Máte niekto skúsenosti so značkou ROMET ? Vyzerá, že to sú poliaci a bajkov je plný bazár. Našiel som tento gravelík a za tú cenu mi to príde ako fajn vozítko. https://www.alza.sk/sport/romet-aspre-1
Dobra cena a pri tej cene dobra hmotnost a az nepochopitelne dobre plaste. A komu staci 2x8, tak je Claris ok.
Ale uplne najlepsi je na tom biku popis produktu na Alze od cloveka, ktory asi mal bicykel naposledy na zakladke.
V popise k biku je, že má karbonovú vidlu. Pre rekreačnú jazdu, resp. jazdenie viac menej rovinatý terén je podľa mňa postačujúci Claris. Ak si dobre pamätám, tak Kellys Soot 30 bol často veľmi odporúčaný gravel a tiež bol na Clarise. Nie každý žije v Alpách a plánuje robiť bikepacking na týždeň s tým, že každý deň dá 150km. Pomerne dosť ľudí aj tu jazdí na tomto https://www.decathlon.sk/cestny-bicykel-rc-100-id_8545769.html a sú spokojný a čo som videl fotky z výjazdov, tak to nebol zrovna asfalt a rovina kde boli. Záleží od použitia. Ak plánuje jazdiť hlavne po asfalte, tak plášte sú isto dostačujúce, 35c šírka na Romete bude optimum. Čo sa týka váhy, 10,9kg, môj Koyuk 1.0 má 10,7kg, veľa ľudí čo tu čaká na tohtoročné Koyuky 2.0 a 3.0 tak váha je okolo 10kg. nie je to najlepšia hodnota, ale zase nie je to 15kg ťažítko. Reálne si bežný smrteľník rozdiel 1kg ani nevšimne a nepocíti ho. Záujemca by sa mal vyjadriť kde a ako ho plánuje používať, inak sú rady zbytočne.
scypho jasne, dá sa nájsť. Otázkou je, či bude niečo k dispozícii. Čo som počul, tak CTM, Kellys a ďalší sú beznádejne vypredaný a cenovo sú tak o 300-400€ vyššie. Otázkou je, či chce cesťák, alebo gravel. Cesťák zoženie lacnejšie, resp.v tej cene v lepšej výbave. Mojím osobným favoritom by bol https://www.decathlon.sk/cestny-bicykel-triban-rc500-id_8502354.html, plášte môže dať až 36, čo je plne postačujúce podľa mňa. Alebo https://www.decathlon.sk/cestny-bicykel-rc120-kotuce-id_8545836.html, je to tiež Claris. Ak by chcel experimentovať, oba bike majú tubeless ready kolesá a sú k nim pribalené aj ventily rovno. Navyše veľa ľudí považuje Decathlon za veľmi lacnú značky, takže takže to ani nebude tak biť do oka zlodejom a podobným ako známejšie Trek, Specialized, Canyon atď.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty brďo to si tam mal slušne zapečené. Aceton a trpezlivosť.
Skús. Odstranovač nálepiek. Alebo teplovzdusnou pištoľou.
Davali ste niekto Kellys Soot na tubeless? Aka siroka ma byt ta paska? Rafik by mal mat 17mm vnutornu sirku.
Davali ste niekto Kellys Soot na tubeless? Aka siroka ma byt ta paska? Rafik by mal mat 17mm vnutornu sirku.
Rafik vyzera v pohode, daj pasku ventil mlieko a malo by to byť ok.
Ale uplne najlepsi je na tom biku popis produktu na Alze od cloveka, ktory asi mal bicykel naposledy na zakladke.