Ahoj.Uvažujem o kúpe mojich prvých naslapnych pedálov,doteraz som jazdil len na tom,čo som kúpil s bikom. Ani neviem kde začať,ak by som si chcel kúpiť nášľapné..je ich viac druhov?
samozrejme ano .... bavime sa asi o MTB, ze? .... v MTB je tipov a druhov viac ale najrozsirenejsie je asi SPD od Shimano... a tretry mozes mat ake chces, k pedalom potrebujes kufre(vec zo zaskoci do pedalu) a to ma kazdy vyrobca pedalov svoje .... takze ak kupis pedale SPD, potrebujes k nim kufre SPD a tretry ake sa ti pacia/ake ti sadnu
priprav sa ze kym si zvyknes, par krat ***** z bajku po zastaveni a odporucam na zaciatok si pedale nastavit aby vypinali lahko...pedal ma nato srobik ktorym stelujes silu akou ma drzat kufor .... staci?
Ja len aby si sa nebál tých pádov.. Mne prišli moje prvé tretry a spd pedále 3 dni dozadu.a tiež som bol vyplašený, že budem padať pri zastavovaní. Dal som na nich za 2 jazdy 100 km bez pádu (vrátane trailov) a zvykol som si veľmi rýchlo. To najľahšie vypinanie je také ľahké, že sa mi párkrát podarilo sa vypnúť aj keď som nechcel.
Vedeli by ste teda odporucit komplet zostavu,tj pedale a tretry do 100€ ? Chcem to kupovat cez mtbiker shop bez oskusania,tak snad sa nevyrabaju divotrvorne velkosti,ktore nie su ako standardne cisla topanok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hľadaj, je tu tých tém viac a jedna je aj aktuálne aktívna - diskusia nášlapné vs dvojstranné
priprav sa ze kym si zvyknes, par krat ***** z bajku po zastaveni a odporucam na zaciatok si pedale nastavit aby vypinali lahko...pedal ma nato srobik ktorym stelujes silu akou ma drzat kufor .... staci?
co sa topanok tyka - mne sa osvedcili od shimana - maju slusnu kvalitu - napr. https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/mtb-tretry/shimano-tretry-shme301-cierne.html
v tych by sa malo dat aj co to pochodit ked treba - nieje to tvrda sportova tretra s tvrdou smyklavou podrazkou
no kupovat topanku bez vyskusania neviem - ja som mal vzdy shimano tak som vedel ze mi sedi a vedel som aj velkost.
-15% Shimano PD-M540 nášľapné pedále + zar. SM-SH51, strieborná
78,99 € -15%
MOC 92,99 €kedze ma klietku
pohladam ci tento pedal nemaju aj s nastavitelnou silou zamku
Diky chlapci