paráda... to je tá červená ferarri farba? keby som nemal objednané to CTM, tak už mám toto RBčko... (ktovie kedy a či vôbec budú tie Koyuky... kurnik aj s korónou...)
jediná škoda je, že nemajú technologie na striekanie carbonovych vidlíc... som sa na to informoval, ale že iba rámy striekajú...
To je KTM oranzova, uz zapadlo slnko, tak to tak nesvieti😁
ja som tohto objednal po vianociach, takze to tiez nebolo hned, ale vyhoda bola, ze som ho predtym mohol skusit😁
Na tie vidly som sa pytal aj ja, vraj im ta farba nedrzi...
ja sice nema aku foto postovat - ale dnes som dal konecne svoje kolecko popri vahu - vyskusal som nove papuce vittoria tereno / zadnu asi switchnem na bezdusu - trocha mam obavu este som take nerobil / - a na pol hodku som zabudol co sa deje okolo mna . All hands brace for impact
Tak z tréningu nič, vošlo mi do toho niečo iné ale zajtra konečne víkend tak aj dlhší výjazd nejaký bude . To Gravel Blinduro som kukal, vyzerá to zaujímavo. Tiež aj toto https://www.highlands-ultra.cz/. Ale to by som musel veru riadne potrénovať
Snáď keď toto všetko skončí a otvoria hranice tak si pôjdem dať ten Highlands no verziu Solomaniac. Budem musieť ísť keď budem mať ja voľno,naj keď bude u nás sviatok a naj 3 dňový víkend 😉
Tiež som uvažoval skôr tak. Naháňať sa v určený termín sa mi moc nechce. Počkám kým ľudia prejdú a isto bude trasa na strave. Možno by stálo za to spraviť si potom predĺžený víkend.
Ja si kľudne aj zaplatím,už 2019 nestihnem keďže asi korona do 1/8.5. neodíde do preč. Tak nebude medaila a diplom. (Čo je 99kč) tak snáď 2020 snáď tento rok dám,tam je cena 299kč. No a keď chcem medailu atď tak treba dať km pod 36hodin. 2019 má tuším 250km a neviem či dali 2020 až na 300km.
Keby sa mi podarilo predať moje biky, tak by som aj bral... Takže nekúpite? 1x Koyuk 1.0 2019 a plus Fitness bike na Clarise a zrekonštruovaný Favorit ? Na druhú stranu, žiaľ sekajú nám výplatu a kto vie, do kedy to bude.
ja sice nema aku foto postovat - ale dnes som dal konecne svoje kolecko popri vahu - vyskusal som nove papuce vittoria tereno / zadnu asi switchnem na bezdusu - trocha mam obavu este som take nerobil / - a na pol hodku som zabudol co sa deje okolo mna . All hands brace for impact
scarinko ako hovorím, osekali nám plat na polovicu a otázkou je dokedy. Pokiaľ by sa nepredali tie 3 biky a nezískal som z nich slušné peniaze, tak nechcem šiahať na zásoby. Ani by som to nemal kam dať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jediná škoda je, že nemajú technologie na striekanie carbonovych vidlíc... som sa na to informoval, ale že iba rámy striekajú...
ja som tohto objednal po vianociach, takze to tiez nebolo hned, ale vyhoda bola, ze som ho predtym mohol skusit😁
Na tie vidly som sa pytal aj ja, vraj im ta farba nedrzi...
Snáď keď toto všetko skončí a otvoria hranice tak si pôjdem dať ten Highlands no verziu Solomaniac. Budem musieť ísť keď budem mať ja voľno,naj keď bude u nás sviatok a naj 3 dňový víkend 😉
Dnes cvak papuce