Čína je klasický bolševický režim kde sa vnútorná kritika postihuje a umlčiava.Začali to riešiť až keď mali pocit,že by to mohlo vnútorne oslabiť režim.Ak by to riešili vtedy keď ich na to začali upozorňovať ich vlastní lekári nič by sa nerozšírilo.
podla https://www.worldometers.info/coronavirus/
Slovakia 138 +1 7 131 2 25
takze mame 7 vyliecenych? zvlastne ze sa Pele s tym nikde nechvali, resp ja som nezachytil...
Su nejake statistiky ohladom nakazenych/umrti muzi vs zeny, podla veku, popripade v porovnani s beznou umrtnostou v krajine? To hlavne trebars v Taliansku.
dnes +41, akurat to bolo na prvej Igorovej tlacovke. otestovali o 100 ludi viac ako vcera, takze ako povedal je si aj on isty ze ak by sme viac testovali mali by sme viac potvrdenych
dnes +41, akurat to bolo na prvej Igorovej tlacovke. otestovali o 100 ludi viac ako vcera, takze ako povedal je si aj on isty ze ak by sme viac testovali mali by sme viac potvrdenych
Neskúsime konšpirovať, že je to až podozrivo presne načasované s príchodom novej vlády?
Treba napísať ja, že +41 nových potvrdených, ale aj 7 vyliečených... Je jasné, že keď sa bude testovať viac, tak aj viac bude stúpať číslo - ale to je dobré, chorí sa musia izolovať. Dôležité je, aby ľudia dodržiavali písané aj nepísané pravidlá a odporúčania... Rúška sú dôležité a treba ich nosiť, keďže aj prípadný šíriteľ nákazy bez príznakov chráni okolie...
Aj tak mi to Talinsko nejde do hlavy. Na tejto stranke to ukazuje viac menej stale rovnaky denny prirastok populacie. Uz dlhsi cas. http://population.city/italy/
Ci to nebude v duchu "za tyzden by zomrel na rakovinu, ked tu nahle zomrel na COVID-19"
Koho teraz zaujimaju nejake hrady...Jedine ak strasidla a hradne panie Navyse je tam vlhko a zima, idealne na chytenie nejakeho virusa.
vsetkych co sa strasne doma nudia a za kazdu cenu musia vypadnut von
dnes podla mna usa uz povedu v prirastku (vcera im chybalo uz len apr stovak) - tam to bude ochvilu tiez masaker
Mne sa len zda, ze sa operuje s tymi cislami ako sa komu hodi. Nech napisu pisalkovia, kolko zomieralo denne ludi trebars v Taliansku pred pol rokom a kolko zomiera teraz. Potom budeme mat co porovnat.
Este ma napadla jedna analogia a koncim na dnes Ekonomika by za pol roka skolabovala koli inflacnej bubline, ked tu nahle skolabovala koli korona virusu. A ludia pridu o "zabavu", lebo na kandelabre zas nebude koho vesat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Slovakia 138 +1 7 131 2 25
takze mame 7 vyliecenych? zvlastne ze sa Pele s tym nikde nechvali, resp ja som nezachytil...
Poslancovi Pelemu uz asi do toho nic.
Neskúsime konšpirovať, že je to až podozrivo presne načasované s príchodom novej vlády?
17:11 - HRUŠOV - V rámci preventívnych opatrení pre koronavírus je uzavretý celý objekt hradu Hrušov v okrese Zlaté Moravce.
https://www.aktuality.sk/clanok/775252/koronavirus-online-slovensko-21-marec-2020/
Ci to nebude v duchu "za tyzden by zomrel na rakovinu, ked tu nahle zomrel na COVID-19"
vsetkych co sa strasne doma nudia a za kazdu cenu musia vypadnut von
dnes podla mna usa uz povedu v prirastku (vcera im chybalo uz len apr stovak) - tam to bude ochvilu tiez masaker
17:11 - HRUŠOV - V rámci preventívnych opatrení pre koronavírus je uzavretý celý objekt hradu Hrušov v okrese Zlaté Moravce.
https://www.aktuality.sk/clanok/775252/koronavirus-online-slovensko-21-marec-2020/
Pekne vidno, že čím viac testovaných, tým viac pozitívnych.