Mám ich niekoľko. Mám kamaráta, ktorý z číňanmi vyvíja svetlá pre značku Extend a ja zvyčajne mám možnosť ich testovať. On na základe mojich reportov potom upravuje vlastnosti predtým ako sa uvedú na trh. Aj teraz mám nejaké prototypy. Mala som veľa šmejdov, ktoré sa vp prvých dňoch rozpadli, alebo po daždi prestali fungovať. V minulosti sa mi napríklad veľmi páčilo Extend MAGNIFIC (USB). Maličké a kompaktné svetielko so slušným výkonom a brzdovým svetlom. Testovala som aj Extend GEMINI 2x 0.5W. Dve vysokosvietivé 0,5W LED. Škoda, že je iba na batérie. Ale za tú cenu...
Ja tiez v zadu silnu blikacku na blikanie a v tme...obchadzaju ma minimalne na meter...som rad ze im to takto bije do oci aspon sa nemusim bat ze ma prehliadnu...mam to schvalne na blikanie...cez den to mam vypnute ale asi budem nechavat aj cez den...mam to na 2xAAA a to vydrzi pekne dlho...nemusim sa bat ze v polke vyjazdu mi zdochne
Tak objednal som si tie okuliare Siroko (a kamarátka si objednala ďalšie 4 ks - akcia 1+1 zdarma)... Balenie luxusné. Veľké púzdro na zips, taštička z mikrovlakna, náhradné gumičky a ešte nálepky... Okuliare sedia na mojej hlave fajn. Nepadajú ani keď bežím. A extra rýchle doručenie (nechápem) tiež potešilo. Aj by som tu dal fotku ako sedia ale raz to spravil scarinko a bola hanba. ? Tak nič.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rotor KAPIC kluky + oska + stredové rotor 4130 + podložky
Prevodník Rotor Q-Rings QX1 OCPmount 34z
aku pouzivas?
mam Garmin Varia radar, ten novsi
Inak na ceste tiež jazdím aj cez deň so zapnutou silnou blikačkou (v noci len na svietenie, lebo je fakt silná), a mám dojem, že šoféri sa správajú zodpovednejšie ak ma zbadajú už s väčšej diaľky. Používam: https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/svetla/zadne/force-ruby-zadna-blikacka-1-dioda.html
https://www.castelli.sk/Letne-cyklo-kratasy-castelli-Volo-Total-black-d5294.htm
mne zasa neviem z akeho dovodu viac sedi zakladna vlozka Kiss air.