na nas to islo postupne a riesili sme to.... oni su postaveni pred vec z noci na rano....
Toto má vie stále fascinovať ako drvivá väčšina ľudí ( hlavne na “západe” ) používa internet asi akurat na FB, IG a Twitter. To nie je len v USA keď sa zrazu objavil vírus v životoch množstva ľudí z ničoho nič z večera do rána...
Cital som si tie informacie pod grafmi. Tam to bude velmi zle. Mraz mi behal po chrbte. Nech bol Pelegrini aky chce, ale to ze obmedzili pohyb tak zavcasu a karantenu pre ludi zo zahranicia nas zda sa zachrani. Ved kolki uz boli pozitivni v tej karantene.
Svajciarsko ma na milion obyvatelov uz viac nakazenych ako Taiansko.
Nech bol Pelegrini aky chce, ale to ze obmedzili pohyb tak zavcasu a karantenu pre ludi zo zahranicia nas zda sa zachrani..
Chcel by som upozornit, ze to nebolo konanie z altruizmu. Vedeli v akom stave je zdravotnictvo... a ziju tu tiez... toto si v Kuvajte ako Fico nevybavia
k tomu obmedzeniu pohybu asi takto: siel som dnes popri hradzi autom a v zivote som tolko ludi nadrbanych na hradzi v marci nevidel. bufet na obratke plny, neviem ci bol otvoreny ale sedelo tam mrte ludi. parkovisko pri vyze plnka taka ze ani v lete to tam take nebyvalo
a to bolo cca o 15tej pracovny den....
co tam bude cez vikend a hlavne ked sa este viac otepli ze vylezu aj ti co im je teraz zima nechcem ani vediet...
vazne si dakto mysli ze nam netreba ten zakaz vychadzania?
ved aj chcem, jediny problem je s deckami... nema dakto na prenajom na par mesiacov daky dom/chatu dakde odruky nak je klud? nejde ani tak o to aby sme sa nenakazili, ale aby sme sa nezblaznili a decka mali vybeh po dvore... cestovny ruch je dost v prdeli tak verim tomu ze daco za dobru cenu sa najde
ak som bol nakazeny, presiel som bez priznakov a som opat zdravi.... da sa to neskor zistit podla nejakych parametrov z nejakeho testovania? capulo pockaj a kup si... reality pojdu asi coskoro riadne dole
Prosim o vysvetlenie rozdielu medzi clovekom co chodi po vonku a bonzuje vs clovek co chodi po vonku. Dakujem
momentalne mozes co chces, je len odporucanie nezgrupovat sa (ak sa nemylim) a to je presne ten rozdiel medzi mnou ked idem autom - nezgrupujem sa a ludmi na hradzi. momentalne ti ale nikto nic nemoze, a presne preto si kazdy robi co chce
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto má vie stále fascinovať ako drvivá väčšina ľudí ( hlavne na “západe” ) používa internet asi akurat na FB, IG a Twitter. To nie je len v USA keď sa zrazu objavil vírus v životoch množstva ľudí z ničoho nič z večera do rána...
zato používam najuniverzálnejšiu sociálnu sieť na svete - mtbiker
Apex of hospital need could be in 21 days from now in New York
Svajciarsko ma na milion obyvatelov uz viac nakazenych ako Taiansko.
Chcel by som upozornit, ze to nebolo konanie z altruizmu. Vedeli v akom stave je zdravotnictvo... a ziju tu tiez... toto si v Kuvajte ako Fico nevybavia
a to bolo cca o 15tej pracovny den....
co tam bude cez vikend a hlavne ked sa este viac otepli ze vylezu aj ti co im je teraz zima nechcem ani vediet...
vazne si dakto mysli ze nam netreba ten zakaz vychadzania?
Ale toto neschvalujem samozrejme ani ja!!
capulo pockaj a kup si... reality pojdu asi coskoro riadne dole
corsair Je rozdiel ísť sám von a ísť na megapárty na hrádzu...
momentalne mozes co chces, je len odporucanie nezgrupovat sa (ak sa nemylim) a to je presne ten rozdiel medzi mnou ked idem autom - nezgrupujem sa a ludmi na hradzi. momentalne ti ale nikto nic nemoze, a presne preto si kazdy robi co chce