Cesi su divni narod,taki majstri sveta. Otcovi pisal znamy, lekar, cely nestastny, ze im tento tyzden zrusili dovolenku na Kronplatzi...
Normalne by tam isli.
A ktore ze su tie relevantne zdroje? To ako ked Pelle vyhlasi mimoriadny stav a adekvatne opatrenia, a odvysielaju to na markize, joj, ta3... a spravi otom clanok topky, plus... tak ty sa budes riadit iba tymi opatreniami z tvojho zdroja?? Aj ked tam bude to iste?
to chodis na tak znicenych brzdach ktore ked neopravis do 2 tyzdnov tak je ohrozena mobilita tvojho auta? Divne. Ale chapem tvoju pointu, fakt by som nepovedal ze zrovna servis je miesto kde sa nejako zgrupuju ludia.
Co potom take STK/EK ? kde po vyprsani platnosti plati obcan dost vysoku pokutu.
2 tyzdne? ked budu servisy 2 tyzdne zatvorene myslis ze hned po otvoreni ta zoberu? uz 3 tyzdne cakam na rozvody a myslim ze dalsi mesiac - dva si pockam
odpoved na moju davnejsiu otazku - ako dlho roznasa virus bezpriznakovy clovek - snad to nieje hoax - je to na viacerych serioznejsich weboch - 37dni, cize po 14d karantene to vypustia zasa medzi ludi - kedze inkubacka doba+testy = cca tyzden vsetky cisla su stare https://dennikn.sk/minuta/1797609/
Každý zatiaľ len odhaduje, je to nová vec. Ako už ktosi poznamenal, treba sa správať tak, ako by to už teraz mal každý. Nevytvárať zbytočnú paniku, ale ani nič nepodceniť. Ak neviem zabezpečiť, že neprídem do zbytočného kontaktu (s vírusom), tak radšej sedieť doma.
Citam na Sme, ze v CR nezakazali prechadzky, len /logicky/, zdruzovanie osob. Okrem teda tych pra miest, ktore uzavreli uplne. A citam tiez, ze bufety, resp. rychle obcerstvenie, ktore su cez vydajne okienko, zavrete nemusia byt.
Auto bude mať 10 rokov, mal by som ísť na 4. STK. Vždy som išiel tak o týždeň - dva skôr, preventívne. Pred dvomi rokmi som mal plánovanú operáciu, tak som bol na STK o mesiac skôr. Teraz, vďaka ohrozenia vírusom, sa možno posuniem možno niekde až na výročie kúpy nového auta. V posune mám zahrnuté aj čakanie po uvoľnení opatrení, prihlásim sa a mesiac-dva budem čakať v poradovníku.
Takze krátka epidemiologicka analyza ... on bol pred 3 týždňami v Rusku, pred týždňom na lyžovačke v Rakúsku a údajne sa nakazil teraz od kolegu , ktorý sedí na zadnici od decembra 2019 a doteraz bol asymptomatický !!! A debilko vydedukoval , že sa nakazil od kolegu , ktorý mal príznaky v utorok a pisateľ od štvrtku . Nakazil sa od kolegu vírusom , u ktorého je inkubacna doba 2-14/16 dni 😂 . Skvelá analýza ... a preto , by mali ľudia počúvať odborníkov , autority a nie dávať takéto mylne závery . Nemajú totiž vedomosti s preto je momentalne stav taký , aký je ... a nic iné ako tvrdé opatrenia nás neochrania . Takze ON nakazil kolegu , nie opačne ...
pre toto by sme mali byt vsetci doma na riti... ako Ramon pise, tvrde opatrenia .... vcera mi to iste povedala segra, lekarka na plucnom vo FN v Brne ..... mame sediet na riti aby pacientov nebolo naraz vela, potom to vedia zvladnut.... inak nebude dost posteli, pristrojov, personalu
Už sa dajú v archíve pozrieť Mimoriadne správy, v ktorých sa možno pánko prekecol, že s Covid-19 sa stretli na ich klinike (na SK) už začiatkom januára... https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/15285/219292
to som tiez cital - stacilo ze do dveri hospody dali stol, a hned mali "okienkovy vydaj" proste Cesi
.. tak podstatne je, aby sa nezgrupovali ludia, hlavne nie v uzavretom priestore. A ti co su doma v karantene, si to cele zamoria a po 14 dnoch to mozno pojdu sirit dalej .. dufam, ze ti co zvyknu fajcit a zamorovat mi tym byt nebudu nakazeni .. zatial je zima, ale ked sa otepli ...
Ak môžeš a chceš , kľudne tam pripni môj odkaz z našeho fora , nech v tých Čechách “ neumru sprostý “ . Sprosti , že si budú myslieť že sa dá týmto Konkretnym vírusom nakaziť od niekoho , čo sedí cez 2 mesiace na rici a ma ma minimum sociálnych interakcii . Snáď sa poučia ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Normalne by tam isli.
Nepozeraj na zdroj, ten môžeš znevažovať. Fakt sa ale ideme smiať aj z tej pani čo vo videu rozpráva k aktuálnej problematike?
Co potom take STK/EK ? kde po vyprsani platnosti plati obcan dost vysoku pokutu.
2 tyzdne? ked budu servisy 2 tyzdne zatvorene myslis ze hned po otvoreni ta zoberu? uz 3 tyzdne cakam na rozvody a myslim ze dalsi mesiac - dva si pockam
https://dennikn.sk/minuta/1797609/
https://domov.sme.sk/c/22359440/koronavirus-na-slovensku-sledujeme-minutu-po-minute.html
https://svet.sme.sk/c/22359427/cela-ceska-republika-bude-v-karantene.html
Auto bude mať 10 rokov, mal by som ísť na 4. STK. Vždy som išiel tak o týždeň - dva skôr, preventívne. Pred dvomi rokmi som mal plánovanú operáciu, tak som bol na STK o mesiac skôr. Teraz, vďaka ohrozenia vírusom, sa možno posuniem možno niekde až na výročie kúpy nového auta. V posune mám zahrnuté aj čakanie po uvoľnení opatrení, prihlásim sa a mesiac-dva budem čakať v poradovníku.
Takze krátka epidemiologicka analyza ... on bol pred 3 týždňami v Rusku, pred týždňom na lyžovačke v Rakúsku a údajne sa nakazil teraz od kolegu , ktorý sedí na zadnici od decembra 2019 a doteraz bol asymptomatický !!! A debilko vydedukoval , že sa nakazil od kolegu , ktorý mal príznaky v utorok a pisateľ od štvrtku . Nakazil sa od kolegu vírusom , u ktorého je inkubacna doba 2-14/16 dni 😂 . Skvelá analýza ... a preto , by mali ľudia počúvať odborníkov , autority a nie dávať takéto mylne závery . Nemajú totiž vedomosti s preto je momentalne stav taký , aký je ... a nic iné ako tvrdé opatrenia nás neochrania . Takze ON nakazil kolegu , nie opačne ...
https://www.washingtonpost.com/graphics/2020/world/corona-simulator/?fbclid=IwAR3cO2E-QgEFeg-o_olg33X7OnsLzTjn4mBXlhtBWbGNUPXQfxPMwCVgiBI&utm_campaign=wp_main&utm_medium=social&utm_source=facebook
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/15285/219292
Ak môžeš a chceš , kľudne tam pripni môj odkaz z našeho fora , nech v tých Čechách “ neumru sprostý “ . Sprosti , že si budú myslieť že sa dá týmto Konkretnym vírusom nakaziť od niekoho , čo sedí cez 2 mesiace na rici a ma ma minimum sociálnych interakcii . Snáď sa poučia ...