Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Vcera ju predstavili, mala mat premieru v Zeneve. K110. vyrociu znacky vyrobia GTA m (modificato) limitovanu verziu 500ks. Viem si predstavit, nie na bezne vozenie, ale ako investicne aktivum (ked raz budem bohaty). Btw na civilnejsej verzii QV som sa vozil a ten pocit je neopisatelny, aspon pre mna - bezneho smrtelnika.
mal som tu cest jedno stelvio predbehnut na exploreri, pan si uzival jazdu 90km/h, ten usmev mohol znacit len narkotika, alebo felaciu za jazdy. Alebo Alfa ?
Kazdopadne dizajnovo spicka!
Lapaloma, ohladom spotreby oleja, ta sranda na obrazku GTI, ako aj QV ma motor 6V 2,9 biturbo Ferrari. Uplne novy vyvoj od piky, to nie je Alfa, ktoru spominaju Joko a Lubik. Ak budem poznat dlhorocneho majitela, podelim sa o skusenosti.
Giulii som ochotny prepacit vsetky nedostatky, ktore dostala do vienka od AR, a ze ich nieje zrovna malo. Ten dizajn je neskutocny, je to najkrajsi sedan sucasnosti. Maloktory moderny vytvor ma ocaril ako toto, laska na prvy pohlad. a GTA/GTAm je este o level vyssie.
Kamoš má 147 + nejaké úpravy podvozku a ako vozenie je pecka. Keď som na nej šiel cez Makov, tak v tých zákrutách to drží ako motokára. Ale spoľahlivosť nič moc. Elektronika, skočené rozvody, korózia. Ozaj auto, čo človek kupuje srdcom a nie hlavou. Motorku má tiež Apríliu Shiver 750
Na tému "chcem mať problémy"... Ja musím byť veľmi šťastný človek (teda okrem Športky)... Vždy som kupoval srdcom (a podľa ostatných zásadne volovinu), Alfa 156, BMW M5, PT Cruiser, BMW Ti... A nikdy som tie povestné problémy nezažil... Asi som štístko... Ale zas - každé moje auto si zaslúžilo hýčkanie a opateru...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za mna aj Stelvio celkom pecka.
Kazdopadne dizajnovo spicka!
Aj STELVIO im vyšlo 👍
... čo mal kolega 159nu bolo krásne auto tiež.
Olej papala ale väčší problém bol neskôr s elektronikou/elektrikou.
Či už Giulietta, Stelvio ale aj staršie kúsky ako 159 alebo 156 boli pekné autá.