V správach bolo, že Rusko zavádza tvrdé postihy za nedodržanie karantény. Ak 1-2 osoby zomrú, kvoli nedodržaniu karantény...dostane basu 5 dokov a podobne.
Veľké Rusko a vždy veľké rozhodnutia ....
dellax Sranda, pred par dnami som o nom cital a nebola tam o holokauste ziadna zmienka. Taktiez v clanku na ktory si odkaz dal, s vynimkou nadpisu nic o holokauste.
Zrejme si pomysleli: je stary, je Zid a je stale nazive, tak urcite musel prezit holokaust .
Ak chcete pochopiť čo je dôležité a ako mierou významné pre zastavenie pandémie, tak odporúčam: https://youtu.be/gxAaO2rsdIs
Sú tam aj české titulky...
ten cezhraničný styk je nepochopitelný.V tomto má jasne pravdu.Býva v HU a AUT a robí v Ba.A každý deň hore-dole.
A v com je rozdiel pri pendlovani HU SK AT a pendlovani BA NR TT (napriklad). Podla mna akasi virtualna ciara predsa nezabrani virusu v sireni.
Tym mam na mysli asi tolko, ze sa clovek moze nakazit v obidvoch pripadoch. Ak je pendlovanie problem, tak asi bude rovnaky problem aj pri presunoch medzi mestami v tej istej krajine.
za tou virtualnou ciarou platia ine obmedzenia, ine pravidla ktore si dana krajina zvolila - povedzme ze za virtualnou ciarou to maju ludia v pazi, ty tu "susis" a niekto ti to sem dovlecie z vonku. aj ked sa pravidla vrovnavaju postupne, vonku je nakazenych viac ako u nas - vacsia sanca ze to sem dovlecies.
Lavy graf ma v popise 01_COVID-19 Počet pozitívnych vzoriek (pre detail klikni na šípky v hornom rohu)
so what??
mam to prezrete cele, ale oproti tej ceskej stranke, ktora je pristupna na dva kliky a je na nej vsetko pokope a prehladne spracovane, vratane napr. poctu pacientov na ventilacii, je to bieda
A v com je rozdiel pri pendlovani HU SK AT a pendlovani BA NR TT (napriklad). Podla mna akasi virtualna ciara predsa nezabrani virusu v sireni.
Tym mam na mysli asi tolko, ze sa clovek moze nakazit v obidvoch pripadoch. Ak je pendlovanie problem, tak asi bude rovnaky problem aj pri presunoch medzi mestami v tej istej krajine.
Krčméry hlavne narážal na to že Rakúšania to doyebali oneskorenými opatreniami a hlavne na zdravotné sestry, ktoré pendlujú a sú najviac exponované a nie je ich málo
V správach bolo, že Rusko zavádza tvrdé postihy za nedodržanie karantény. Ak 1-2 osoby zomrú, kvoli nedodržaniu karantény...dostane basu 5 dokov a podobne.
mňa by zaujímalo ako môžu niekoho prepustiť z nemocnice a na druhý deň umrie na obojstranný zápal pľúc.
V tomto konkrétnom prípade neviem
ale väčšinou sa to deje lebo korupcia, ak nemáš niekoho "známeho" se.rú na Teba, osobná násobná skúsenosť.
napriek tomu je ich tam zopár, čo skutočne pomohli, ale s upozornením, že otvorene proti rozhodnutiu "kapacity" priamo nepôjdu...
v čechách stačí na test teplota 37,5,problémy s dýchaním...preto robia toľko testov.Tu aby štát usúdil,že máš možný problém môže byť už neskoro.premiér nedávno hovoril,že si budeme hovoriť pravdu,ale skôr pokračujeme v sebaklame.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Máte k tomu k tomu niekde info ?
K.Čapek
CR ma na stranke ministerstva zdravotnictva vsetko potrebne a zaujimave na jednom mieste tu:
https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19
SR
stranka ministerstva zdravotnictva
https://www.health.gov.sk/Clanok?Hlavna-sprava-COVID-19
kde su odkazy na dva smiesne grafy vyvoja
na oficialnej stranke nie su takmer ziadne statistiky, iba odkaz na tzv. rozsirene statistiky, co je toto
este je tu stranka uradu verejneho zdravotnictva, kde su tie iste odkazy, ale aspon sa tu da najst info o lokalizacii novych pripadov
a este som nasiel tuto mapu
Zrejme si pomysleli: je stary, je Zid a je stale nazive, tak urcite musel prezit holokaust
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22372162/koronavirus-sledujeme-minutu-po-minute-31-marec-2020.html
Lavy graf ma v popise
Sú tam aj české titulky...
so what??
mam to prezrete cele, ale oproti tej ceskej stranke, ktora je pristupna na dva kliky a je na nej vsetko pokope a prehladne spracovane, vratane napr. poctu pacientov na ventilacii, je to bieda
Krčméry hlavne narážal na to že Rakúšania to doyebali oneskorenými opatreniami a hlavne na zdravotné sestry, ktoré pendlujú a sú najviac exponované a nie je ich málo
Máte k tomu k tomu niekde info ?
Idú na to z ostra.
https://www.ta3.com/clanok/1179831.html
Ked uz spominas tych pacientov na ventilacii, su niekde statistiky (nezalezi na krajine), ze ake percento ludi, co skonci v tazkych stavoch na UPV,ECMO to prezije?
Na tom videu co linkoval Ramon1 to vyzera tak na jednociferne cislo
https://news.sky.com/story/coronavirus-everyone-dies-alone-heartbreak-at-the-italian-hospital-on-the-brink-of-collapse-11961130
After two weeks he is getting better. However, in that two weeks not one other person on this ward has improved and many have died.
V tomto konkrétnom prípade neviem
ale väčšinou sa to deje lebo korupcia, ak nemáš niekoho "známeho" se.rú na Teba, osobná násobná skúsenosť.
napriek tomu je ich tam zopár, čo skutočne pomohli, ale s upozornením, že otvorene proti rozhodnutiu "kapacity" priamo nepôjdu...