Dnes mi dorazil cyklobatoh Osprey, ktorý týmto rozšíril našu športovú rodinu o 14L, a myslím, že už na prvý pohľad si rozumieme. Dámska verzia sedí dobre aj na "dlhší" chrbát (výrobca uvádza 35.5 až 46 cm fit) a farba je veľmi podobná "Icelake green". Tiež sa zdá, že do batohu zmestím aj 3L Osprey rezervoár, takže spokojnosť nadovšetko.
Slovenska posta to stopla smerom do Ciny, opacne nie. Predpokladam, ze to je kvoli vyhnutiu sa opletackam s pripadne nedorucenymi zasielkami tam. Virus tri tyzdne na balicku neprezije. Preto sa koronavirusu neobavam a uz sa tesim na zasielku netopierov na tradicnu cinsku polievku.
z číny balíčky chodia normálne, prebiehajú preventívne dezinfekciou.. ale väčšina sellerov má aktuálne poznámku že je čínsky nový rok! takže do (myslím) 8.2. pracujú v obmedzenom režime alebo neposielajú balíky vôbec.. po oslavách by sa to malo rozhýbať zas..
Slovenska posta to stopla smerom do Ciny, opacne nie. Predpokladam, ze to je kvoli vyhnutiu sa opletackam s pripadne nedorucenymi zasielkami tam. Virus tri tyzdne na balicku neprezije. Preto sa koronavirusu neobavam a uz sa tesim na zasielku netopierov na tradicnu cinsku polievku.
Virus sice vo vnutri neprezije ale ktosi ten balik musi prevzat atd atd a tak fyzicky kontakt tam je vzdy az po teba cez par ludi az po nejaku postarku ktora ti ho odovzda
OT:
... to by pri tom prevzatí musela zanechať aj kúsok svojej organickej látky, napr. svaloviny. Sám o sebe nemá hostiteľa vďaka ktorému by prežil. Takže ak by ho aj chytal nakazený človek, tak na fólii, papieri neprežije.
Zásielky z číny chodia oneskorene kvôli oslavám čínskeho nového roku. Dnes mám práve jednu už u nás na pošte. Večer hodím foto
tak ako pises, pozeral som vyjadrenie lekara a on hovoril ze bez ziveho organickeho prenasaca virus zije par hodin az par dni. a kedze zasielky sem idu par tyzdnov riziko nehrozi. ale priznam sa posledny balicek co mi prisiel min. tyzden som otvaral na balkone s rukavicami a cele som to postriekal dezinfekciou
Také rozhodnutie nemusí vôbec súvisieť s faktickým nebezpečím, politici sú kadejakými marketingovými prdradcami tlačení do toho, že majú akože vyzerať akože akčne, priam až prepnuto. Stačí vytvoriť mediálny tlak a presvedčiť tupé masy, aby po politišnz vyžadovali tupo prepnutý krok a je slušná šanca, že sa to podarí.
Dnešná relita nemá už minimálne 40 rokov nič s fakticitou.
100 % bezpečnosť neexistovala, neexistuje a nebude existovať a kto také niečo tvrdí, spravidla predstavuje hrozbu osobným slobodám. Všetci sa vždy pohybujeme v oblasti kalkulovaného rizika a mali by sme sami zvládať jeho management. Akékoľvek opatrenia sa realizujú iba do takej miery, aby neboli nákladnejšie ako následky toho, čo majú odvrátiť.
Tých 100% som nemyslel ako matematickú hodnotu, ale normálne vyjadrenie ako keď sa ľudia rozprávajú. Už by bola dosť veľká náhoda, ak by vôbec ten balík samotný prišiel do styku s vírusom. Ak si zoberieme počet nakazených a počet obyvateľov, tak by sa % pravdepodobnosti dalo aj matematicky vyjadriť.
Hrozbami sú ľudia, ktorí nepoužívajú vlastný mozog ale slepo veria médiám, či už v TV, alebo na nete.
Na "jednoduhších" sa totiž najviac zarába /či už masové nakupovanie rúšok, rukavíc, zvyšovanie cien a pod.../
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyzera to tak ze nie, pred 8 dnami som objednaval a zatial eeste ani neodoslali, co sa mi este nestalo zeby to neodoslali do 2 dni
Virus sice vo vnutri neprezije ale ktosi ten balik musi prevzat atd atd a tak fyzicky kontakt tam je vzdy az po teba cez par ludi az po nejaku postarku ktora ti ho odovzda
... to by pri tom prevzatí musela zanechať aj kúsok svojej organickej látky, napr. svaloviny. Sám o sebe nemá hostiteľa vďaka ktorému by prežil. Takže ak by ho aj chytal nakazený človek, tak na fólii, papieri neprežije.
Zásielky z číny chodia oneskorene kvôli oslavám čínskeho nového roku. Dnes mám práve jednu už u nás na pošte. Večer hodím foto
Dnešná relita nemá už minimálne 40 rokov nič s fakticitou.
100 % bezpečnosť neexistovala, neexistuje a nebude existovať a kto také niečo tvrdí, spravidla predstavuje hrozbu osobným slobodám. Všetci sa vždy pohybujeme v oblasti kalkulovaného rizika a mali by sme sami zvládať jeho management. Akékoľvek opatrenia sa realizujú iba do takej miery, aby neboli nákladnejšie ako následky toho, čo majú odvrátiť.
Hrozbami sú ľudia, ktorí nepoužívajú vlastný mozog ale slepo veria médiám, či už v TV, alebo na nete.
Na "jednoduhších" sa totiž najviac zarába /či už masové nakupovanie rúšok, rukavíc, zvyšovanie cien a pod.../