Tu rowentu mam od decembra, bral som ju aj kvoli strihaniu deciek, kedy ich tak nesvrbia padajuce vlasy na krku a pod. Strihal som sa zatial dvakrat a vlasy to bere celkom dobre, ten 1-2cm s prehladom. Akurat sa moze stat pri tej dlzke ze budes musiet pocas strihania vysypat zasobnik. Samozrejme to nebere 100% vlasov, ale pokial si neni detailista tak zametat potom nemusis. No napr. v bielej vani alebo na umyvadle nejake vlasy uvidis, ale kludne to bude cez 95% pri tom mnozstve vlasov Je to trochu hlucnejsie nez klasika vdaka tomu odsavaniu, rovnako trochu nemotornejsie. Neviem si predstavit holit sa s tym, najma teda pod nosom, ta strbina je nad cepelou a aj ked je relativne uzka tak skratka zavadza. Netvrdim ale ze to nepojde, len nemam potrebu to ani skusat, nato mam ine instrumenty. Aj okolo usi sa horsie manipuluje, zaholieva krk, proste vsetko bez nastavca sa robi horsie, musis najst ten spravny uhol aby si vobec strihal. S nim je to ok, aj strihanie tela. Nastavce su dva, 3-10 a 10-20 ci ako to je, nastavovanie koleckom po 1mm. Kabel je dostatocne dlhy. Celkovo som spokojny, neni to mozno naj masinka vdaka trochu horsej manipulacii, ale robi to co to ma. Vysla ma s kuponom v alze 50€, teraz dokonca o 2€ este menej a kupil by som ju znova, za ten komfort a nebyt cely od vlasov to stoji
Gusto0 Aj som rozmyslal zeby to tak mohlo fungovat, ale este ma jaksi nenapadlo to vyskusat Tak potom sa s tym bude dat aj holit dobre a je este lepsia ako som myslel
Na strihanie brady si kúpte toto a ušetríte si starosti s upratovaním.
€ 0,27 36%OFF | New Male Beard Shaving Apron Care Clean Hair Adult Bibs Shaver Holder Bathroom Organizer Gift for Man https://a.aliexpress.com/_m0MPBE1
rowenta s vysavacom zatial super - odstrizky som mal tak 3cm a salo to celkom dobre. nieco malo skoncilo v umyvadle ale nic strasne. pri pravidelnom strihani to poberie asi ozaj vsetko. akurat som si dal noviny vedla na podlahu kam som vysypaval zasobnik - tak 4x. ale uz som mal problem zmestit vlasy s ciapkou pod prilbu velka ulava
ako casto treba mazat noze? papiera v krabici bolo dost no nedocital som sa to nikde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
€ 0,27 36%OFF | New Male Beard Shaving Apron Care Clean Hair Adult Bibs Shaver Holder Bathroom Organizer Gift for Man
https://a.aliexpress.com/_m0MPBE1
ako casto treba mazat noze? papiera v krabici bolo dost no nedocital som sa to nikde.
https://www.sportcarp.sk/sk/shimano-mazaci-olej-na-navijaky-bantam-oil-bnt4691.html?gclid=Cj0KCQjwmIuDBhDXARIsAFITC_7zw4SABfL2k6Y82PTR8T80EjqhS2cuw5G9FTZMPCGy75QmI6ovvOUaAsq3EALw_wcB