Jano, že neboli podoťahovane šroby, to by som chápal, že nebola nastavena brzda či prehadzovačka, to si automaticky štelujem sám, ale že bude koleso nakrivo, pričom sú tam pevne osky, to mi hlava neberie trošku... V každom prípade si mal asi smolu na "zodpovedného" predajcu...
On sám mi povedal, že bike nastaví tak, aby sa hneď dalo sadnúť a ísť (výšku sedadla atď si už nastavím ja). Mňa vôbec nenapadlo, že na to z výšky vykoná potrebu a nenapadlo ma to kontrolovať. Keby mi došiel bike poštou, dotiahnem všetko. Bral som ho z predajne s tým že má byť nastavený. On sám to navrhol, keďže som si ho nemohol zobrať hneď, ale až neskôr, lebo sa nedalo platiť kartou. Ako stane sa to raz, beriem. Stane sa to 2x náhoda, ale ak už 3x tak neviem, čo si mám o tom myslieť. Predajňa je mimo BA cca 30km a ani ani 6x sa kvôli tomu otáčať autom tiež nie je zrovna lacné, cca 360km už ubere niečo z peňaženky . Možno je ten obchod super aj servis, len ja som mal smolu. Žiaľ už im neverím.
S novym gravelom som najazdil uz asi 1500km a musim povedat ze sme si sadli. Velmi sa mi paci tohto rocny dizajn cannondale-u kedy konecne nie je pocmarany cely bicykel. Kolesa som vymenil za pol kila lahsie hunty a na asfalt jazdy zalozil 28mm gravel kingy. Este som ho doplnil o kosiky king cage a mini tasku na sroby
BezkaKolo Ten vodoznak ti tam nevadi? Ja som to na svojom MI vypinal hned jak som to videl na prvej foto. V nastaveniach fotaku - Vodoznak zariadenia - Vypnut
Nedavno nahodene plaste boli krive a tak putovali naspat predajcovi. Nove Challenge Strada Bianca Pro HTLR nahodene dnes. Teda vlastne vcera predne koleso, dnes zadne. Nahadzovanie hruza, palce mam dobite a na pumpu nezabrali. Boli treba bombicky, dokopy padli tri. Na pohlad vyzeraju dobre, snad aj nieco vydrzia.
volodaj tal zajtra si idem pre moj RB RX, uz je konecne v Prahe, len vydaj je teraz samozrejme obmedzeny na stredu a piatok😁 takze zajtra sa to zacne...
to je sice pravda ze v prirode nikoho neohrozujes, ale dom opustit nemozes. Koli nezodpovednym ludom sa to siri kade tade. ak nechces aby nam zakazali chodit vonku uplne tak sed na riti doma, pretoze prave koli ludom co nedodrzuju zakladne pravidla tak cim dalej viac sprisnuju pravidla vsetkym.
Tak nech slúži, som zvedavý na fotky (y)
S tými 14 dňami asi došlo k nedorozumeniu. Ak dobre rozumiem, tak Muso žije v Čechách. Keby nie, tak by ho cez hranice nepustili.
pisem to na zaklade toho ze uvadza ze je z piestan. Nie som si uplne isty detailami ktora krajina koho kde pusta, uz stracam prehlad. isty som si tou karantenou.Ak zije v CR. tak potom je moj prispevok irelevantny.
EDIT. pozrel som posledne vyjazdy ma z prahy.takze to dava zmysle. Moderator to tu kludne moze zmazat...
Muso ak žiješ v Piešťanoch a pôjdeš do Česka tak je otázne či ťa vôbec pustia ak áno a vrátiš sa na Slovensko tak povinná 14 dňová karanténa inak pokuta a riskovanie basy. Podľa mňa to zato nestojí.
Tak moje gravelacke rajdy. Ako zaklad pouzite cestne barany, jemne prasknute tu z bazaru. A uz mam objednane cestne hydrauliky TRP Hylex...Bude to prva gravel kolobezka...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
On sám mi povedal, že bike nastaví tak, aby sa hneď dalo sadnúť a ísť (výšku sedadla atď si už nastavím ja). Mňa vôbec nenapadlo, že na to z výšky vykoná potrebu a nenapadlo ma to kontrolovať. Keby mi došiel bike poštou, dotiahnem všetko. Bral som ho z predajne s tým že má byť nastavený. On sám to navrhol, keďže som si ho nemohol zobrať hneď, ale až neskôr, lebo sa nedalo platiť kartou. Ako stane sa to raz, beriem. Stane sa to 2x náhoda, ale ak už 3x tak neviem, čo si mám o tom myslieť. Predajňa je mimo BA cca 30km a ani ani 6x sa kvôli tomu otáčať autom tiež nie je zrovna lacné, cca 360km už ubere niečo z peňaženky . Možno je ten obchod super aj servis, len ja som mal smolu. Žiaľ už im neverím.
So synom sme tiež dnes trocha posilnili imunitu .....
S tými 14 dňami asi došlo k nedorozumeniu. Ak dobre rozumiem, tak Muso žije v Čechách. Keby nie, tak by ho cez hranice nepustili.
EDIT. pozrel som posledne vyjazdy ma z prahy.takze to dava zmysle. Moderator to tu kludne moze zmazat...
Je ti jasne ze ked vylezies z domacej karanteny tak riskujes 1650 eurovu pokutu a pokial by si niekoho aj nakazil tak 1-10rokov basu?