Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Ja pôjdem asi do Conti GP 4 Season (28mm šírka). Aj keď podľa mňa sú drahé na to že vydržia plus mínus 5000 km.
Dať za plášť okolo 40 Eur je jednoducho veľa, asi som spořínek.
(taká normálna cena za plášť je podla mňa okolo 25 - 30 Eur ako v prípade GP Classic.)
na GP4000s2kach som najazdil za sezonu 14000km . Conti Attack a Force vydrzali ledva 6000km. na zimne mesiace obuvam Conti Ride Tour alebo Contact Speed
Zhadzujem nove Zaffiro Pro G2.0 zo zaloznych kolies, ktore boli na bikeu ako povodne a vsimol som si zaujimavu vec.
V porovnani so Zaffiro Pro 3 maju ine odporucane rozpatie tlaku:
Zaffiro Pro G2.0 - 5-7bar(70-100psi)
Zaffiro Pro 3 - 7-9bar
Rozmer plastov je v oboch pripadoch rovnaky, 25c.
Clovek, aby si zvykol kontrolovat tieto hodnoty a nedavat rovnake tlaky ako na predoslych modeloch, lebo ved Zaffiro Pro ako Zaffiro Pro
Zeby to bol koniec dobrych a lacnych plastov?
Nejak pribrali ..
Weight (manufacturer information)
320g (622 x 23mm)
350g (622 x 25mm)
420g (622 x 28mm)
Ake mas dojmy z jazdy na nich? Odvalovanie, jazda do zakrut, za mokra, odolnost proti defektom, porovnanie s inym plastami ?
Pytam sa, lebo zatial nie je moc info na webe, nieto este testy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dať za plášť okolo 40 Eur je jednoducho veľa, asi som spořínek.
(taká normálna cena za plášť je podla mňa okolo 25 - 30 Eur ako v prípade GP Classic.)
Ak ano, aku maju realnu sirku a vysku?
V porovnani so Zaffiro Pro 3 maju ine odporucane rozpatie tlaku:
Zaffiro Pro G2.0 - 5-7bar(70-100psi)
Zaffiro Pro 3 - 7-9bar
Rozmer plastov je v oboch pripadoch rovnaky, 25c.
Clovek, aby si zvykol kontrolovat tieto hodnoty a nedavat rovnake tlaky ako na predoslych modeloch, lebo ved Zaffiro Pro ako Zaffiro Pro
Zeby to bol koniec dobrych a lacnych plastov?
Nejak pribrali ..
Weight (manufacturer information)
320g (622 x 23mm)
350g (622 x 25mm)
420g (622 x 28mm)
mam tieto a vaha bolo okolo 280g
No joo to bude urcite o 100g menej ze 😁
mam tieto a vaha bolo okolo 280g
Ake mas dojmy z jazdy na nich? Odvalovanie, jazda do zakrut, za mokra, odolnost proti defektom, porovnanie s inym plastami ?
Pytam sa, lebo zatial nie je moc info na webe, nieto este testy.
Mimochodom, MTBiker ich pridal do ponuky
(na leto mám conti GP classic 25 mm ale na tieto SK "cesty" je to moc "tvrdé"
A je mi v podstate jedno či mám priemerku 28 alebo 30 ale ten komfort širších gúm je návykový.
tieto:
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/cestne-plaste/vittoria-zaffiro-pro-iv-28-622-fold-full-black.html