Popravde toto velmi odlezane asi nebolo, vyzeralo dost cerstvo ale ano treba take 3 tyzdnove a to sa rozplyva v papulke.
Ale ked chut tak na take 4 hodiny tahane hovadzie licka nema podla mna ziaden steak
No jo len to musi byt odlezane maso. Cerstve by si za 4 minuty tepelnej upravy nepozul 🙂
Proste vsetko ostazme uvarím, upečiem, hocičo hocijal ale hovadzie mäso pokiaľ to nie je guláš tak ke to tvrdé ako podrážka. Nedá sa to pozut a to som davala aj presne odležať, nesolit, aj s pokrievkou aj bez aj po upečení do alobalu aj všeličo. Na rôzne panvice a rôzne ine finty.... Sakra. Mäso mam super, ziadny Lidl. Proste je to ako podrážka. Pritom ti uvarím hocičo možné, aj upeciem aj rezne mi idú aj pečené kura mňam akon od starkej aj koláče mi idú... Nechápem 😂😂
Aj to som skúšala ... ale primárne som to myslela tak, že keď si kúpiš u mäsiara, tak mu povieš čo s tým chceš robiť a on ti to dá presne na to, na čo ti to treba k nám na dedinu chodil ujo na aute a povedal, že budem zabíjať mladého býčka, chceš niečo? Ja, že hej, povedala som čo chcem variť a on mi doniesol flák mäsa presne na to určený a nemusela som maturovať. Čiže som eliminovala aj to, že robím zo zlej časti zvieraťa aj mi to už vysvetlil, že čo sa robí zo stehna, krku, boku, roštenky ,.....
Nesmie sa to dusit. Velke teplo, idealne liatinova panvica. Rozpalit na max. Maso okorenim, potriem troskou olivaca, len rozotriem rukou. Hodim na panvicu, po 2 min otocim a zas cakam a vyberiem na teply tanier trocha oddychnut. Na tom co ostalo robim omacku. Ak by to bolo nieco hrube tak este sa da na par minut do rury po omeceni na panvici.
Ak chces nieco ine z hovada ako steak a nechces cakat tak riesenie je tlakovy hrniec
Pre velky uspech dnes opat krava
Burger so slaninkou, opecenou cibulkou a udenym syrom. K tomu homemade limo z mrazenych malin a maty. To vpravo je opeceny vecerny chlebik s ochutenou majonezou.
Ešte na grile to celkom išlo, dáš na jednu stranu, na druhú, potom na chvíľu zavrieš ten dekel a bol vynikajúci .... podľa mňa to bude chyba v panvici alebo také niečo... keď to hodím na klasickú striebornú ako zepter tak sa to okamžite prilepí že to nejde ani otočiť a všade čítam, že tam netreba dávať veľa oleja, skoro žiaden ..... a keď to dám na teflónku tak sa to začne ako keby dusiť na šťave ... no každopádne musím skúšať, len mi je to ľúto, že to vždy skončí na kúsky a na šťave lebo inak to nezmäkne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ked chut tak na take 4 hodiny tahane hovadzie licka nema podla mna ziaden steak
Proste vsetko ostazme uvarím, upečiem, hocičo hocijal ale hovadzie mäso pokiaľ to nie je guláš tak ke to tvrdé ako podrážka. Nedá sa to pozut a to som davala aj presne odležať, nesolit, aj s pokrievkou aj bez aj po upečení do alobalu aj všeličo. Na rôzne panvice a rôzne ine finty.... Sakra. Mäso mam super, ziadny Lidl. Proste je to ako podrážka. Pritom ti uvarím hocičo možné, aj upeciem aj rezne mi idú aj pečené kura mňam akon od starkej
Ak chces nieco ine z hovada ako steak a nechces cakat tak riesenie je tlakovy hrniec
Burger so slaninkou, opecenou cibulkou a udenym syrom. K tomu homemade limo z mrazenych malin a maty. To vpravo je opeceny vecerny chlebik s ochutenou majonezou.