otázka je koľko už jazdíš a aké máš skúsenosti, ale predpokladám že v 12-tich určite minimálne. radšej sa pekne bikuj po lúkach a lesoch v okolí (majú Šahy aj kopec?) no a keď ti to pôjde môžeš rozmýšľať aj o pretekaní.
otázka je koľko už jazdíš a aké máš skúsenosti, ale predpokladám že v 12-tich určite minimálne. radšej sa pekne bikuj po lúkach a lesoch v okolí (majú Šahy aj kopec?) no a keď ti to pôjde môžeš rozmýšľať aj o pretekaní.
ono nie že by 12-roční nemohli chodiť na preteky, ale väčšinou sú v nejakých kluboch kde sa o nich starajú dospelí tréneri a rodičia a zameriavajú sa skôr na cestu a mtb cross country (športové jazdenie na okruhoch). takto sám keby si chcel začať tak je to dosť ťažké, navyše ten author čo máš je určený skôr na také lahšie endruko (16 kg je dosť na pretekanie). jazdenie na biku nie je len o pretekaní
noooo.. napr keby bol z blavy tak na ten kellys greenbike maraton (karpatsky vlk) kratku trat by mohol ist v pohode si myslim.. zalezi kolko ma najazdene a kolko vydrzi.. kuknite si vysledkove listiny vlanajsieho vlka.. najmensi zabiak tam ma 10rokov na kratkej trati (aj ked tusim to je romanov maly drak )
a roky predtym sa tam aj na klasickych 40km trat objavovalo par deti 11-12 rocne..
treba zistit ci sa nieco okolo teba kona, ci ta rodicia pustia a letis vyhrat nemusis, dojst do ciela v podstate tiez nemusis ale ta atmosfera stoji zato..
noooo.. napr keby bol z blavy tak na ten kellys greenbike maraton (karpatsky vlk) kratku trat by mohol ist v pohode si myslim.. zalezi kolko ma najazdene a kolko vydrzi.. kuknite si vysledkove listiny vlanajsieho vlka.. najmensi zabiak tam ma 10rokov na kratkej trati (aj ked tusim to je romanov maly drak )
a roky predtym sa tam aj na klasickych 40km trat objavovalo par deti 11-12 rocne..
treba zistit ci sa nieco okolo teba kona, ci ta rodicia pustia a letis vyhrat nemusis, dojst do ciela v podstate tiez nemusis ale ta atmosfera stoji zato..
mozes si kuknut tu vsetky maratony http://www.bikemagazin.sk/Akcie.html
ale vazne zalezi kolko mas najazdene.. ale ak si myslis ze tu kratku trat 20km zvladas a rodicia ta zoberu tak chod
co zvyknes jazdit doma? ake trasy, teren, kolko km naraz..? jazdis vela do kopcov?
za poobedie ked pridem zo skoly v pohode najazdim asi 35km ked idem cez vykend od rana tak aj 60km za den. teren: obcas asfaltka inac polne cesty. do kopcov zvyknem obcas jazdit vetsinou ked niekde idem je tam stale niaky kopec
Veľakrát na tomto fóre som sa stretol so slovom NIAKÝ. Prosím o vysvetlenie, či to slovo znamená nejaký, alebo nijaký, lebo to je významovo podstatný rozdiel.
Veľakrát na tomto fóre som sa stretol so slovom NIAKÝ. Prosím o vysvetlenie, či to slovo znamená nejaký, alebo nijaký, lebo to je významovo podstatný rozdiel.
inteligentnemu cloveku dojde, ze tym chalan myslel nejaký .... tymto som nechcel nikoho urazit
Ja mám iba IQ = 70, preto sa pýtam. Však sa pozri na môj avatar!
BY THE WAY, keď som dal na tomto fóre vyhľadávať slovo NIAKY, dostal som 156 výsledkov vyhľadávania. So svojím nízkym IQ však nedokážem rozpoznať, či sa jedná o náhodné preklepy, alebo o systémovú chybu. A možno sa má správne písať niaký a každý si ho sémanticky vysvetlí po svojom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
treba zistit ci sa nieco okolo teba kona, ci ta rodicia pustia a letis
treba zistit ci sa nieco okolo teba kona, ci ta rodicia pustia a letis
ale vazne zalezi kolko mas najazdene.. ale ak si myslis ze tu kratku trat 20km zvladas a rodicia ta zoberu tak chod
co zvyknes jazdit doma? ake trasy, teren, kolko km naraz..? jazdis vela do kopcov?
a preco nie?
uz som to opravil
Ja mám iba IQ = 70, preto sa pýtam. Však sa pozri na môj avatar!
BY THE WAY, keď som dal na tomto fóre vyhľadávať slovo NIAKY, dostal som 156 výsledkov vyhľadávania. So svojím nízkym IQ však nedokážem rozpoznať, či sa jedná o náhodné preklepy, alebo o systémovú chybu. A možno sa má správne písať niaký a každý si ho sémanticky vysvetlí po svojom.