Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Zdravím z 29teho do 30.4. Mi ukradli bike. Z bytovky zo zamknutej kocikarne. Kellys swag 10 2017 čierno zelený . Žarnovica. Ďakujem za hocijaké info.
0919205682
Je tomu už aspoň rok, ale chcem sa podeliť o jedinečnú príhodu. Kolegovi ukradli dušu zo zadného kolesa. Bike mal v bytovke zamknutý o zábradlie. Našiel ho tam na prvý pohľad celý s vymontovaným zadným kolesom, ktoré bolo opreté o bike. Po lepšom skúmaní zistil, že mu bola ukradnutá duša.
Čo je trochu zarážajúce, je že zlodej si dal tú námahu zhodiť zadné koleso, pričom v prípade predného kolesa by bolo o dosť jednoduchšie. Obidva mali rýchloupináky.
Chcel tým zlodej niečo naznačiť? Že je bez duše?
Tiez som bol v situaciach, kedy by som nepohrdol ledabolo pohodenou dusou, ale niekde mimo civilizacie su biky zamknute o zabradlie dost velkou raritou
Co sa tyka jednania dotycneho, asi mal svoje dovody. Mozno mu chybala na bicykli prave ta zadna, tak zobral zadnu. Ludia su vselijaky...
danix64, u nas v bytovke bol podobny pripad. Zlodej prisiel okolo 3:00 rano, nasiel starsi bike na 3. poschodi (bike nebol vobec zamknuty). Po asi 20 min. prace s naradim som na prizemi odfotil, ako si nesie z biku prednu vidlicu v hodnote asi 10 EUR. Ked som sa ho opytal, co tam robi, tak zobral nohy na plecia. Na druhy den ho po zverejneni mojej foto na FB policajti nasli a zadrzali. Doteraz som cely jeho pocin nepochopil.
Ja som pred rokmi na intráku ukradol zadný diel vodítka prehadzovačky (spoločná bicyklová miestnosť). Deň alebo 2 pred víkendovým Jarným šprintom som na "tréningu" zdemoloval prehadzovačku. Teda nenávratne zničený ten zadný diel. Tak v núdzi som cez víkend odmontoval ten diel jednému prvákovi, jediný mal prehadzovačku čo mi pasovala. Nechal som mu tam aj tel. kontakt na mňa. No ako naschvál, tak v deň pretekov bol na intráku a chcel sa ísť niekam previesť No nič, myslím, že na mňa nie je nasratý do konca života, bola veľmi malá šanca, že v práve v to doobedie počas pretekov bude chcieť ísť niekto von na biku, keď bol intrák vyľudnený. Hrdý na to nie som, to priznávam A aj vďaka nemu som sa mohol zúčastniť úplne každého ročníka
tak uz som v klube ..... Fero sa porucal..... mam video, organizovana mafia.... dvaja smradlavy cigani na Renault Laguna combi..... za chvilu prisiel pick up a bajk za 3 minuty fuc..... sedel som v senku na pive 5m od neho (len som ho nevidel... na terase ludia .....) ..... no nic, keby ste ho videli nahodou... moc ich v SR neni
Felt Virtue Nine 3, 2015 .... volodaj snad do cyklookruhu to vyriesim lebo chcem ist s vami na dlhu
.... poslal som to aj na HAKA.... odpisali ze mam to upravit lebo nemozem ich nazyvat ciganmi ale prislusnikmi narodnostnej mensiny.... RND .....nuz..... aj ten kôň je len človek
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.teraz.sk/regiony/zlodeji-bicyklov-auto-plne-kradnutych/463583-clanok.html
0919205682
Čo je trochu zarážajúce, je že zlodej si dal tú námahu zhodiť zadné koleso, pričom v prípade predného kolesa by bolo o dosť jednoduchšie. Obidva mali rýchloupináky.
Chcel tým zlodej niečo naznačiť?
Máte tiež nejakú podobne divnú skúsenosť?
Co sa tyka jednania dotycneho, asi mal svoje dovody. Mozno mu chybala na bicykli prave ta zadna, tak zobral zadnu. Ludia su vselijaky...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3625412177485256&id=100000495290821
clenka fora
edit: zdielajte na fb aj ked je jasne, ze sanca je mala
Felt Virtue Nine 3, 2015 ....
volodaj snad do cyklookruhu to vyriesim lebo chcem ist s vami na dlhu
.... poslal som to aj na HAKA.... odpisali ze mam to upravit lebo nemozem ich nazyvat ciganmi ale prislusnikmi narodnostnej mensiny.... RND .....nuz..... aj ten kôň je len človek
Bol aj zamknuty?