Ahojte všetci. Minulý rok to bol 1. rok čo som jazdil na bicykli viac ako obvykle. Teraz v zime som si kúpil Meridu S- Presso 300 fitnees bicykele. Vôbec sa do toho nerozumiem, ale chcel by som si kôpiť nejaké tretry. Na internete som videl nejaké s podrážkou podobnou kopačkám, cestné s hladkou podrážkou-neviem ako to sedí v pedáloch. A ešte som videl nejaké návleky na tretry, čo je to zač? Jazdiť chcem len po asfaltke. Ďakujem veľmi pekne za odpovede
Za tu stovku ti ich zlomi uz za hodinu Aspon k tomu som dospel diskusiou na poslednych stranach, ze zimne znamena skor vodeodolne ako extra teple. Takze aby tie navleky neboli teplejsie... Ale urcite sa najdu vynimky, napr. na tie 700-vkove od shimana su dobre ohlasy.
Za tu stovku ti ich zlomi uz za hodinu Aspon k tomu som dospel diskusiou na poslednych stranach, ze zimne znamena skor vodeodolne ako extra teple. Takze aby tie navleky neboli teplejsie... Ale urcite sa najdu vynimky, napr. na tie 700-vkove od shimana su dobre ohlasy.
Som ich zhodou okolností aj pozeral. Len na výšku nebudú krátke? Oproti ostatným, napr. NW, sa mi zdajú kratšie. Možno to robia len fotky...
viete mi doporucit nejake tretry, ktore by mali podrazku podobnu topanke. neviem, ci po zlomenine paty chcem este cestre tretry, kde je len tvrdy zadok, ktoremu asi mozem podakovat, ze sa pata zlomila...
chcel by som jedny tretry na horsky aj na cestak a aby mali maksiu patu..
Čaute, potreboval by som poradiť. Mám Shimano sh089 a pália ma chodidlá po dlhšej dobe. Zháňam niečo s tvrdsou podrážkou. Rozhodujem sa medzi Shimano shxc701 alebo fizik terra X5. Prípadne nejaké iné čo by ste poradili v tejto cenovej ponuke. Ďakujem
Ja mam s full carbon podrazkou a tiez ma palia ked idem nad 100km. Inac v pohode aj s maksou tretrou zvladam dlhsie vyjazdy. Skus ponozky s tlmenim nejake kvalitne bezecke.
Čaute, potreboval by som poradiť. Mám Shimano sh089 a pália ma chodidlá po dlhšej dobe. Zháňam niečo s tvrdsou podrážkou. Rozhodujem sa medzi Shimano shxc701 alebo fizik terra X5. Prípadne nejaké iné čo by ste poradili v tejto cenovej ponuke. Ďakujem
Neviem porovnat tieto 2 tebou vybrate, ale uz rok jazdim shxc701, a mne sadli ako rit na serbel. Pohodlne tretry aj na dlhsie vyjazdy nemam s nimi absolutne problem.
Rozmyslam nad novymi tretrami .. konkretne specialized torch 1.0 , nieco v podobnej cene okolo 100e s cim mate skusenost a ste spokojny ? (V pripade dobrej ponuky max 150e)
Zdravím nevie mi niekto poradiť praskli mi snurka/káblik na tretrach a ekoi a neviem ako to mám opraviť? Nechcem kupovať dvoje ATOP systémy za 40e
Stretli ste sa s tým už niekto? Alebo aké kábliky ste dali do systému BOA ak Vám to tiež prasklo
Si tak pozeram ponuku zimnych tretier Mavic CrossMax SL Pro Thermo, ktore som si vyhliadol vdaka cene a dizajnu, a pri tom som nasiel dalsi test zimnych tretier, kde ich zhodou okolnosti zrovna vyhlasili za vitaza testu... Ok francuzi o francuzoch, ale verme tomu Prekladac nutny https://mag.vojomag.com/dossier-chaussures-hiver-test/
Tak to neviem posudit, ale vseobecne mi je znacka Mavic nesympaticka, teda minimalne kolesa, tak neviem preco som si ich na zatial vybral Ale prilby a tieto tretry sa mi celkom pacia, tak to by som zniesol. Uvidim este, to az na dalsiu zimu vyberam a cekujem vypredaje...
Siroku verziu tych shimano ste skusali niekto? Je to citelny rozdiel? Maju ich oznacene ako napr. 45E. Mam sirsiu nohu a ked som skusal mali len normalnu velkost a ta ma tlacila. Tak ci sa oplati risknut objednat tuto siroku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som ich zhodou okolností aj pozeral. Len na výšku nebudú krátke? Oproti ostatným, napr. NW, sa mi zdajú kratšie. Možno to robia len fotky...
chcel by som jedny tretry na horsky aj na cestak a aby mali maksiu patu..
aspom na pohlad sa mi pozdava toto:
https://www.sportisimo.sk/scott/mtb-ar-boa/241934/#pouzite-technologie-3
Neviem porovnat tieto 2 tebou vybrate, ale uz rok jazdim shxc701, a mne sadli ako rit na serbel. Pohodlne tretry aj na dlhsie vyjazdy nemam s nimi absolutne problem.
https://www.bike24.com/p2344607.html
Stretli ste sa s tým už niekto? Alebo aké kábliky ste dali do systému BOA ak Vám to tiež prasklo
https://mag.vojomag.com/dossier-chaussures-hiver-test/
https://www.mbr.co.uk/buyers_guide/best-mountain-bike-winter-boots-354978