Richie18 Parádny bicykel, veľmi sa mi páči fakt vyzerá peckovo. Ja síce jazdím klasické brzdy, ale je super, že si išiel do kotúčov. Tá údržba a iné veci okolo je minimálna a pri tom muziky je veľa. Poznám podľa svojho horského, a ani odvzdušnenie a výmena kvapaliny raz za čas by ma nepresvedčilo o opaku Palec hore
Mal som možnosť kotúče jazdiť už dlhšie a po tom, čo som prišiel o jeden pár karbónových kolies na klasike som si povedal, že už iné ako kotúče nebudú - životnosť kolies je podstatne vyššia už len z toho dôvodu, že brzdná plocha sa dá veľmi lacno vymeniť na rozdiel od plôch na ráfikových brzdách . Vyskúšal som aj Di2, na tom som síce až tak netrval, no ten komfort jazdenia bol vyšší. Mal som teda určité požiadavky, dlho som uvažoval čo a ako, až nakoniec vzniklo z toho toto. Teším sa z toho a ďakujem
Po zime zatial takto... je to taky maly splneny sen, oproti povodnemu setupu, sa zmenil predstavec, za kradsi 90mm... ultegracke kotuce... A omotavka nejaka kellys tusim za par eur, na "ucenie namotania". Viac menej s tou omotavkou to bolo z blata do kaluze pretoze som mal problem pri mokrych rukach so smykanim... A nejako problem nezmizol... S rukavicami taky problem nemam ale vacsinou rad jazdim bez nich... Ak sa mozem spytat, ake omotavky preferujete? Fizik pripadne supacaz? S bajkom som velmi spokojny je to moj prvy cestak avsak ma celkom zarazilo "nezdravenie" niektorych cyklistov :/ ale to je asi o cloveku
Buď Supacaz, alebo sa mi ešte veľmi páčila Lizard Skins. Tí čo ju jazdia veľmi chvália. Na omak bola riadne lepkavá, údajne má výborný grip aj za mokra
10T km je celkom v pohode výdrž pre nás amatérov. Mne 2,5 hrúbka vydržala okolo 6T km. Najväčší odpad zatiaľ od 3T, ktorá sa začala odierať po mesiaci a rýchlo letela do koša
Jazdite s rukavicami a sem tam ju aj mokrou handrickou bez saponatu umyte, pripadne normalnym mydlom na ruky a vydrzi hodne dlho a v dobrom stave. Inak Supacaz jazdim tiez, vyborny grip a da sa kupit aj v gelovej verzii, predtym fizik a s uvedenym postupom bola po 8-9.000km skoro ako nova?
dominikblanarik Ja jazdím od supacaz super sticky kush, som s ňou spokojný, ale každý má tu svoju obľubenú. Pred tým som mal nejakú od výrobcu a to bol grc, niesom nejaký ultra mechanik ale to namotanie bolo tiež urobené štýlom, to nejdem ani komentovať. Ja som so supacaz spokojny a páčia sa mi hlavne farebné variácie, ale to je už o názore.
No viac menej mam v hladaciku tiez tu supacaz super sticky kush.. Paci sa mi u nich vela farebnych kombinacii avsak zaujala ma aj od ciclovation advnced velvet touch tak vaham medzi tymito dvomi...
Tvrde nebodaj doslo a suradnice si uviedol, aby ti ho prisiel niekto doplnit? (posledna foto bola s tvrdym v kosikoch)
To bolo na trip
Suradnice fuc ale tak kludne mozu dojst, som doma
Teraz som dal tie tvoje plechove kosiky, som zvedavy co vydrzia, vyzeraju trochu makke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veru, podľa mňa aj vyzerá lepšie, ale to je tak asi s každým bicyklom, tvoj Cannondale nevynímajúc. Naživo to musí byť ozaj pecka
To bolo na trip
Suradnice fuc ale tak kludne mozu dojst, som doma
Teraz som dal tie tvoje plechove kosiky, som zvedavy co vydrzia, vyzeraju trochu makke.
Myslis tuto fotku?