Ak niekto vygúgli seriózny návod ako ju odvzdušniť hoďte mi sem link. Za porozumenie ďakujem.
P.S. Ak ju niekto seriózne odvzdušnil a vie mi poradiť nech mi prosím napíše ss.
Óó Marecej ďakujem, no fčul sú v kurze iní lietajúci muži a iné lietajúce brzdy so vzduchom tam kde netreba.
P.S. Aby sám mód robil OTčka to už iná paráda. hehe
Skúšal som aj tak aj tak. Skracoval som hadicu, preto som potreboval odvzdušniť, no keby som vedel že Magura ma nemá rada tak by som radšej nosil o 10 cm dlhšiu a .... Ach, qua.
Ide mi teraz tak, že mám pocit že tomu máličko niečo chýba ale lepší stav neviem dosiahnuť. Proste teraz má páka o máličko dlhší chod ako predtým.
Niečo som asi pri odvzdušňovaní urobil zle ale neviem prísť na to kde to "viazne".
Gebuziny som samozrejme natlačil kolko som dokázal.
Na kompanzke tam kde píšu mineral oil je to na ičku aj dzeravé. Ta to dzeravé predávajú chôpi. qua.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://promechanics.com/resource-librar ... ls/magura/
http://www.trials-forum.co.uk/forum/ind ... opic=65710
Pri odvzdušňovaní musí byť BAT uvolnený alebo dotiahnutý na krátky chod páky? Alebo je to jedno?
P.S. Aby sám mód robil OTčka to už iná paráda. hehe
http://www.magura.com/7thsenseCMS/index ... =14357&L=1 strana 16
tak vyskusaj raz s dotiahnutym BATom a ked nebude dobre, tak s uvolnenym
jak sa si podarilo tak rychlo ich zavzdusnit?
Ide mi teraz tak, že mám pocit že tomu máličko niečo chýba ale lepší stav neviem dosiahnuť. Proste teraz má páka o máličko dlhší chod ako predtým.
Niečo som asi pri odvzdušňovaní urobil zle ale neviem prísť na to kde to "viazne".
Na kompanzke tam kde píšu mineral oil je to na ičku aj dzeravé. Ta to dzeravé predávajú chôpi. qua.