Dnešný výjazd na pohodu aneb ani sme sa nezapotili TN-Opatová - Petrovanske lúky- Baske- Homôlka- Teplice - Opatová- TN 70km, 1613 Up , 4:40 hod a ako bonus "cinky" od drahej
[quote="@1587809"]kedy si stihol prehodit bike? po Baske na XC-ku a od Baske na trail biku?
Si asi prvý čo si to všimol to je tak že bývam na juhu v TN a rodičov mám na Sihoti, dva bajky mám doma a jeden vždy u nich a podľa toho kam sa chystám si po výjazde alebo pred výjazdom idem vymeniť bajk ku nim , väčšinou to mám vždy po ceste ak rozumieš...
Ja včera z NMNV za 8h15min (7h19min moving time) traily Rodriquez, Bathory, Oliver (ľahký, ale parádny flow!), Lastúra, Pytliak, Oliva, Python no a potom z Kubíkovho vrchu je vlastne 1 nekonečný singel/chodník/lesná cesta s 1 vyjazdenou stopou až do Zlatníckej doliny pri Skalici, 110km a 3000 výškových. Detailná trasa na Strave resp. prikladám .gpx
Dnes som stihol len Čierne Blato a späť
...sľúbil som Evke, že za dve hoďky som doma
Trip Dist: 28,95 km
Ride Time: 1:51:48
Avg Speed: 15,53 km/h
Max Speed: 56,43 km/h
Altitude Up: 692 m
Temperature: +13°C (o 10stupňov menej ako včera ale super vzduch a neprášilo sa)
Ja včera z NMNV za 8h15min (7h19min moving time) traily Rodriquez, Bathory, Oliver (ľahký, ale parádny flow!), Lastúra, Pytliak, Oliva, Python no a potom z Kubíkovho vrchu je vlastne 1 nekonečný singel/chodník/lesná cesta s 1 vyjazdenou stopou až do Zlatníckej doliny pri Skalici, 110km a 3000 výškových. Detailná trasa na Strave resp. prikladám .gpx
na trailforks nechodis? tolko trailov, skoda sa nepodelit s info o ich stave...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dnes len take zvaznicovo okolo Inovca - pri Selci bol tak krasne sladky vonavy vzduch zo zakvitnutych stromov ze sa mi odtial ani nechcelo
38 km - 1224 up
- A short ride after work. Had to get out for some fresh air to breathe.
- only 25km and about 2 hours of ride
- 24°C
Si asi prvý čo si to všimol
https://vlado3.blogspot.com/2020/04/ikonicke-kysucke-vyhlady.html?spref=fb&fbclid=IwAR3BfjFnGFzWBJIL27sKZ_wtOGv-M-GUl0S9DM10d09Dw16Uj7AZSNmf6rc
https://www.strava.com/activities/3320770367/overview
...sľúbil som Evke, že za dve hoďky som doma
Trip Dist: 28,95 km
Ride Time: 1:51:48
Avg Speed: 15,53 km/h
Max Speed: 56,43 km/h
Altitude Up: 692 m
Temperature: +13°C (o 10stupňov menej ako včera ale super vzduch a neprášilo sa)
na toto sa uz dlhsie chystam, kolko je tam nosenia/tlacenia? dole po cervenej?
na trailforks nechodis? tolko trailov, skoda sa nepodelit s info o ich stave...
p červenej som nikdy nešiel. na moje XC nahusto vrstevnice, chodím len modrou(kusok znašam v tom strmom hore) alebo do likavskej doliny skratkou...
Dole po červenej všetko zjazdné. Partáci tam boli jazdiť minulý týžden