738g/750g tak ako su na fotke - tie predosle mali 775g/828g - maxxis asi zacal setrit na gume
ak to pojde s pracou takto dalej tak na dlhu dobu posledny nakup - ale ak nic neodpalim mal by som mat na sezonu vystarane.
mtbiker fical aj cez sviatky - objednaval som v sobotu vecer, v nedelu vecer este prihadzoval olej - dnes to mam doma, dík
"Jaroslav Filip (MTBIKER)
12. 4. 20:03 CEST
Dobrý deň,
Tovar sme Vám pridali do objednávky a posielame zálohovú faktúru na úhradu ...
Ďakujeme.
S pozdravom
Jaroslav Filip
MTBiker.sk"
To si zobral do zasoby ci to das aj dozadu?
Dnes som prvy krat skusal v karpatoch mierne zjazdeny aspen 2.1, vidim to tak na asfalt a polnacky ale zas je to rychle
scarinko predok+zadok - uz treti par, vozim ich tak 2 roky a zatial sa mi nechce skusat nic ine. ale laka ma rozmer 2,6" lebo uz na asfalte travim cim dalej tym menej km. len vacsi objem = vacsi obvod a vyssia vaha a uz by to potom chcelo aj mensi prevodnik.
Uff, no dozadu by som take hebedo nechcel. Aktualne zhanam dopredu 27,5x2,35 ikon exo tr 3c alebo Rekon race v tychto rozmeroch ale zatial len na stranke maxxis
scarinko u mna je problem to ze pocas jedneho vyjazdu skombinujem 50km asfalt, 40km offroad a par technickych usekov k tomu, tak ma to bavi najviac - prehadzovat plaste by bola kravina - to by sa mi nechcelo. preto som mal vzdy problem aj s vyberom biku aj s tym vsetkym okolo toho - prevody, plaste, pomer hmotnosti a odolnosti, narocnost servisu. ale celkom som sa nasiel a zacinam byt spokojny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak to pojde s pracou takto dalej tak na dlhu dobu posledny nakup - ale ak nic neodpalim mal by som mat na sezonu vystarane.
mtbiker fical aj cez sviatky - objednaval som v sobotu vecer, v nedelu vecer este prihadzoval olej - dnes to mam doma, dík
"Jaroslav Filip (MTBIKER)
12. 4. 20:03 CEST
Dobrý deň,
Tovar sme Vám pridali do objednávky a posielame zálohovú faktúru na úhradu ...
Ďakujeme.
S pozdravom
Jaroslav Filip
MTBiker.sk"
Dnes som prvy krat skusal v karpatoch mierne zjazdeny aspen 2.1, vidim to tak na asfalt a polnacky ale zas je to rychle
To je základná výbava pre štvorčlennu rodinu. Teda ešte len polovica, druhý balík ešte čakám 😂
No nic, uz nebudem offto***** lebo pride jezisko a bude husty na mna