cipakito: jazdi jazdi...sice mam akurat roztrhnutu retaz takze idem davat novu ale jazdi...no len pre mna to uz neni bike..potrebujem cosi lepsie..a najradsej by som investoval peniaze do tohto biku...
zoomka to radsej pevnu fakt z vyjazdov sa budes vracat ako s pevnou vidlicou ja mam rst gila t4 a je na koci vyjazdu jak pevna ale vedsinou je koniec vyjazdu po asfaltke tak pre niekoho to moze byt + a ani chod nie najlepsi Radsej hrubsiu pneumatiku dopredu a ma to iste ako zoom A o vahe ani nehovorim vyhodene peniaze za zoomku a rts capa gila
cipakito: a myslis ze by sa na tom mojom biku dalo jazdit po polnych cestach horach a lesoch??chcel by som to skusit..lebo som jazdil 3500 km po cestach..chcem skusit teren...
Preco by sa to nedalo budes ako Gary Fischer obuj hrube pneumatiky podotahuj hlavove a vsetke ine srubky nech sa ti to nerozpadne a kludnu jazdu v lese to zvladne sak je to isto ocelak Sam uvidis kde su jeho hranice ale najprv si daj testovaciu jazdu kludnejsiu s prilbou nech sa nezabijes .
prilbu nemam...a priznam sa ze ani nechcem akosi mi to zavadzia na hlave..noo vsak mam nachystany novucicky plast nezodraty tak nahodim ho podotahujem vymenim retaz a v pondelok idem ...ty jazdis ako?na biku ale teren ci cesta?
Gary ja som mal taky isty nazor ze "prilba je hlupost naco .." ale minule som
pri vyjazde som dal skok cez prekazky= riaditka a len som videl pred sebou strom ale stihol som dat pred seba ruky hned na druhy den som siel kupit prilbu Ale us pred tym som bol rozhodnuty si ju kupit ale odkladal som tu as do toho padu A us aj rodicia ma nutili si ju kupit
Prilba? a načo. Ved to len zavadzia a vyzerám v tom hrozne ... tak?
ak si toto myslíte tak potvrdujem, že vyzeráte hrozne aj bez prilby a prilba len môže vylepšiť image.
To že zavadzia je len otázka zviku.
Zákony sú na to aby sa porušovali, tak preto si ju aj tak nekúpiš a odvolávať sa na zákon je v tomto prípade naozaj nezodpovedné.
Prilbu môžeš mať a nosiť ju celý život .... nemusí sa nič stať.
Nebudeš ju mať a stačí nevinný pád na mieste ... ,vôbec netreba ísť a o zábavu svojho okolia po celý tvoj zvyšok na vozičku máš postarané.
Takže polož si otázku ..... "stojí mi to za ten image a zopár SK?"
Prilba je podla mna prva vec co by si si mal zaobstarat ak sces bikovat - a vobec to nemusi byt drahe. Co sa tyka image tak mi uz pride uplne cudne ked vidim niekoho na biku bez prilby, paradoxne este divnejsie mi to pride ked tak vidim nejakch ziletkarov. Ja celkovo nechapem ci sa ti ludia co nenosia prilby naozaj nemaju radi. Vcera po ceste na pajstun z kosarisk mi isli v zjazoch oproti tak 3,4 bikeri dost rychlo a vsetci bez prilieb - hroza (a to ani neboli na nejakych tesco bikoch). tusim je to prave to miesto odkial museli pred nejakycm casom letecky odvazat nejakeho zraneneho bikera - bez prilby samozrejme. Predovsetkym je to vec zvyku (a dobreho) - dnes uz by som bez prilby nesiel na biku snad ani do krcmy. Trochu mi to pripomina zapinanie pasu v aute - vela ludi to nerobi, ja ked sadnem do auta necitim sa za volantom bezpecne pokial nemam zapnuty pas (asi najlepsia vec co ma autoskola naucila )
...btw sorry za OT
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Opravovat stary bike je drahsie ako kupit novy .
prilba by sa ti hodila
a to jako preco??za chvilku bude ten zakon ale to az v oktobri..do vtedy ju nechcem
a to jako preco??za chvilku bude ten zakon ale to az v oktobri..do vtedy ju nechcem
no ako chces ale ked ta budu davat nasi chirgovia dokopy tak potom si spomenies ze prilby treba nosit
pri vyjazde som dal skok cez prekazky= riaditka a len som videl pred sebou strom ale stihol som dat pred seba ruky hned na druhy den som siel kupit prilbu
rodicia ti ju nekupia?
ak si toto myslíte tak potvrdujem, že vyzeráte hrozne aj bez prilby a prilba len môže vylepšiť image.
To že zavadzia je len otázka zviku.
Zákony sú na to aby sa porušovali, tak preto si ju aj tak nekúpiš a odvolávať sa na zákon je v tomto prípade naozaj nezodpovedné.
Prilbu môžeš mať a nosiť ju celý život .... nemusí sa nič stať.
Nebudeš ju mať a stačí nevinný pád na mieste ... ,vôbec netreba ísť a o zábavu svojho okolia po celý tvoj zvyšok na vozičku máš postarané.
Takže polož si otázku ..... "stojí mi to za ten image a zopár SK?"
...btw sorry za OT