Predpokladam ze moderovat sa to velmi nebude. Inzerent skodi sam sebe ked da artikel do nespravnej kategorie... Mozno by pomohla hromadna notifikacia na vsetkych (mail) ze doslo k takejto kategorizacii bazaru a nech si to pripadne kazdy preskladni kde treba, menej aktivny kolegovia na to asi tak skoro nepridu. No a s tymi bikmi v ramoch mas pravdu, to som za tie leta este nepochopil.
Cez moznost upravit inzerat, a vyberes spravnu kategoriu. To s tou notifikaciou by bol dobry napad, inac sa bude len cakat kym neskonci platnost inzeratu a dovtedy bude zle zaradeny... Teraz to mozno posobi zmatocne, ale ak by to fungovalo,resp. by ludia spravne zaradovali tovar tak by to bolo super
Co sa tyka zaradovania do kategorii, spravili sme to tak, ze sa pri pridavani inzeratu neda vybrat kategoria zo zoznamu, ale inzerent sa najskor musi preklikat do spravnej kategorie a tam klikne na pridanie inzeratu. Bude teda vidiet ine inzeraty v danej kategorii a podla toho sa rozhodne ci je to spravna kategoria. Snad sa zvysi percento ludi, co to trafi
Zdravim chcem sa spytat ci to bol zamer, ze po zmene bazaru nemam ziadne inzeraty? z tych 10 ci kolko som tam mal... Daju sa pls nahodit zo zalohy? Dik
Zopár vecí z môjho pohľadu nie je veľmi dobre nastavených, napr. pri otvorení niektorej kategórie bikov mi automaticky zobrazí len bicykle s dokladom o kúpe, prečo? nie všetky
v danej sekcií a musím znova klikať aby som to zmenil. Niektoré veci sa niekedy nedajú zaradiť do predvolených kategórií , predtým bola v komponentoch aj príslušenstve ešte
možnosť ostatné ktorá tu už nie je, kde sa takéto veci mohli zaradiť.
Zdravim chcem sa spytat ci to bol zamer, ze po zmene bazaru nemam ziadne inzeraty? z tych 10 ci kolko som tam mal... Daju sa pls nahodit zo zalohy? Dik
ibobicykle sa zobrazuju len s dokladom, lebo chceme zvyhodnit predaj veci, kde moze kupujuci dokazat povod a bojovat tak proti priekupnikom a predajcom kradnuteho tovaru. Kategorizacia sa kompletne zmenila, myslim, ze vsetko co sa tyka cyklistiky by sa do nej malo zmestit. Veci co sa do novej kategorizacie "nezmestia" asi nepatria do cyklistickeho bazara.
Čo si tu napísal nedáva vôbec zmysel, to chceš povedať že všetky bicykle bez dokladu sú potenciálne kradnuté, veď je to predsa bazár a predávajú
sa tu aj staršie bicykle od ktorých už doklad nemusí byť len kôli tomu že sa za tie roky napr.stratil a aký to má celé význam ak sa dá aj tak pridať inzerát na bike bez dokladu, to by sa takéto nemohli vôbec predávať. Mne však išlo predovšetkým o spôsob prvotného zobrazenia, prečo mi to
hneď núka nejakú vyselektovanú skupinu o ktorú nemusím mať záujem. Čo sa týka tej druhej časti mal som na mysli veci na bike a nič iné , ktoré sa nedajú zaradiť do predvolených kategórií, veď predsa zato tam aj tá kategória ostatné pôvodne bola, či sa mýlim? Samozrejme je to len môj názor na vec.
ibobicykle sa zobrazuju len s dokladom, lebo chceme zvyhodnit predaj veci, kde moze kupujuci dokazat povod a bojovat tak proti priekupnikom a predajcom kradnuteho tovaru. Kategorizacia sa kompletne zmenila, myslim, ze vsetko co sa tyka cyklistiky by sa do nej malo zmestit. Veci co sa do novej kategorizacie "nezmestia" asi nepatria do cyklistickeho bazara.
A keď budem chcieť predať moju Orbeu a doklad už nemám ani od cestaku co mam z tohoto bazáru. Tak to môžem dat akurát na bazos. ?
zihadlo 5 Aj keby sa tvoj bicykel nezobrazoval hned po otvoreni stranky bazara, tak mas ovela vacsiu sancu predat bike tu, ako na bazosi. Tam mi to prislo take zakapate.
Bicykle sa daju inzerovat aj ked k nim nemate doklad. Jediny rozdiel je ze sa zobrazia az ked uzivatel klikne na zobrazenie vsetkych inzeratov v kategorii, lebo prednastavene zobrazenie su bicykle s dokladom. Ak k bicyklu nemate doklad, neznamena to automaticky ze su kradnute. Chceme zvyhodnit inzerentov, co vedia dokazat povod bicykla, nie zabranit inzerovaniu tym co doklad nemaju (mozno z dovodov ako pises zihadlo 5).
PS: za doklad sa da povazovat aj kupnopredajna zmluva od fyzickej osoby, idealne v tej zmluve by mala byt aj kopia faktury, ktorou to povodny majitel kupoval. Myslim, ze by bolo dobre zlepsit standardy pri bazarovom predaji bicyklov, hlavne ked uz stoja pomaly tolko co starsie bazarove auto, pri ktorych je ovela prisnejsi proces overenia povodu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co sa tyka zaradovania do kategorii, spravili sme to tak, ze sa pri pridavani inzeratu neda vybrat kategoria zo zoznamu, ale inzerent sa najskor musi preklikat do spravnej kategorie a tam klikne na pridanie inzeratu. Bude teda vidiet ine inzeraty v danej kategorii a podla toho sa rozhodne ci je to spravna kategoria. Snad sa zvysi percento ludi, co to trafi
v danej sekcií a musím znova klikať aby som to zmenil. Niektoré veci sa niekedy nedajú zaradiť do predvolených kategórií , predtým bola v komponentoch aj príslušenstve ešte
možnosť ostatné ktorá tu už nie je, kde sa takéto veci mohli zaradiť.
tu vidim tvoje inzeraty -> https://www.mtbiker.sk/bazar/moje?user_id=17471 su aj v konkretnych kategoriach, kde ich nevidis ? diki
sa tu aj staršie bicykle od ktorých už doklad nemusí byť len kôli tomu že sa za tie roky napr.stratil a aký to má celé význam ak sa dá aj tak pridať inzerát na bike bez dokladu, to by sa takéto nemohli vôbec predávať. Mne však išlo predovšetkým o spôsob prvotného zobrazenia, prečo mi to
hneď núka nejakú vyselektovanú skupinu o ktorú nemusím mať záujem. Čo sa týka tej druhej časti mal som na mysli veci na bike a nič iné , ktoré sa nedajú zaradiť do predvolených kategórií, veď predsa zato tam aj tá kategória ostatné pôvodne bola, či sa mýlim? Samozrejme je to len môj názor na vec.
A keď budem chcieť predať moju Orbeu a doklad už nemám ani od cestaku co mam z tohoto bazáru. Tak to môžem dat akurát na bazos. ?
PS: za doklad sa da povazovat aj kupnopredajna zmluva od fyzickej osoby, idealne v tej zmluve by mala byt aj kopia faktury, ktorou to povodny majitel kupoval. Myslim, ze by bolo dobre zlepsit standardy pri bazarovom predaji bicyklov, hlavne ked uz stoja pomaly tolko co starsie bazarove auto, pri ktorych je ovela prisnejsi proces overenia povodu.