Ja som tiez sutazil na skole neraz,ale aj ked som skoncil prvy ziadnu medailu som nedostal...je pravda ze to bolo vela rôckou dozadu a asi na medaily nemali...no potesilo ma to ....asi tak ako teraz teba...hlavne ti gratulujem a tiez som o tebe nepochyboval.....ved mas dobru skolu Ondro(Baca)...zelam ti dalej vela uspechcov,ono to vie povzbudit PS: Ringo
Terka včera sa mi podarilo nahodit tu vidlicu Rock Shox J3 hoci o 23:00 ale predsa Vytaj medzi odpruženými MTBéčkami dufam že pre začiatok bude stačit...
Zdravím všetkých Kto by mal zajtra záujem tak o 10:30 pred KaktusServisom samozrejme ked nebude pršat-pod mrakom nam nevadí-ide sa.Trasa vyjazdu sa dohodne na mieste stretavky,podla toho kto čo navrhne...Tak zatim čavelo...
Dnes menší večerný výjazdík zo Stanom Husefeltom. Kompik mi začal štrajkovať tak neviem koľko to bolo asi batéria odyšla. Trasa Hamra, Belá, Snina, Pri Umartom Šponáreň a dole sme našli taky fajnučký nový singláčik len trochu mokro blato ale dalo sa, dosť sa šmíkalo na mokrých konároch a kameňoch.
Dnešné bajkerské zloženie Bača Ondrej, Ondrobiker, Maťo, Miki, Majo, Ondrej zase trojica Ondrejovcoch. Light výjazd Hamra, Snina, Trist, Dlhé, Modrá a popod Valaškovce naspäť do Hamry. Bača Ondrej stretol v lese tigra ešte že sa mu nič nestalo a škoda že to nikto nevidel. Ja v Dlhom prazdna guma maju tam veľmi silné tŕne nebulo obracane bicykla bo nebulo dze položic
Tož dnes to bola pekna krádka LAJTKA no mala niečo do seba Aspon trošku niečo nové a vdaka všetkým účastnikom -dumem že fajne bulo... Až na jedneho TIGRA...už ani neznam čij bul...Asi moj lem prave zapestie me kus boli no my bikery sme zvyknutý a hlavne tvrdý chlapi...No ne?
Zdar.Včera taky horoso vyjazdik (aby lepšie chutil nedelnajši obed...ale aj tak to bolo aspon 42 km..) Chlapci chceli dat ešte nejaky ten kopec naviac ,ale zase som mal večer smenu,tak nič z toho nebolo (..aspon si ušetrili nejake tigre pre buduce )
No ja vravim,ze gut vyjazdik tiez som mal pauzu a aj pre pocasie sa moc nedalo...ale predsa sa to kenecne podarilo......ja som bol este potom na jednej akcii....vyblaznili sme sa po lese par,cervenych bodiek od guliciek ale fajn adrenalin
Kazdy blbneme svojim sposobom ale ako hracka pre deti to ani omylom tieto novodobe zabavky ako sa hrat na vojačikov, to teda vobec nemusim. Som sa hral takto dva roky a preto mojim chlapcom najdem radsej zmysluplnejsiu zabavku fotka skor do nejakeho military fora, ale zas je tam aj bike
Kazdy blbneme svojim sposobom ale ako hracka pre deti to ani omylom tieto novodobe zabavky ako sa hrat na vojačikov, to teda vobec nemusim. Som sa hral takto dva roky a preto mojim chlapcom najdem radsej zmysluplnejsiu zabavku fotka skor do nejakeho military fora, ale zas je tam aj bike
Drotar ...deti to s nami nehrali tie sa iba fotili...az tak blby zas niesu....a sorry ak som to pokazil na tomto fore...chcel som ukazat...ze som sa este vyblaznil aj po super vyjazdiku
Ringo v pohode ja nic ja len ze k tomuto nemam vztah ako som pisal, kazdy blbneme svojim sposobom ak to detom nedavas ako hracku tak to schvalujem. Deti si zasluzia lepsiu zabavu Napr ked som sa vcera vracal bikom tak na kopci otec s dcerou si pustali sarkana to boli ine fukoty
Ringo v pohode ja nic ja len ze k tomuto nemam vztah ako som pisal, kazdy blbneme svojim sposobom ak to detom nedavas ako hracku tak to schvalujem. Deti si zasluzia lepsiu zabavu Napr ked som sa vcera vracal bikom tak na kopci otec s dcerou si pustali sarkana to boli ine fukoty
Jasne to ti berem a nokoniec ved to nie su moje deti ...to su toho vysokeho oni si robili zivansku...a ja som to prvy krat skusal...a darilo sa mi...este asi ostali vo mne vlohy z vojenciny aj ked neviem neviem ja som bol vodic tanku T72 na fote ani nie som toby tam nepasovalo,keby som sa tam postavil v cyklistickom
Zdravim.No dnesny vyjazdik nemal chybu aj ked priznavam absencia robi divi.Treba jazdit na bike-u.Vcera som to dost pocitil a byt medzi poslednymi neni moje
Tuto trasu som este nesiel ako ako vravi Onderovsky treba skusti aj druuhu polovičku leša
Este ze pocasicko vyslo..zase som opaleny jak Armstrong
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Drotar
Drotar ...pardoooooooon uz sa polepsim
Jasne to ti berem a nokoniec ved to nie su moje deti
Tuto trasu som este nesiel ako ako vravi Onderovsky treba skusti aj druuhu polovičku leša
Este ze pocasicko vyslo..zase som opaleny jak Armstrong