Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
Podľa mňa myslel mipro MTBIKER všeobecne, že je tu neuveriteľné množstvo tém, nie konkrétne túto tému . Takže to je poznámka k tomu
potreboval som doliat mlieko do plastov, tak som rovno aj zadny vymenil, ked som mal dole kolesa vymenil som aj kotuce a snimi aj brzdy na ktore som sa chystal, zistil som ze mam nacate radiace lanko tak som ho vymenil aj s bovdenom, ked som to mal rozhodene vymenil som vymlatene loziska v hlavku a rovno dal aj nove rajdy a gripy. jedine sedlovku sa mi nepodarilo vytiahnut z ramu
ako v tom vtipe - operujem, operujem a zrazu zistim ze pitvam
potreboval som doliat mlieko do plastov, tak som rovno aj zadny vymenil, ked som mal dole kolesa vymenil som aj kotuce a snimi aj brzdy na ktore som sa chystal, zistil som ze mam nacate radiace lanko tak som ho vymenil aj s bovdenom, ked som to mal rozhodene vymenil som vymlatene loziska v hlavku a rovno dal aj nove rajdy a gripy. jedine sedlovku sa mi nepodarilo vytiahnut z ramu
ako v tom vtipe - operujem, operujem a zrazu zistim ze pitvam
Verím že mlieko do plášťov si nebral z chladničky
EDIT: uz som pozrel temu nasich bajkoch, takze carbón... a fotka to z piatka 13tego ?
mlieko v pivnici - to nemam odvahu robit v byte. som sa natrapil kym som nahodil jazdeny Ikon - ani schwalbe tirebooster nepomahal. az ked som dal jarovu vodu na patky a novy ventil tak na niekolky pokus sa podarilo. dorobeny som normalne.
Pôjde na odbyt ako Lidlácke stojany.
musím upgradnúť náradie, middle cost imbus som zlomil, vidlicový kľúč takisto papa
Wurth Zebra, Proxxon, Sonic