to by mali spravit aj tu a pokoj, zavret hranice, zakazat cestovat. kto velmi chce tak nak si ide ale nazad len cez karantenu..
v opacnom pripade to vidim len na sirenie a sirenie a dodatocne karentenovanie uz nakazenych. kopec ludi co je uz urcite nakazenych si mysli ze pohoda a obehaju pol slovenska kym sa im to prejavi...
napriek tomu, ze tulenik chcel dat gulku mne, stale si myslim, ze to je malo.
Tal. vyhlasili cele karantenu a lietadiel tam aj odtial plne nebo.
na hraniciach kontroly na teplotu a v cechach pisu - nakazeny bez teploty, dalsi nakazeny bez toho aby bol v zahranici, takze sa siri uz medzi ludmi dojdenymi zo zahranicia.
Tal 9.000 / 460 su pre tulenika len statistiky.
ja som stale za uplne razantne opatrenia, ktore sa mali spravit uz pred mesiacom, ked to zacalo v tal, a bolo by po tom. a vo vsetkom razantne. taketo opatrenia sem-tam, nic neriesia. to je ako so zlodejmi a vrahmi. len to zbytocne krmime, ale nepolepsia sa.
FOR BIKES v Prahe este nezrusene - KTO IDE?
Apelovat na zodpovednost a disciplinu v zapadnej spolocnosti je ako predavat bravcove maso moslimom. Treba dat do telky program ako cez sviatky (bez reklamy!), uverejnit verejny zoznam nakazenych ludi, spustit FB sutaz o najkrajsiu rusku apod. A tim co sa nenakazia postavit za tri roky pekny pomnik.
Keď už je tu tá svadba spomenutá. Ja sa mám ženiť 2. Mája. Už ma napadlo, že či nám vôbec nezrušia objednanú sálu a kuchyňu. S priateľkou sme sa zhodli na tom, že prinajhoršom bude len sobáš a doma vypijeme všetok nakúpený alkohol
Mam svadbu presne ten isty datum a presne nad tym rozmyslam. Zostava len dufat ze do maja sa otepli a situacia sa ukludni.
Volam sa mudr lubos fellner and this is jackass. pozrite sa ako za 3 minuty zrusim brand budovany 27 rokov, len vlastnym elitarstvom a parazitovanim na vaznom topiku. bonus- dam i zopar medicnskych rad level modry konik. rezervujte ihned, lebo zdravy bohaty a dobre najedeny clovek na nasom all inclusive zajzde nemoze zomret!
double kolega chodi s bubom kazdy rok,kade-tade, a vravel,ze vacsieho dila este nestretol akym je Fellner, ze riadny chvastun,vsadebolko,vsetkovedelko a vy ste hlupaci vsetci
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/italie-koronavirus-bilance-nakazeni-narust-uzavrena-lyzarska-strediska.A200309_205145_zahranicni_chtl
https://www.taiwannews.com.tw/en/news/3875669
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/italie-koronavirus-bilance-nakazeni-narust-uzavrena-lyzarska-strediska.A200309_205145_zahranicni_chtl
to by mali spravit aj tu a pokoj, zavret hranice, zakazat cestovat. kto velmi chce tak nak si ide ale nazad len cez karantenu..
v opacnom pripade to vidim len na sirenie a sirenie a dodatocne karentenovanie uz nakazenych. kopec ludi co je uz urcite nakazenych si mysli ze pohoda a obehaju pol slovenska kym sa im to prejavi...
Tal. vyhlasili cele karantenu a lietadiel tam aj odtial plne nebo.
na hraniciach kontroly na teplotu a v cechach pisu - nakazeny bez teploty, dalsi nakazeny bez toho aby bol v zahranici, takze sa siri uz medzi ludmi dojdenymi zo zahranicia.
Tal 9.000 / 460 su pre tulenika len statistiky.
ja som stale za uplne razantne opatrenia, ktore sa mali spravit uz pred mesiacom, ked to zacalo v tal, a bolo by po tom. a vo vsetkom razantne. taketo opatrenia sem-tam, nic neriesia. to je ako so zlodejmi a vrahmi. len to zbytocne krmime, ale nepolepsia sa.
FOR BIKES v Prahe este nezrusene - KTO IDE?
No neviem neviem kto s tym zacal... Tak sa nestazuj.
Mam svadbu presne ten isty datum a presne nad tym rozmyslam. Zostava len dufat ze do maja sa otepli a situacia sa ukludni.
No toto bude hadam prvy krat, co budu mat nejaku vyhodu tie vysoke bratislavske teploty, na ktore furt len nadavam