tak nakoniec vymenene za Planika Mangart - bol som osobne, lebo Forester mali len v modrej a chcel som ju vidiet nazivo - nejak som neprekusol tu farbu a Mangarty sa mi po vyskusani nezdali o moc tvrdsie. Som zvedavy na zivotnost kam sa slovinec za tie roky posunul.
ja som mal moab a merrell uz nikdy - v zivote sa mi tak topanka nerozpadla po roku nosenia ako merrell. a nemal som len ja taku skusenost stouto znackou. no je to par rokov dozadu. mozno sa kvalita zlepsila.
Diky, nakoniec som ich po dlhom uvažovaní radšej nevzal, predsa nie sú najlacnejšie tak som čakal automaticky super kvalitu, nie že možno budú dobré.
Tipy na niečo podobné?
Ja som tie Merrell vychytal za 55,- €, takze nebolo o com.
V tejto cenovej kategorii je tazke zohnat nieco kvalitne. Asi najlepsie je ist do osvedcenych Salomon alebo Adidas.
cislovanie ako Adidas, teda tak ze to sedi. ja nosim Adidas, Salomon, Nike aj Inov-8 vsetko 27,5cm. volu mam cca 8mm tak aby ma ani ked idem z kopca netlacili
Ja mám trochu problém s veľkosťou, civil mám 47, cca nejakých 30,5cm. Čo mám ale tenisky adidas tak tie sú tuším 48 2/3, a sú akurát...úplne od veci číslovanie.
Asi budem musieť niekde osobne vyskúšať, u nás toho ale veľa na výber nie je, hlavne v mojej veľkosti.
Preto hovorim ze sa treba drzat cm nie UK ani US velkostami ja objednavam tenisky/topanky nech je to aka kolvek znacka 27,5 a sedia mi da sa povedat rovnako. niektore su 43, ine 43,5, dalsie 43 1/3 a podobne, ale vsetky su 27,5cm Kazdopadne pre Teba co som pozrel na rychlo je problem kupit Adidasy 30,5cm A co som postrehol Adidas ma dvoje tabulky, neviem ci stare a nove, alebo iste modely ale maju dvoje. No ked objednas podla centimetrov tak nie je problem
Ja mám skúsenosť že ani cm už nesedia presne Nerozumiem že je naozaj taký problém zjednotiť číslovanie.
Na veľkosť som sa vždy 100% spoľahol len u slovenských výrobcov. Bude to trochu na nervy ale musím obehať obchody, následne pozisťovať recenzie a potom snáď aj kúpiť
Ohladne tych Salomonov.Uz ked som otvoril krabicu,tak som zazeral,ze su tie 42-ky akesi male.A veru hej.Ze to bolo len 26,5cm som sa dozvedel az zo stitku na jazyku.Na stranke predajcu nebola tabulka s cm.preto som sa pytal tu na realne skusenosti.Mal som ich uplne na tesno a aj akesi nezvykle uzke boli,tak som ich bol vratit na predajni.Skusal som si o cislo vacsie,tie sadli pekne,ale uz nebol gtx model,tak mi vratili peniaze.
Po rokoch bezproblémového používania sa mi takto rozpadla podrážka na topánkach. Vôbec si neuvedomujem kedy to začalo, ale je to na obidvoch. Na ľavej z oboch strán, na pravej zatiaľ len zvonkajšej. Čo-to už pochodené majú, mám ich možno 8-10 rokov, ale podrážka vypadá ešte stále celkom zachovalo. Stretli ste sa s tým už niekto? Nech prípadne viem, čomu sa vyhnúť v budúcnosti.
kup si tmel na lepenie okien do aut (cca 8 euro) a s tym ked to zalepis, este posluzia
Gusto0 ja na GTX Merrelloch ficim uz niekolko rokov a zrovna som jedny vyhadzoval... 2 roky takmer dennodeneho nosenia a potom este 3 roky do zahrady, okolo domu.... a este stale vyzerali dobre nato co prezili.... takze za mna palec hore pre Merrell (pravda boli to modeli za cca 100e .... teraz mam nejaky Goretex model (neviem jaky narychlo) a vychytal som ho v zlave za cca 50.... maju 3/4 roka zas len dennodenneho nosenia (do roboty, turistika, parkrat aj bajk na flatoch) a vyzeraju stale uplne v poho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Oplatia sa? Hladám niečo univerzálne na bajk a turistiku.
Tipy na niečo podobné?
V tejto cenovej kategorii je tazke zohnat nieco kvalitne. Asi najlepsie je ist do osvedcenych Salomon alebo Adidas.
Napr.
https://www.eobuv.sk/trekingova-obuv-salomon-authentic-ltr-gtx-gore-tex-394668-27-v0-black-coffee-chocolate-brown-vintage-khaki.html
https://www.eobuv.sk/topanky-adidas-terrex-eastrail-mid-gtx-gore-tex-f36760-carbon-cblack-grefiv.html
Skus popr. pozriet aj nejaku "pracovnu" obuv - https://schiprosk.sk/volnocasova-obuv/2555-29384-cxs-sajama-tmavo-seda.html#/73-obuv_velkost_-39
V tejto cenovej kategorii je tazke zohnat nieco kvalitne.
S Merrellmi nemam skusenost, ale Bennon su slusnej kvality.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1543415.html#p1543415
Potom maju 42 2/3 co je 8,5.Ide o trailovu obuv.
Asi budem musieť niekde osobne vyskúšať, u nás toho ale veľa na výber nie je, hlavne v mojej veľkosti.
Na veľkosť som sa vždy 100% spoľahol len u slovenských výrobcov. Bude to trochu na nervy ale musím obehať obchody, následne pozisťovať recenzie a potom snáď aj kúpiť
Dúfam, že niečo ta farba vydrží
Gusto0 ja na GTX Merrelloch ficim uz niekolko rokov a zrovna som jedny vyhadzoval... 2 roky takmer dennodeneho nosenia a potom este 3 roky do zahrady, okolo domu.... a este stale vyzerali dobre nato co prezili.... takze za mna palec hore pre Merrell (pravda boli to modeli za cca 100e .... teraz mam nejaky Goretex model (neviem jaky narychlo) a vychytal som ho v zlave za cca 50.... maju 3/4 roka zas len dennodenneho nosenia (do roboty, turistika, parkrat aj bajk na flatoch) a vyzeraju stale uplne v poho