kupujem tretry a SPD pedale a mam obmedzeny rozpocet (6 000 Sk). Kedze doteraz som jazdil len na "kosikoch", neviem posudit, do coho sa oplati viac investovat. Mam moznost kupit uplne nove pedale XTR M970 za 3000 Sk alebo M520 za 1000 Sk. Ide mi o to, ci radsej tie dva litre usetrit a pouzit ich na nakup tretier, alebo sa oplati investovat do spickovych pedalov a kupit beznejsie tretry za cca 3 000 Sk.
Dik za odpovede
posledný komentár: 2. 1. 2025 o 19:29
A teraz vsetci, von tú frí fór: http://enchanting.php5.sk/male_komiky_lubi_boh.mp3
k teme: duurkoo, co by si povedal na scotty All mountain? narozdiel od Trail su lepsie odvetrane a maju aj zvysenu cast na ochranu clenkov..
po rokoch makkych podrazok som presedlal na carbonovu a je to uplne ina liga, na chodenie mam doma sandale... mimochodom s pridavnymi hrotmi sa v tom fakt lepsie slape v terene
aj ked uznavam, ze aj tie povodne turisticke som si nechal, ked nahodou pojdem na pivo - takze ideal je mat aj take, aj take
snurky by som uz v zivote na tretrach nechcel...
a este k teme: tiez som za kombinaciu 540 a poriadne tretry
Dudo end Matt toto vam uslo
Inac k tym sidom mozno su super ale skaredsie tretry asi tazko najst podla mna - nemam moc rad taketo extremne prekombinovane blbosti...
To Dudo: akoze vlastne tu neni moc co riesit, kedze kazdy jazdi to co mu vyhovuje a nie vsetko je na rovnaky styl jazdy - ja napr. som menil prave z pevnych race tretier a pre mna je to ok. Snad mozno este aj hovorit o nejakom image - predstavit si takeho Dijcka v nejakch ultra lahkych race tretrach by asi nebolo to prave orechove
Tak tieto su fakt pekne....
Vyskusaj aspon velkosti a kup si tretry z netu
Btw: znamy spravil bomba kseft dal si uz v obchode vymenit naslapy za klasika betaľe a kosiky. muhehe vcera som ho videl ist dotraneho a spinaveho z lesa a nieco mlel ze ked pada nedaju sa mu nohy vytiahnut
Ak by som jazdil to co Dudo alebo Matt tak by som uz asi mal sidi:) Ale takto viem, ze by som ich znicil tlacenim po kamenoch, padmi atp...
kombinácia šnúrka + 3x sucháč, majú vymeniteľné hroty (ešte som ich neskúšal) a bez problémov, ustál som to aj v zime na snehu, aj na jar v blate na Dúbravskú hlavicu (a dolu cez Sandberg s bicyklom na pleci)
taze tak