď budeš chcieť ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skusil som to obliat mineralkou a to bola turbo chyba...ten smrad razil 2x tak silno...
teraz sa chvalis,alebo stazujes????......niekedy fakt nechapem co co niektory ludia riesia
No a v piatok som na takej lesnej ceste v slov.raji videla dve obrovské ale obrovské..... určite medvedie..... som celý čas striehla ...či na mňa vyskočí maco....
tlakova voda je v poho iba pre bajk, ja som minule zistil "vstupenie do stastia" az po 20 km jazdy autom, ked som podstivo rozotrel naloz medzi plynovy pedal, brzdu a spojku a divil sa, preco tie polia vonku tak ***** a celu cestu mal zapnuty vnutorny okruh...
kks, mat tak problemy niektorych ludi...
...na to potrebuješ radu
čo potom keď budeš chcieť ....
Ja by som si rychlo podala sportku a keby som vyhrala,kupila novy bike a osrateho by som sa zbavila..
Do zhovnenia priatelia, vyletíme na polia ....
Si si práve zapálil
Hovno z ťavy
Fuj a Ty si nam chcel uvarit caj..
Tak ten si u Teba nedam,urcite aj tam by si nam sprtol...
čo je na tom nepochopiteľné, skrátka rieši sa tu hovno a dúfam že sa aj hovno vyrieši
takže sa dá povedať, že tomu hovno rozumieš?