Hrebeň z Javorového vrchu na Veľký Tribeč iba pár prekážok, všetky mali obchádzky. Začiatok Trhliny schovaný skládkou dreva, ale trail čistý, len v hornej polke v jarku dosť vody. Zubatá príjemne prekvapila, technické rockgardeny v hornej časti a dobrý flow v dolnej, celé veľmi pekné, nevedel som sa dofotiť. https://www.zonerama.com/6s8p/Album/6138697
to si ale uplne celu zubatu nesiel? lebo ta konci pri ceste nie?
hej, stretol som tam domácich borcov a doporučovali mi držať sa volakde vpravo, že je to zábavnejšia stopa, ale nejako som to zmrvil, no hodilo sa mi to na dojazd, tak som sa už nevracal.
každopádne to chcem ísť znova
a do dolnej polky Trhliny Pozerákom
Tá Trhlina trail ide ale 200m po potoku? Neviem ci som dobre trafil. Ako nehovorím že je to zle no čakal som že budem skôr zapraseny anie blatovy. len trafiť bolo ťažké lebo hneď na začiatku sú poukladané stromy z tazby. Ale trail narozdiel ten čierny z tribeca je vo veľmi dobrom stave. Ale ako vidieť jazdí sa len jeho Dolná cast Na ktorú sa napája pozerak
no potokom... ja som sa tiež trochu čudoval a trasa z TF ukazovala trošku viac vľavo, tak som sa aj bol pozrieť, či tam nieje lepšie, ale iba húština (asi nepresnosť gps)
a potom pozerám video a na ňom je to koryto suché
ale fakt neviem, skade sa tam teraz zobrala voda, keď mesiac nepršalo
No všeličo sa hovorí no neviem ako to vyzerá a teda ak by to bol na mňa moc, tak vždy sa to dá obísť. Ale tak zas po tom páde som to už prekonal a jazdil som aj Baťové tam kde som sa vtedy vysekal. Veď to tam nie je také strašné len som to vtedy podcenil a tak som aj dopadol double ale ak pôjdeš tak sa ozvi, rád sa pridám, som na to zvedavý.
Topolcancom dobre zadrba_va? dnes na Jamke 48.7023592N, 18.0209822E
minuly tyzden bolo par ludi cistit bordel okolo rozhladne - vrecia na odpadky plne, tak polozime vedla .... nechapem na co tam vlastne su? len to nabada opice nechavat tam po sebe bordel.
uvidi sa casom - odkedy bol zakaz vychadzania tak su cele TO narvane na Kulhani
siroko daleko od Jamky nic nieje - tak neviem aka akcia, hore opekali odhadom tak 2-3 rodiny pokope - nechcel som sa pytat ci su to ich auta a kazit si den uplne, na polovku to tiez nevyzera
cestou dolu som stretal este jeden mercedes za volantom panicka v bielom svetriku
Kulháň je narvaný stále, značky celý ZSK. Hore sa ani nemajú ako dostať. Po tej bielej ceste z Čepušiek by sa asi neodvážil hocikto a z Kulháňa je po asfalte rampa zavretá-väčšinou. Ale zažil som aj VW trasporter pod rozhladňou s CZ značkami, ale podla oblečenia to boli nejaký ochranári alebo lesníci.
Chcel by som poďakovať chalanom zo Solčian ktorí postavili mostík cez potok pri Pankli a cestičku do Solčian a umožnili tak vyhnúť sa frekventovanej ceste.
Ked dávali meno tomu mostu tak mu mali dať Zbytočný.
Ten chodník je na konci cesty pri tom Bernecker? dole a doprava. Je to hrbaté ale vyklčované. Za mostíkom po kraji pola.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.zonerama.com/6s8p/Album/6138697
to si ale uplne celu zubatu nesiel? lebo ta konci pri ceste nie?
každopádne to chcem ísť znova
a do dolnej polky Trhliny Pozerákom
a potom pozerám video a na ňom je to koryto suché
ale fakt neviem, skade sa tam teraz zobrala voda, keď mesiac nepršalo
Ale šak si hovoril že už také drsnejšie veci jazdiť nebudeš potom páde:) Vrch zubatej je dosť technický...
minuly tyzden bolo par ludi cistit bordel okolo rozhladne - vrecia na odpadky plne, tak polozime vedla .... nechapem na co tam vlastne su? len to nabada opice nechavat tam po sebe bordel.
siroko daleko od Jamky nic nieje - tak neviem aka akcia, hore opekali odhadom tak 2-3 rodiny pokope - nechcel som sa pytat ci su to ich auta a kazit si den uplne, na polovku to tiez nevyzera
cestou dolu som stretal este jeden mercedes za volantom panicka v bielom svetriku
Ten chodník je na konci cesty pri tom Bernecker? dole a doprava. Je to hrbaté ale vyklčované. Za mostíkom po kraji pola.