Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Pocitam, ze kvoli tomu, ze bolo slnok a teplo, konecne prvykrat tohto roku takto .. akurat ak naschval ked som siel tak sa uz zamracilo. Zaujimave, ze na nedelu hlasia velmi nizku pocitovku
Vacsina to asi dodrzuje, ale z mojho pohladu je voditko peklo. Ci ako bezec, alebo na bajku. Pretoze vacsina ludi si v pohode posle psa cez celu cestu, ten tam serie .. alebo proste sa tak prechadzaju. Az raz dojde k vaznemu nestastiu, napr. na asfaltke smerom na Snezienku a potom sa mozno ti, co to nariaduju chytia za nos a zacnu rozmyslat. Psov je vsade jak nasratych, v panelaku su 2 psy malo, barskey stretavam cely roj, to iste zacina byt v lese blizko mesta. Za chvilu budem preskakovat krokodilov
najlepsie je ze ked to taky psickar zbada ze ides tak nie ze on prejde na druhu stranu chodniku za psom co by bolo ovela rychlejsie ale zacne voditkom tahat psa ktoremu sa samozrejme nechce a trva to tak dlho ze musis zastavit
Tak to su bezne problemy, ani s dietatom to nie je easy .. to neriesim, nikto nie je automat, aby vedel okamzite presne spravit co je najvhodnejsie. Voditko je hlavny problem, ze ho niekedy nie je vidno. A pride mi zbytocne u vela psov .. ale tak co uz... doba sa zmenila. Tam, kde som mimo letnych mesiacov stretol sem tam cloveka, dnes stretavat davy ludi v zimnom obdobi, ak je peknejsie.
Tiez som tuto otazku polozil .. zistime zajtra .. predsa len, su to potraviny vlastne. Na druhej strane, grupovanie spusta ludia, ako byva zvykom na BK je zahravanie si s ohnom. Kupil som si teda pivo v obchode a vypijem si ho niekde pod stromom sam
Vždy som považoval vodítka za bežnú vec až sa na jednom kamoškin syn skoro obesil.
Podvečer, ešte len začínalo šero, panička pred domom, opretá s rukou s vodítkom o plot a pes na druhej strane. Chalan išiel na BMX, nikam neletel, vodítko si nevšimol, tak sa mu zarezalo našťastie iba do kože na krku. A panička naňho vybehla, že či jej chce zabiť psa...
doba sa zmenila. Tam, kde som mimo letnych mesiacov stretol sem tam cloveka, dnes stretavat davy ludi v zimnom obdobi, ak je peknejsie.
To je len a len dobre. Cim viac ludi v lesoch, tym viac posilnena rekreacna funkcia lesa na ukor hospodarskej. A vacsi tlak verejnosti proti holorubom a nesetrnemu hospodareniu. Idealne by bolo keby cele lesne "hospodarenie" zaniklo uplne - MY (verejnost) z toho aj tak absolutne nic nemame.
Kiez by to tak bolo .. len ludia casto pozaduju v lese take veci, ze z toho nakoniec nebude ani les, ani lesopark ale betonovy akvapark. Uz vidim ako sa to meni pri bufetoch pod Kamzikom. Casom zakazu aj prejazd bajkom po roznych dnesnych cestickach. Ale to je dosledok toho, ze nie je park a zelen pri obytnych zonach, namiesto toho sa tam stavaju dalsie a dalsie byty a centra.
Vždy som považoval vodítka za bežnú vec až sa na jednom kamoškin syn skoro obesil.
Podvečer, ešte len začínalo šero, panička pred domom, opretá s rukou s vodítkom o plot a pes na druhej strane. Chalan išiel na BMX, nikam neletel, vodítko si nevšimol, tak sa mu zarezalo našťastie iba do kože na krku. A panička naňho vybehla, že či jej chce zabiť psa...
Na zaklade coho by mohli zakazat prejazd bicyklom po akych cestickach? Ako zas nebudme depresivny
presne rovnako ako na Zeleznej predsa .. roky som tade jazdil a uz je tam zakaz bicyklom. Jednoducho vela ludi .. uplne vsetko nie samozrejme, ale par kanidatov by som si tam tipol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..teda tak, ako to kaze navstevny poriadok Mestskych lesov?
To je len a len dobre. Cim viac ludi v lesoch, tym viac posilnena rekreacna funkcia lesa na ukor hospodarskej. A vacsi tlak verejnosti proti holorubom a nesetrnemu hospodareniu. Idealne by bolo keby cele lesne "hospodarenie" zaniklo uplne - MY (verejnost) z toho aj tak absolutne nic nemame.
takže už to není kamoška....
presne rovnako ako na Zeleznej predsa