tulenik
Pisal som respiratory. Rusky su placebo. Pre monterov kupujeme bezne respiratory a dobre viem, ze proti virom, sporam a pod. su ucinne len triedy FFP3. Prave 3 a 2 triedu pouzivame. Preto som sa pousmial pri plane rychlo vyrabat ruska na Slovensku. SMS vedia posielat, ale urobit poriadnu osvetu, zaskolit a vybavit uradnikov prveho kontaktu, to nie. Parodia na stat.
...Inak rúško - moc si to neviem predstavit - povedzme ze idem na nakup - dam si rusko, pridem z nakupu domov dam si ho dolu a? mal by som ho zahodit nie? Ked budem potrebovat ist zasa von mal by som pouzit nove...
Rúška sú klasifikované podľa účinnosti filtrovania a maximálneho celkového prieniku (FFP1, FFP2 a FFP3), ďalej pomocou použiteľnosti a odolnosti voči zaneseniu.
Vysvetlené značenie:
R = opakovane použiteľné
NR = jednorazové použitie (len na jednu zmenu)
D = spĺňa požiadavky na odolnosť voči upchatiu
Príklad rúška u nás v práci: 3M™ Aura™ 9322+ FFP2 NR D
Pre zdravotnícky personál dnes prednostne zháňajú min. FFP2 (94%) a najlepšie FFP3 (99,98% filtrácia).
Piny imunitu skontrolujte uz teraz,nie ze cakat,to Ti zase aky lekarik naordinoval,ze nie
Pani doktorka z alergológie.
Keby som nebola taká neodbytná a nechodila ku obvodnej ako na klavír, tak čakáme kým nám to prejde samo ako povedala . Kašľal 4 týždne. Boli sme doma 3. Potom nás vypísala do školy. Našťastie som sa za tri dni vrátila, pretože sa išiel v škole zadusiť. To už som trvala na odberoch krvi , steroch aj RTG. Mám tri deti, ale taký kašeľ som ešte nezažila. Úplne iný od začiatku. Ale nikto nepočúval 😔 Považovali to za chrípku, keďže práve bola tá vlna chrípkovej epidémie u nás a CRP bolo opakovane 3. Preto sme to mali len vyležať s kvapkami proti kašľu.
Nerada by som tu už ďalej rozoberala, prepáč.[/quote] tak alergiologicka alebo kvalitna imunologicka...... ja ked som sa opytal 3 lekariek v LV kyvadlo tvorby naivnych Th0,tak abs nevedeli o com tocim tolko o nasom zdravoctnictve a alergiologoch
ja si pamatam 2014,ze som kaslal 4mesiace tak,ze ma museli hospitalizovat pod Zoborom na plucnom,kde sa chodi povacsinou iba umierat....doteraz ten primar Majernik nevie co mi bolo
tiez mi robili testy na H1N1,H5N1 a bohvie ake,vtedy to bolo rozsirene.....
sup sup kvalitny imunolog,nech ho testne poriadne prave teraz alebo vycalovat 350€ a na Teslova 33 ho testnut poriadne u Durovskej,ale za prachy, a hlavne to budes mat dobre aj popisane,co ako preco
skoda ze videa od BUBA uz niesu nestihol som si ich pozriet.
no ze mas ist rychlo na bubo.sk a vybrat si zajazd do bezpecnych exotickych krajin, lebo tu na Slovensku zacne uz coskoro exponencialne pribudat pocet nakazenych a mrtvych
Ennio: aj v tej vyhlaske mas napisane, ze corsair sa tym riadit nemusi .. aj preto som s nim srandoval tak, ako som srandoval /a bolo to aj tak pochopene/. Treba vediet co a ako
A predtym sa premenoval, hmmm, tomu nerozumiem .. ale v kazdom pripade, mne osobne nevadil. Nikomu totiz nenadaval, neponizoval, nevysmieval sa druhym, nehladal zadrapky a ine... Ako spusta inych, co sa vymazat nechcu Odbornu pomoc podla mna potrebuje na tomto fore kazdy, co ma cez 1000 prispevkov .. ked uz kvoli nicomu inemu, tak od zavislosti na bajku .. zacal by som v teme "oplati sa" a potom v tejto /prispevok berte prosim zlahka /
A predtym sa premenoval, hmmm, tomu nerozumiem .. ale v kazdom pripade, mne osobne nevadil. Nikomu totiz nenadaval, neponizoval, nevysmieval sa druhym, nehladal zadrapky a ine... Ako spusta inych, co sa vymazat nechcu Odbornu pomoc podla mna potrebuje na tomto fore kazdy, co ma cez 1000 prispevkov .. ked uz kvoli nicomu inemu, tak od zavislosti na bajku .. zacal by som v teme "oplati sa" a potom v tejto /prispevok berte prosim zlahka /
ak by to bolo co 1000 prispevkov to odborník, neviem ci odbornikov pre teba na slovenslu mame dost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pisal som respiratory. Rusky su placebo. Pre monterov kupujeme bezne respiratory a dobre viem, ze proti virom, sporam a pod. su ucinne len triedy FFP3. Prave 3 a 2 triedu pouzivame. Preto som sa pousmial pri plane rychlo vyrabat ruska na Slovensku. SMS vedia posielat, ale urobit poriadnu osvetu, zaskolit a vybavit uradnikov prveho kontaktu, to nie. Parodia na stat.
Rúška sú klasifikované podľa účinnosti filtrovania a maximálneho celkového prieniku (FFP1, FFP2 a FFP3), ďalej pomocou použiteľnosti a odolnosti voči zaneseniu.
Vysvetlené značenie:
R = opakovane použiteľné
NR = jednorazové použitie (len na jednu zmenu)
D = spĺňa požiadavky na odolnosť voči upchatiu
Príklad rúška u nás v práci: 3M™ Aura™ 9322+ FFP2 NR D
Pre zdravotnícky personál dnes prednostne zháňajú min. FFP2 (94%) a najlepšie FFP3 (99,98% filtrácia).
Ahaaaa .. siel si po dalsiu davku, vsak ?
Sakra .. teraz mi daju karantenu, lebo som ta citoval
Ale pokrok, nie
Nad 26C + vlhko miluje.
Pani doktorka z alergológie.
Keby som nebola taká neodbytná a nechodila ku obvodnej ako na klavír, tak čakáme kým nám to prejde samo ako povedala . Kašľal 4 týždne. Boli sme doma 3. Potom nás vypísala do školy. Našťastie som sa za tri dni vrátila, pretože sa išiel v škole zadusiť. To už som trvala na odberoch krvi , steroch aj RTG. Mám tri deti, ale taký kašeľ som ešte nezažila. Úplne iný od začiatku. Ale nikto nepočúval 😔 Považovali to za chrípku, keďže práve bola tá vlna chrípkovej epidémie u nás a CRP bolo opakovane 3. Preto sme to mali len vyležať s kvapkami proti kašľu.
Nerada by som tu už ďalej rozoberala, prepáč.[/quote] tak alergiologicka alebo kvalitna imunologicka...... ja ked som sa opytal 3 lekariek v LV kyvadlo tvorby naivnych Th0,tak abs nevedeli o com tocim
ja si pamatam 2014,ze som kaslal 4mesiace tak,ze ma museli hospitalizovat pod Zoborom na plucnom,kde sa chodi povacsinou iba umierat....doteraz ten primar Majernik nevie co mi bolo
tiez mi robili testy na H1N1,H5N1 a bohvie ake,vtedy to bolo rozsirene.....
sup sup kvalitny imunolog,nech ho testne poriadne prave teraz alebo vycalovat 350€ a na Teslova 33 ho testnut poriadne u Durovskej,ale za prachy, a hlavne to budes mat dobre aj popisane,co ako preco
skoda ze videa od BUBA uz niesu nestihol som si ich pozriet.
no ze mas ist rychlo na bubo.sk a vybrat si zajazd do bezpecnych exotickych krajin, lebo tu na Slovensku zacne uz coskoro exponencialne pribudat pocet nakazenych a mrtvych
corsair
snad sa budes riadit tymto rozhodnutim
http://www.uvzsr.sk/docs/info/covid19/Rozhodnutie_karantena_verejna_vyhlaska09_03.pdf
lto sorry, nechcel som byt prvy
A pozeram, ze Vuk sa vymazal ...
Konečne.
a VUK bol ten zadrapcivy,co vyplakaval nad zivotom, uz si nepamatam aky mal nick
srsen: aspon nemusis do kina na filmy od Lyncha
ale ten virus je inak hnusny, ked maze na fore clenov
ak by to bolo co 1000 prispevkov to odborník, neviem ci odbornikov pre teba na slovenslu mame dost