Touto cestou by som chcel abdikovat na post moderatora MTBikera,
vzhladom na to, že už nemám dosť času a niekedy aj chuti na funkciu moderatora a myslim, ze moderator by mal byt niekto kto tu bude
chodit castejsie ako ja a aj sa viac zapajat a riesit veci.
Rovnako by som Vas chcel touto cestou vyzvat na to,
aby ste do tohto threadu pridali novych kandidatov a spravime volby za take 3-4 dni.
na zaver par slov od klasika
"Čo mám na záver povedať
Mal som rád život a mám ho rád...
Žil som naplno, robil som naplno...
Dával som vám všetko.
A čo teraz mám hovoriť ?
Poďte, poďme si zaspievať...
Spánom bohom idem od Vás...
Neublížil som...
Neublížil som....
žiadnemu z Vás.
Všetko dobré !
http://www.youtube.com/watch?v=fBwNvx57a7I
A ešte to chce móda mazača módov. hehe
Z modov tu vidím aktívne na fóre pobehovať akurát mareceja,ktorý sa v moderovaní dosť vyžíva
Myslím,že niekto namiesto geroya by sa tu hodil nakoľko témy typu szolágy či ako sa to píše síce pobavia ale sú max. out. Na fórum už nechodím tak často(asi kôli tej mature na ktorú sa mám práve učiť) a už ked sa sem dovalím tak rád pozriem niečo nové a nie témy o hovne atd... Síce je nato sekcia ako pieskovisko a o hocičom ale niekedy to potrebuje riadne pomoderavať aj tam.
No, v podstate mas pravdu, kazdy uz teraz ma "svojho moda", staci ak si zodpovie na otazku, ci ma k teme co povedat. Ak by kazdy pisal iba vtedy, ak skutocne ma co povedat, tak by tu sice bolo menej tem a prispevkov, ale boli by o to hodnotnejsie. Tot moj skromny nazor
Ja navrhujem Drotara, Wrazona alebo Lapierra....
Auta starsieho data vyroby 1961 sa este ani za veteranov nepovazuju
Len tak ma napadlo ako sa človek vekom mení. Možno keby sme mali 16násť a čítali by sme túto tému, tak by nás napadlo, že tí starí chreni chcú skaziť najlepšiu zábavu.
"mládi v prdeli, do dúchodu daleko"
PS : Sorry za OT
Len tak ma napadlo ako sa človek vekom mení. Možno keby sme mali 16násť a čítali by sme túto tému, tak by nás napadlo, že tí starí chreni chcú skaziť najlepšiu zábavu.
Tak by sa tu mala urobit sekcia pre ..nastrocnych
A my este mladici
Ivku s toho vynechať
Bingo!
Bingo!
Ked sa niekomu "nelubi",citat moje prispevky nemusi...
Aspon sa Vam nevrtam do veci,ktorym nerozumiem a nezamorujem to tu..
Ked Vam vadim,staci povedat a poviem papa....